ZeRoX- Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 pa idi igraj onda sam :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Zajebi sve to jel mogu ja sa vama u klan? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 Zajebi sve to jel mogu ja sa vama u klan? ← hmm za blowjob moze,ali seti se vec mi dugujes jedan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 hmm za blowjob moze,ali seti se vec mi dugujes jedan... Da dugujem ti jer si mi preporucio tvoju kevu.Stvarno je dobra.Inace jer mogu? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 Da dugujem ti jer si mi preporucio tvoju kevu.Stvarno je dobra.Inace jer mogu? ← ne :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 (edited) Zeroxe ne znam zasto zajebavas lika... mislim lepo te je pitao, lepo mu odgovori ... pre svega, lik ne igra lose, igra random a kao human extra igra , a ti u klanu imas 1 humana, ako mislis da ti je to dovoljno, ok, necu ja da ti solim pamet i pricam sta ti treba a sta ne... Edited November 24, 2005 by ImbaBoY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 ima josh talenata kod nas, do sada su mi najvishe zapali za oko imbaboy i panj, verovali ili ne, ta dva lika sabijaju mirka, bacio sam oko na imbaboya kad je bio u deusu a panj... 290 apm, not much to say zeroxe, svaka cast za trud, ae pa da dizemo standard wc3-a u srbiji. ← Thx man !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Dobra Sreca & Imaj Zabavu ! Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 uvek mozes uzeti najboljeg humana :) for a small feed ofcourse $$ :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 (edited) uvek mozes uzeti najboljeg humana :) for a small feed ofcourse $$ :) ← Ghost je vec u 4gl. @SATAN-ZeRoX pricha...SATAN vaistinu nije losh igrach. Edited November 24, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 @Imbaboy: O prepametni,kao prvo SATAN igra UDa a mi vec imamo 4 unda u klanu i najmanje sto nam treba je 5ti...Ja mogu da uzmem u klan dwowguarda a da ne zovem Dukea,to je moj izbor.Satan mi je ortak koga znam sa wara a i dolazio mi je gajbi da mi namesta net...(bar je tako rekao :P)).Znaci sigurno ga ne bih zajebavao.Pored toga,mnogo ljudi me davi na bnetu da ih pustim u klan tako da mi tog pitanja malo preko glave.Zato sam te i banovao kad si me whisperovao pola sata moleci da udjes u klan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 @Imbaboy: O prepametni,kao prvo SATAN igra UDa a mi vec imamo 4 unda u klanu i najmanje sto nam treba je 5ti...Ja mogu da uzmem u klan dwowguarda a da ne zovem Dukea,to je moj izbor.Satan mi je ortak koga znam sa wara a i dolazio mi je gajbi da mi namesta net...(bar je tako rekao :P)).Znaci sigurno ga ne bih zajebavao.Pored toga,mnogo ljudi me davi na bnetu da ih pustim u klan tako da mi tog pitanja malo preko glave.Zato sam te i banovao kad si me whisperovao pola sata moleci da udjes u klan... ← Zeroxe brate kao prvo tvoj problem je sto mislis da si najbolji, ok nemam nista protiv samo se dokazi, zao mi je sto je satan ud izvini stvarno nisam znao, ne bih da se svadjamo oko njega, uzmi ga ti ... nisam nikad nikog whisper-ovao da me primi u klan i fino sto te svi whisper-uju, nadam se da ces napraviti xtra klan. Satan je extra igro human-a na wcg-u protiv mene i zato ti kazem gospodine " popularni " da ne bi bilo lose da imas takvog igraca u klanu... inace igro je ranije random, izvini sto nisam igro solo 2 meseca, pa nisam u toku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 (edited) mudraci kako je nastao univerzum? ^^ Edited November 24, 2005 by Misha-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 @Imbaboy: O prepametni,kao prvo SATAN igra UDa a mi vec imamo 4 unda u klanu i najmanje sto nam treba je 5ti...Ja mogu da uzmem u klan dwowguarda a da ne zovem Dukea,to je moj izbor.Satan mi je ortak koga znam sa wara a i dolazio mi je gajbi da mi namesta net...(bar je tako rekao :P)).Znaci sigurno ga ne bih zajebavao.Pored toga,mnogo ljudi me davi na bnetu da ih pustim u klan tako da mi tog pitanja malo preko glave.Zato sam te i banovao kad si me whisperovao pola sata moleci da udjes u klan... ← omg omg can i join plzp lzp lz plz plz :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 mudraci kako je nastao univerzum? ^^ ← sudarila se 2 meteora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 25, 2005 Author Report Share Posted November 25, 2005 Zeroxe brate kao prvo tvoj problem je sto mislis da si najbolji, ok nemam nista protiv samo se dokazi, zao mi je sto je satan ud izvini stvarno nisam znao, ne bih da se svadjamo oko njega, uzmi ga ti ... nisam nikad nikog whisper-ovao da me primi u klan i fino sto te svi whisper-uju, nadam se da ces napraviti xtra klan. Satan je extra igro human-a na wcg-u protiv mene i zato ti kazem gospodine " popularni " da ne bi bilo lose da imas takvog igraca u klanu... inace igro je ranije random, izvini sto nisam igro solo 2 meseca, pa nisam u toku ← ne mislim da sam najbolji naprotiv znam gde sam...slobodno mozes da napravis svoj klan i zoves koga hoces a ne da teras mene da zovem ljude.plz ne mesaj se u politiku klana ^^(oduvek sam ovo zeleo da kazem) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Thx man !!! ← imbaboy prebio greena tako da vi gledajte! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 imbaboy prebio greena tako da vi gledajte! ← Ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Nemojte pogreshno Zeroxa da shvatite... Mi zovemo u klan ljude koji su 1000% sigurni da ce da igraju stalno i koji su ozbiljni (pritom da nisu noobovi)... Satan jeste talentovan... ali ozbiljnost i odgovornost mislim da mu nisu jacha strana (no hard feelings znam ga in rl). Zeroxu se mozhda smuchilo zato shto ga svaki dan pitaju po 100 puta. "E jel mogu u klan?" mislim i mene su smarali pa nishta qliram... Polako da malo stane klan na noge pa cemo lako recruit. Hvala svima na razumevanju. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Ne? ← ja pricam sta si mi ti reko, ako si me lagao onda je pogresna informacija... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Nemojte pogreshno Zeroxa da shvatite... Mi zovemo u klan ljude koji su 1000% sigurni da ce da igraju stalno i koji su ozbiljni (pritom da nisu noobovi)... Satan jeste talentovan... ali ozbiljnost i odgovornost mislim da mu nisu jacha strana (no hard feelings znam ga in rl). Zeroxu se mozhda smuchilo zato shto ga svaki dan pitaju po 100 puta. "E jel mogu u klan?" mislim i mene su smarali pa nishta qliram... Polako da malo stane klan na noge pa cemo lako recruit. Hvala svima na razumevanju. ← voodo nema ti sta da se pravdas kazes clan trenutno ne regrutuje cao zdravo svi :) i to ti je to Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 ja pricam sta si mi ti reko, ako si me lagao onda je pogresna informacija... ← Pa da, samo shto to nije bio ImbaBoy, nego Vunda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 da li je bitno, vazno da te otrsio ! :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 To Vladica: To mi vec stoji u profilu ali dzabe kada su neki ljudi jednostavno nerazumni... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 A , jel prima taj vash klan nove clanove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts