Jump to content

CS-Turnir

kolelale

Recommended Posts

Ovo je najva za turnir zbog termina i nije zvanicni info. Turnir ce biti za 32 ekipe i igrace se za vikend kada i finale EMI lige. Kao sto ste navikli ocekuju vas vredne nagrade, sokovi, slatkisi, muzika i CICE [:p]

Detaljan info ce biti objavljen do kraja nedelje.

I'm 2 old 4 this shit

To sto igramo u lan-u nam je najjace oruzje sto imamo'

kolelale said:
Ovo je najva za turnir zbog termina i nije zvanicni info. Turnir ce biti za 32 ekipe i igrace se za vikend kada i finale EMI lige. Kao sto ste navikli ocekuju vas vredne nagrade, sokovi, slatkisi, muzika i CICE  [:p]

Detaljan info ce biti objavljen do kraja nedelje.

mislim da cu da dodjem :-P

juicer. said:
Jedva chekam da vidim spisak prijavljenih ekipa.....iz scg naravno

me2

mada je lepo sto ima nekog turnira... taman ce se sad videti koliko je to ekipica :) mada ce se mnoge i skupiti samo za turnir :P

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

kole, aj navrni nekad na irc :)

btw bice super ako bude ko onaj turnir letos.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Sta cemo sad kad je i u Subotici turnir isti vikend..mi ne mozemo da pomerimo napred zbog katolickih praznika...ali u Beogradu bi se to moglo..da li je ovaj datum finalan i sta cemo sad...ajde ako ti nije frka javi na mail ili tel ..imas tamo u onom postu..hvala unapred...ili ti postuj neki svoj kontakt tel...valjda cemo nesto dogovoriti ... poz

Turnir nece biti pomeran zbog toga sto u Subotici ima turnir u isto vreme. Ovo ce biti finale ESL.EMI lige kao i nacionalno prvenstvo za SCG i daleko je vazniji turnir od turnira u subotici. Mozda bi bilo bolje da vi razmislite o pomeranju posto strance ne zanima vas turnir nego ESL.EMI.

Sretno u organizovanju turnira.

OK, nemojte biti surovi, ako je turnir u BG vec sigurno zakazan za 17-18 a izgleda da jeste, ako su se ekipe pocele prijavljivati..necemo to remetiti...necemo u Subotici praviti turnir lokalnog karaktera, sacekacemo da prodje taj turnir u BG pa onda posle nove godine ceme praviti u Su ali opet vidim probleme posto je 7 i 8 januar vikend..a to je sad pravoslavni bozic...Ili da oraganizujemo na 25.decembar i da ga nazovemo bozicni turnir... [:D] strasno ..ne znam sta mi je raditi ...ali ok povlacim najavu za 17-18 decembar u Subotici....Kad ce biti najavicu na vreme a posto bi mi dosli u BG na taj turnir gde i kako da nadjem informaciju za prijave i ostalo....bilo bi dobro da to neko postuje.....pozz

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...