phantomq Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Kupio sam gigabyte 6600gt ostatak knfiguracije atlon 2500+ 512 ram problem je sto sve radi ok ali kad probam da pustim bilo koji vido fajl komp zabode imam najnovije drajvere jel ima neko ideju u cemu je problem da nije do graficke? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 update skoro sam siguran da nije do codeca jer sam vratio staru karticu i sve radi ok a i thumbnail se jasno vidi koji film hocu da pustim probao sam sve moguce drajvere i nema poboljsanja jedino novo sto sam saznao je posto ima tv karticu kad pokusam da gledam tv desi se isti problem znaci sve zakuca da nije kartica nesto sjebana mada je nova!? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
govmust Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Koja je bila prosla graficka? Ako je bio neki ATI onda mozda i jesu drajveri. Da li si instalirao drajvere jedan preko drugog ili si prvo deinstalirao stare pa kad win instalira svoje nabacivao nove? Takodje nemoj izbacivati iz igre codece, jer iz mog iskustva tu su vecinom problemi (narocito ako si instalirao one codec packove da ne spominjem slucajeve jedan codec preko drugog ili istog takvog). Takodje moguci problem je mozda i napajanje mada je za ovo manja sansa. Moj savet: odnesi graficku pa probaj kod nekog drugog (bilo bi najbolje ako taj neko ima vec slicnu) da bi eliminisao mogucnost da je neispravna graficka, a onda suzavaj problem dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts