Guest Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 (edited) jel ovo znaci da nisi uspeo da se izvuces da u ponedeljak ne radis??? yep =/ postoji shansa da se izvuchem ali ne bih da rachunam na to. sad sam se chuo sa ivom - milica, iva i ja se vracamo u nedelju. ivina drugarica bi trebalo da dodje u subotu kolima, i da se u nedelju vrati u bg. u tom sluchaju nas troje bi se privalili njoj. ALI (veliko ali) nije sigurno da li ce ona doci. ajvn, djape, do kada treba da uzmete karte? Edited January 14, 2006 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alena Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 okay razumem zasto se ti vracas u nedelju... ali zasto iva i milica ne ostanu do ponedeljka:) to je jos jedan dan boardovanja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 jer su pozerke? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 (edited) zato sto imamo ispite da spremamo...neki od nas zele da ipak upisu trecu dok ce neki po svemu sudeci i dalje (peti put) biti prva godina! tako da khmmm... jebiga...i ova dva i po dana smo ukrale samo tako...ne znam koliko ce nam to valjati, al nek ide zivot... enivej...ja sam za to da u petak odemo negde da se posteno ponapijamo umesto staze...nocno mozemo ostaviti za subotu...plz plz plzzzzzzzzzzzzzz avaj...ova ortakinja u subotu uvece stize iz austrije sa skijanja, pa bi MOZDA banula u nedelju ujutru da izbleji sa nama taj dan i da se vratimo uvece zajedno...ali otom potom... sad idem da kazem mami koliko para teba da mi da...joj. Edited January 15, 2006 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 (edited) imam par pitanjca. prvo kojim kolima idemo drugo sta sve nosimo i trece...najvaznije :))))) jel ima mesta za moju nargilicu...bilo gde? cvil?:( Edited January 15, 2006 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 !!! finalni dogovor i spisak !!! petak - ponedeljak: the green team 1). alena 2). ivan 3). oddball petak - nedelja: the orange & yellow team 4). iva 5). milica 6). cali smeshtaj je zavrshen za 8 EUR po osobi per night kod gazda milutina (ali racunajte 10; za svaki slucaj ). plan je dakle sledetji: ivan & myself kretjemo basem u 12h iz bgd-a a ostatak equippe aleninim kolima po dogovoru. kupili smo kartu u jednom pravcu jer je cena povratne za taj polazak ista kao kad se platja regularno u dva pravca (skoro 900 din) + shto postoji mogutjnost da se iva, milica i narcis kali vrate kolima njihove drugarice. ivan & ja chekatjemo vas u smeshtaju. shifra: kum ruzvelt sve zalbe prilozite na shalter 20. januara od 19h u expozituri na Kop-u postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alena Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Evo ja sam se upravo dogovorila sa caletom:) dao mi je njegov auto (Opel Vecta) sto znaci da je mnogo komotnije nego da smo isli mojim:) ima MP3 player u njemu tako da ako hocete ponesite muziku koju slusate (posto cisto sumnjam da slusate ono sto i ja ) imam samo jedno pitanje ovi ljudi koji idu sa mnom DO Kopa:) jel zna neko put do tamo ili cu da nosim kartu za svaki slucaj?:) Edited January 15, 2006 by Alena Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 nosi kartu za svaki slucaj. autobuska karta je 985 din u jednom pravcu. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 zna milica put...al ponecemo kartu... ja samo molim da milica ni POD RAZNO ne pusta muziku Kali ce se sloziti sa mnom... enivej...mimi ima magnete za kola...tako danosimo nadicicu moju slatku. i da, u petak izlazimo...plz plz plz... s obzirom da mimi i ja imamo ispit u petak, nadam se da cete nas ispostovati, posebno mene posto sam pod tolikim pritiskom da mi je preko potrebno da se posteno napijem uzdravlje drugari... ako ima jos nesto javnite se...i da, jel ima ko od vas masku viska? cviiiiil?! i da zasto je milica zuta? i da, jos nesto....gde cemo biti smesteni BRE!?!? _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 @mjau: pozajmitju ti ja brile (ski naochare) kontaktiraj se sa alenom za magnete za kola milica je zuta zbog solomona priv. smeshtaj, nishta posebno ali jedino shto sam nashao za tu kintu postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alena Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 put do kopa je mala sitnica ima na skijanju lepo opisan put kako se ide koji cu da istampam pa cemo se lako snaci do tamo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alena Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Eeee a zasto ne odemo na neku drugu planinu tipa Brezovica ili Goc ili tako neka planina?:) jeftnije su:))) Btw imajte na umu za nocno da je 700 dim i da je staza mnogo kratka i da je tanjiraca a ne zicara:) Edited January 15, 2006 by Alena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Evo ja sam se upravo dogovorila sa caletom:) dao mi je njegov auto (Opel Vecta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 (edited) Eeee a zasto ne odemo na neku drugu planinu tipa Brezovica ili Goc ili tako neka planina?:) jeftnije su:))) ← razmisljam o kombinaciji zabljak ili kolasin. kolasin je mozda bolja varijanta jer voz staje bas u kolasinu pa ne moramo nesto da se cimamo tamo-ovamo i + moze da se krene onim oko 10 ujutru ili nekim vecernjim. mislim da je smestaj 25 EUR apartman za 4 osobe dnevno. o tome mozemo pricati kada se nadjemo na kopu. edit/ meni brezovica nije problem ali morate znati jednu stvar: to vise nije toliko srbijanska planina i ne treba iskljuciti mogucnost losih situacija iako je autobus u pratnji kfor-a. Edited January 15, 2006 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 kako stoji durmitor sa zimskim sportovima? pitam posto imam mogucnost da odem tamo za dz, a zeleo bih da nauchim da skijam ( ne toliko da "vozim" snowboard ) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ako nisu nešto menjali, ima jedna staza koja je definitivno previše strma za početnike.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 ..posto cisto sumnjam da slusate ono sto i ja .. ja slusham svoju mamu alena, da nosim i vezove do tebe ili samo dasku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alena Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 ja slusham svoju mamu alena, da nosim i vezove do tebe ili samo dasku? ← ponesi i vezove:) ai mjau da ponese i vezove i Milica takodje:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 donecu vezove, ali samo za probu poshto hocu da ih popravim pre petka (fali mi shraf, baseplates deformisani od stresa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 super :) videću da nare _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 (edited) ne seri:D i narezi markija keve ti:D a ti bi mogla marku transformersu da vratish diskove ti nekog slusas? najjace.shhhhh. deformisani su od pada jednog vola. smrshao sam od tada, a i nisam bio vo nego muflon Edited January 16, 2006 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 btw evo ti slika njenog borda, pa vidi da li si taj snimio na stazi » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 des brings bek sam memoris... or not... ? :) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 a ti bi mogla marku transformersu da vratish diskove smrshao sam od tada, a i nisam bio vo nego muflon ← bah bah...a ti bi mogao da me podsetis...smaracu, a i ti si zaboravio...kapiram da je i on zaboravio a da si smrsao...samo se ti tesi...bwahahahahah _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 kako smara ova iva.. :( nemam nešto puno markija, glupo mi je da režem to malo što imam, nareži ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts