Tiger21 Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Izashao je 25 septembra . Ukratko interesuju me vashi utisci ,comentari u odnosu na prethodne njihove albume. Lichna ocena od 1-10 (10+) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 (edited) Da li treba da kazhem shta mislim i o predhodnim albumima i o 10,000 hiljada pesnica zar ne:) Ja ne volim jaja, a ne to je Rambo:D .. Edited November 26, 2005 by Veske Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 E ja se izvinjavam za OT , ali posto vidim da ste fanoviako mozete da mi kazete ime one njihove pesme , spo t je u nekom gradu koji kao gori i rusi se :) Pliiizzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 Da li treba da kazhem shta mislim i o predhodnim albumima i o 10,000 hiljada pesnica zar ne:) ja sam gay .. ← Dobro veseline to je offtopic i svi znamo (ziveo firefox ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veske Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 E ja se izvinjavam za OT , ali posto vidim da ste fanoviako mozete da mi kazete ime one njihove pesme , spo t je u nekom gradu koji kao gori i rusi se :) Pliiizzzz ← inache pesma se zove "Remember" Quote Pa shta je ovo, pa ja ne volim JAJA!!! Ali zato volim SAPUN!!! Ma ne mogu da igram, smanjite tu klimu duva mi pravo u prste!!! [c0mrad-]: Ma shta imam ja tu da je muvam. Para vrti gde burgija nece!!! Ma za 60e ima da se nadje shta hocesh!!! -=T3h Fuse=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Hmmm cim skinem album sa neta(platim ga naravno ;)bacicu komentar Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Album je solidan,inache nabavio sam ga jos pre 20 dana !!! Sigurno jedan od njihovih naj albuma do sada ... nisam neki fan Disturbed grupe ali postujem njihovu svirku ... !!! p0z... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 kurac, ne znam kako da ga nabavim. kinte nemam, dial-up imam... Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 29, 2005 Report Share Posted November 29, 2005 Koji je ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 nu, ili neka varijanta istog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Koji je ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 O chemu ti kenjash ?Keve ti ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 mtv dark satanic metal ← \o\o\o\ atomrofl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 mtv dark satanic metal ← Brate saberi se malo jbt,ovo je drugi put kako lupetas, samo da te podsetim da si Svedsku Black Metal grupu nazvao Dark Duneral umesto Dark Funeral ... hahah !!! aj p0z ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts