Jump to content

Battlefield 2 world tournament

Atomic

Recommended Posts

lepo lepo, izgleda da tje dotji oko 11 ljudi sa moje strane, ja sam rezervisao 22 kompa.

edit: svaka cast za hrvate, mada neznam kako igraju :PP , nego, osposobitje se mashina za server, i recite mi koliko vas dolazi.

ako ce vas doci 11 i nas ce doci toliko [;)]

gde je tachno igraonica ?

Edited by nesa-ltd

22-oje ljudi, bitje malo guzve na mapi, barem ce medici imati pune ruke posla, kekeke  [:D]

nego plato ti je kod studentskog parka, snacicete se.

Ispade neozbiljno momci [:(]

Mi se dogovarali da bude ozbiljno pucanje a vas se pojavilo 6.

A da se ubijamo medjusobno to mozemo i nedeljom i ponedeljkom kad imamo stalni termin za to + na verziji igre koja nam se mnogo vise svidja ...

Nevolja je sto je tesko okupiti 10 ljudi svaki put kad neko ispali to je jos teze izvesti ...

Ispade neozbiljno momci  [:(]

Mi se dogovarali da bude ozbiljno pucanje a vas se pojavilo 6.

A da se ubijamo medjusobno to mozemo i nedeljom i ponedeljkom kad imamo stalni termin za to + na verziji igre koja nam se mnogo vise svidja ...

Nevolja je sto je tesko okupiti 10 ljudi svaki put kad neko ispali to je jos teze izvesti ...

ja se izvinjavam na sranju koje sam vam priredio, jbg, mislio sam da su moji ortaci iole ozbiljni, spomenuo sam im da ste vi najnaj u srbiji itd, ali opet nista, josh jednom, izvinjavam se na izgubljenom vremenu ... [:(]

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

najmanje si ti kriv ghost - smorili su oni koji su ispalili.

Ma bre desava se to. Nego eto dodjite na Multiplay.co.yu pa se prijavite za neku nedelju il ponedeljak i da se prashimo  [:D]  ...

sve jedno, loshe je ispalo, a sto se tiche multipleja, videtju sa ortakom da dodjem jednog lepog dana ;P

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...