Guest Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 pošto nisam nikad bio s vama na skijanju, a video sam sve moguće slike i čuo sve moguće priče, mogu samo da kažem: biće da ostaje u bugarskoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 pošto nisam nikad bio s vama na skijanju, a video sam sve moguće slike i čuo sve moguće priče, mogu samo da kažem: biće da ostaje u bugarskoj. ← ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 31, 2006 Author Report Share Posted January 31, 2006 ahahahha... ala si ironican Ivane... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 ostace u kojotovoj arhivi, posto chovek ima talenat da izvadi kameru kad stvari krenu da se raspadaju jel neko josh chuva njegove snimke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 ne znaš na koje snimke hoze misli, al nema veze.. ionako je kojota tako nečim nemoguće uceniti iz prostog razloga što se on toga ne stidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 pretrpeo bih nedelju dana impotencije, samo da bi ih stavio u karantin negde duboko na hard disku Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 e si rekao neshto za sobe?, ako jesi kontam da sam zaboravio i da me mrzi da gledam nazad... ko ce sa im u kucu?! btw. ja necu kod popova! pitam lepo:)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 e migsha, ti si opasno retardiran dechkonja :P jedno sedam puta sam ti ponavljao ko ide, chak sam ti i rekao ko je sa kim :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 e migsha, ti si opasno retardiran dechkonja :P jedno sedam puta sam ti ponavljao ko ide, chak sam ti i rekao ko je sa kim :P ← znam ko ide... al ko ce biti sa kim u gajbi to te pitam! znam da je bilo neshto spominjanja ti djape ivan i ja... kolke su gajbe, kolko soba imaju... daj neki info:) i shto me vredjash ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 znam ko ide... al ko ce biti sa kim u gajbi to te pitam! znam da je bilo neshto spominjanja ti djape ivan i ja... kolke su gajbe, kolko soba imaju... daj neki info:) i shto me vredjash ( )... ← vredjam te jer si u italiji pa te ne mogu udaviti u wc sholji Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 otvaram konkurs za cetvrtog u zenskoj sobi... prvo troje su milica, alena i ja... javljajte se... ahahahahha. :P _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 tststs.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 ahahahah... ladno pise [fjuz]... odakle to? hmmmmm... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Lepo ti stoji, nije da nije... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 1, 2006 Author Report Share Posted February 1, 2006 (edited) jedino sto ce da stoji tu...dan...dva najvise... RUR lepse stoji :PPPP hihihihi...i lexe...budi zlato i prenesi onom kaliju monstrumu da ce na vise ODREDJENIH zurki da me vodi zbog ovoga. Edited February 1, 2006 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 jedino sto ce da stoji tu...dan...dva najvise... RUR lepse stoji :PPPP hihihihi...i lexe...budi zlato i prenesi onom kaliju monstrumu da ce na vise ODREDJENIH zurki da me vodi zbog ovoga. ← Mislish da tje ti toliko vremena trebati da provalish kako se menja? Kakvo razocharenje... Ne ljuti se na Nemanjicu mnogo, morao je da spashava zhivot, zbog nekih diskova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 grlzzzz hev kudisssssssssss juck ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 hihihihi...i lexe...budi zlato i prenesi onom kaliju monstrumu da ce na vise ODREDJENIH zurki da me vodi zbog ovoga. samo ako vodish jovanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 opa idemo :) ja bi bio 4zensko :P hohoho � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 samo ako vodish jovanu ← ja bi bio 4zensko :P hohoho ← Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 midl fingeeeeer Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 2, 2006 Author Report Share Posted February 2, 2006 samo ako vodish jovanu ← ahahahha...volis sebi da pravis sranja viseg nego ja...ipak, necu da vodim jovanu ona mi nece dati da pravim...pomenenuta sranja... ...a ja zelim... SAMAR _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 ahahahha...volis sebi da pravis sranja viseg nego ja...ipak, necu da vodim jovanu ona mi nece dati da pravim...pomenenuta sranja... ...a ja zelim... SAMAR vidish, ja zhelim UGRIZ a logichan sled dogadjaja je da ja njoj odvlachim pazhnju dok ti zasluzhish shamar. zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 vidish, ja zhelim UGRIZ ← e, ženo jedna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 singaya!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts