Doca Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Znaci spot se vrti na Kosavi...iz fazona puna plaza ljudi,svi u delirijumu...skroz do jaja i muzika i spot... e sad na kraju pise Fat boy slim-6 at night...ali se pesma ne zove tako probao sam svuda da je trazim... tako se verovatno zvao nastup... pa ako je neko cuo pesmu zna i cemu pricam.. pomoc plz!:) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 to je cini mi se odsecak njegovog seta u brightonu? kapiram da je pesma Kid C - Shake down at night koju je vrteo u setu. probaj pa vidi. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 to je cini mi se odsecak njegovog seta u brightonu? kapiram da je pesma Kid C - Shake down at night koju je vrteo u setu. probaj pa vidi. ← to je ta sigurno,nema druge... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 Ajde sad cu da vidim na aresu... thx ppl! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 to je to...hvala momci:)) imate pice od mene! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts