PetarDa Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 samo da proverim da li se ovo desava samo kod mene ili i vama baguje wcreplays.com !?? normalno mi se otvori sajt,a kada hocu da dl partiju,ili kada hocu da idem next page,samo mi se vrati na tu pocetnu stranicu ?? kakav je ovo trip jbt,ae da cujem! ako je do mog kompa,sta da radim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 meni umesto clanaka i intervjua uvek otvara onu archive stranicu, tako da mora da je do njihovog sajta. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 ili ste nabsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted November 14, 2005 Author Report Share Posted November 14, 2005 :)) ja jesam nabs) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 i highl1 je mrzi me da odem na site,ali nama gosu-ima 100% radi haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) :)) ja jesam nabs) ← Edited November 14, 2005 by zerox[pro-team] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 samo da proverim da li se ovo desava samo kod mene ili i vama baguje wcreplays.com !?? normalno mi se otvori sajt,a kada hocu da dl partiju,ili kada hocu da idem next page,samo mi se vrati na tu pocetnu stranicu ?? kakav je ovo trip jbt,ae da cujem! ako je do mog kompa,sta da radim? ← I meni se desavalo par puta u protekloj nedelji !!! Mada cini mi se da sada radi ... odoh da proverim jos jednom ... p0z.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 To se i meni deshava, ali pre par dana kad sam bio na sajtu samo je pisalo da sajt trenutno nije u funkciji zbog nekih updateova Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 wcreplays je govno.Osim bunny naravno:) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Ne kapiram zashto se svi loze na tu bunny. Riba ima 1.40m, sasvim je prosechna, ako ne i malo ruznija. Mislim, jedino shto je podize je to shto je druga riba warcrafta KidArctica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 ne seri da je to riba :D Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) bunny je zensko ? ^^ Moze li neko da okaci njenu sliku slucajno ? Edited November 14, 2005 by encore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Za KidArcticu josh nije utvrdjeno shta je.......... :D Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 bunny je zensko ? ^^ Moze li neko da okaci njenu sliku slucajno ? ← Upravo sam je nasao ...tt Ona je ova iza zakarda (sto nije tesko shvatiti=) http://ftp.replays.net/pic/1114/blizzcon-2.jpg ovo je adresa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 bunny = prosek,u Srbiji bi je tesko ko i pogledao,ofc sem Highl1ja playboya :D KidArctica = ogavna je...Toliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 jebesh bunny, ovo je vest dana!!! http://www.sk-gaming.com/forum/3/25827/ Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 wtf ne smem da napravim ni 1 topic a da ne objavite ovde? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammertime Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Za KidArcticu josh nije utvrdjeno shta je.......... :D ← hahaha :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts