janus Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Juce je osnovan guild S F R J , ovim putem prvo zelim da vidim dali ima uopste zaiteresovanih za ovakav Guild. Moja ideja je da se okupe svi koji razumeju srpski, nije bitno koji su vere ili nacionalne pripadnosti. Ideja nije originalna, par dana igrao sam na Laughing Skull-u i tamo naleteo na Guild C C C P, sa nekim iz tog Guilda sam odradio jedan kvest, tip na sva moja pitanja na engleskom i srpskom nije nista odgovorio, pretpostavljam da i nezna engleski. A na samom pocetku rada tog servera Rusi su pravili neki Guild i striktno su trazili ljude koji znaju ruski. Odatle je i moja ideja da se prvo napravi Guild sa ovog govornog podrucja pa ako se nase razlike prebrode i Guild zazivi kako treba otvoricemo se i za sve druge nacije. Mozete u igri da me nadjete ja sam Janus NE Druid trenutno lvl20, narednih par dana necu nista da radim samo cu da budem u redu za BG i motacu se po IF, pa ko zeli da ucestvuje u ovom projektu slobodno me /w. PS Dali neko zna neki bosanski i hrvatski sajt slican klanrur-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 omg....S F R J !!!!!!!!!111!! Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 news flash: update: SFRJ se raspala josh 1992g., svaki pokushaj ozhivljavanja mrtvaca je bespotreban jer je osudjen na propast... Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 he he he :) samo da te blizz ne uvati, ima da te siluju i muche nedelju dana dok ne priznash ko ti je gazda :) j/k gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janus Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 Ganulo me je koliko ste razumeli moju ideju, inace 1991/92. koliko ste imali godina, ja sam imao 19 godina ,upisao se na fakultet i samo da napomenem da sam rodjen u Vojvodini? Pa vi pitajte vase roditelje gde sam mogao da budem u to vreme. I dalje sam otvoren za sve koji zele da igraju sa ljudima sa ovih prostora, ime i nije bitno u ovom trenutku, ono je trebalo da animira ljude nista vise nadam se da ce biti vise pozitivnih nego negativnih. Posto pretpostavljam da ce ovde da usledi jedna rasprava koja nece imati za temu guild sa ovih prostora, mozete me pronaci na serveru( NE Druid Janus, trenutno lvl20) ili putem e-mail-a: janus2005_3@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 To shto ti pravish guild za ljude sa ovih prostora nije nishta novo.Na Dunemaulu je postoja guild Balkan Expres(s) a sada postoji na Haumarushu guild sa istim nazivom. Gl with that. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 jos jedan nash guild na jos jednom drugom serveru :) sve smo bolji i bolji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 sve ja kapiram, ali sve sem toga shto si nazvao gild SFRJ.. prvi anti-serb0s koji zna zashta je ta skratjenica tje te prijaviti i svaki normalan gm tje ti disbandovati gild a tebe opomenuti. predlog, menjaj ime dok si na pochetku stvaranja gilde. PS Dali neko zna neki bosanski i hrvatski sajt slican klanrur-u? hr sajt ekvivalentan ruru po posetjnosti i nameni sa takodje odlichno posetjenim forumom ti je http://www.gamer.hr i njihov forum http://www.gamer.hr/phpBB/index.php (morash da se registrujesh da bi video pod-forume, topike, postove itd). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janus Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 Hvala na linku, inace ime je izabrano da bi se doslo do nekog reagovanja samo da bi video dali su ljudi za jedno ovakvo ujedinjenje u isti guild. Nisam lud da budem u gildu koji bi se zvao SFRJ, cisto ono zbog mojih uloga tokom 91/92. Preuzeo sam na sebe rizik da me upozoravaju od strane Blizzarda, ali cisto sumnjam na Laughing Skull-u postoji ruski guild CCCP, pa vidi koje je gori po imenu. Samo da pojasnim svoj post ovde.dali ljudi koji igraju WoW kod nas, mislim na Srbiju, zele da igraju sa ljudima iz Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Bosne(sto iz Federacije sto iz Republike Srpske). Samo me to interesuje, ja cu da zrtvujem celu ovu nedelju necu nista pametno da radim sem sto cu da cekam u redu za BG, samo da bi me sto lakse nasli. Nadam se da cu tokom videnda biti vise na netu nego ovih dana, bicu u IF pa ko zeli da poprica tamo sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Hrvatska - ne Bosna - ne Slovenija - ne SFRJ-ne Inace i ja sam na Lightnings Blade-u,lvl 40 mage Mordee,ako promenis ime i "politiku" guilda +> /w :) Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 (edited) zamalo si me naveo na razmishljanje,koje bi trajalo nekoliko min,koliko mi je trebalo da shvatim da igrash alijansu!!!!! FOR THE HORDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pretpostavio sam da ce ovo da se dogodi... Edited November 26, 2005 by Jackal90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 evo mene ponovo na forumu posle male pauze... 1. (slovima: prvo) ja nisam ne tolerantan i da mrzim druge, ali iz pouzdanih izvora znam da se svi mrze medjusobno. 2. (slovima: drugo) E sad, poshto ja imam neshto malo dostojanstva neccu da priushtim zadovoljstvo nekome da ne je*e u zdrav mozak samo zato shto je on sam retard. NE ZHELIM da se spushtam na taj nivo puno srecce i sve naj... Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 Nisam ja nesto spec ne tolerantan ali jednostavno ne podnosim te neo-titovske fazone ,SFRJ je mrtav i sahranjen,ne otkopavajte ga...Mrzim sve te "Balkan" guildove .... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts