Mario^^ Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 Ma baja je 100% pun ko brod i naishao negde na netu "da ima da se ide da se igraju igre :D" Kupio licencu za Luxemburg i otishao :) ( ja mislim da se to kupuje, ako greshim ne zamerite mi :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Mario lepo si obecao da necesh vishe u zivotu postovati na ovome forumu dok odredjeni ljudi budu prestali da budu admini.? Odrzi barem ovo obecanje ako si covek bez rechi :) Shalim se naravno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 Mario lepo si obecao da necesh vishe u zivotu postovati na ovome forumu dok odredjeni ljudi budu prestali da budu admini.? Odrzi barem ovo obecanje ako si covek bez rechi :) Shalim se naravno :) ← Znachi lupio sam a ? :) A za to obecanje... aj da ne bude da sam se vratio bez ikakvog objasnjenja ( iako vam verovatno nije bitno objasnjenje... ) Jesam to rekao... to stoji... Nisam postovao nekih 20 dana, ali sam pratio i chitao tudje postove... Skapirao sam da su se neke stvari promenile, nema vishe toliko spama i off topica, a i pochele su neke interesantne teme, nema vise toliko hejtovanja... tako da mi se chini da mi ne smeta moderator dok je malo zaveo red ( koji vazi i za ostale... ) Nemoj neko da moj post protumachi pogresno... nisam mislio nishta loshe i ovaj post nema neku skrivenu poruku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Mani prichu sada, obecanje je obecanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Jbte....lik igra kao ja ^^ :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 ja sam malo bolji ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Jap like je car :) moze samo krvo da nam bude ^_^ ;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts