millanče Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Burazer ima Nokia 6230i, i bluetooth X-Micro, jbg, ne znam koji je model i specifikacije, nadam se da nije ni bitno... I prebacuje se sve opusteno, samo sto nismo mogli da provalimo kako se prebacuju aplikacije (tipa Java igre u .rar fomatu) Zna li neko kako to ide i da li moze? Prosto kopiranje .rar fajla ne pomaze :-) Ja imam N7600 i USB+Nokia PC Siute obavlja posao, sa Application Installerom ali ovo me bas zbunilo, doduse nisam se bas nesto preterano ni potrudio... Anyway, help! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 java aplikacije se uglavnom nalaze pod .jar ekstenzijom, dovoljno je da jednostavno prebacis fajl na telefon i java app install bi trebalo da odradi posao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 rar format je arhiva, kao zip.. znači treba ti total commander, win rar ili neki drugi program koji može da raspakuje rar.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 pa u raru su ti verovatno .jar i .jad fajle za fon....kao sto je ivan rekao otpakujes i prebacis fajl koji ti podrzava fon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 Znaci, mora se skinuti PC Suite? Mislio sam da postoji neka alternativa tome, u onim opcijama oko bluetooth –a, a verziju Suite-a 6.6. nemam...ali snaci cu se vec... THX Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts