GriM ReapeR Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 givvvee taj drop, mi samo dobijamo bloodfang i tenstorms. ← Ma dobijamo i mi Ten storms....nije to problem...problem je Earthfury. Evo juce opet od geddona cenarion i felheart....oba otishla na shardovanje naravno....jebem ti igricu...... @Kemp: Iz bwl-a za sada 0(nula-nista-zero-nada) od ten stormsa....Dragonstalker pada ko lud kao i transcendence, wrath braceri su dosta padali isto i tako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 (edited) ja danas radim mc.. hhaah noobz =) /me rules all of u pitful nablets!!11oneelven!1 svi vi koji ste na pvp serveru a hvalite se da ste ubili nekog wow bossa trebate da gorite u paklu =))) budite mushko i igrajte taj pvp ili idite na pve kao shraf i sabijajte bosseve! =) ← dishi choveche u svakom sluchaju ako neko radi pve ne znachi da ne radi pvp mi smo bash juche ceo mc odradili u danu... i ubili ragnarosa (prvi put) koliko postoji guild veoma brzo smo sve bosseve sabili aj pozdrav Edited November 21, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Figl Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Svaka cast na ragna kilu..nadam se da cete sada i razora da sjebete....Exile brate ovo je wow 4um i ovakvi topici trebaju ovde da se postuju nemoj da se izdrkavas na ljudima....a ti za tebe grime samo jedna rec : FELHART buahahhahahahha sanjaces ga ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madfarmer- Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 E mojne mi dirate Janqcu i Darklight i ja sam tamo :) btw Razor nam zadaje velike probleme za sada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 hehe lepo lepo :) vi ste bivsha exodia ? ili ste uleteli ovde kad je guild promenio ime ? i e da, da li je SA oborio nefa ? prvi su stigli do njega na servu...... btw poz madfarmere, syko here..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madfarmer- Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 SA se raspao ja mislim i napravili su neki novi gild ..Na maghteridonu je nefarian redovno ubijan : Motion , Khadgars rage i jos neki guildovi .... Da mi smo ex Exodia i prebacili smo se sa guildom btw ko si ti syko ?:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 He he raspao se SA... Bas mi nesto toplo oko srca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Pa 'oce li vishe ti screenovi??? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts