Pura. Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) evo vako danas sam video onaj fazon sa napravis stranicu kako su nekog uhapsili ovo ono :D i drugar mi kaze da postam na jedan bosanski forum(poznat po provalama) da vidim reakciju ljudi! evo kratko da objasnim dok sam cito komentare suze su mi isle na oci,mislim da je moj drugar umro jer smo se toliko ismejali je moj cale mislio da sam puko u glavu! evo da vidite zasto OWNED procitajte komentare znacete o cemu pricam ! ali pazi ovo sad posle 10 komentara odprilike admin tog sita posta pura se sali:D kako se napsi tako :D (znaci reko o cemu se radi) najsmesnije toga je sto jos 80% naroda nije shvatilo da se radi o sali:D pa su masovno poceli da dodaju mene na msn :D da me ispituju, a na forumu 3 stranice nakupili ovo je mada fakin owned vidite sami! Edited November 12, 2005 by Pura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) Ovo je smesno,ljudi imaju mozak ko u mrava,lol za Gibu,ja bih mu pozeleo da mu zatvorski dani sto pre prodju Edited November 12, 2005 by raazek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 extra je nemam reci...i ovde je uradjeno slicno na nekom thredu Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 najbolji je lik koji te psuje jer nisi napisao na ijekavici.. izvaljujem da su svi ex-yu narodi osim slovenaca žestoko iskompleksirani i opterećeni srbima.. pa eto nam malo moralne satisfakcije kad smo već realno sjebani do koske.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Koji su to kreteni.........pa ne postoje za dzabe vicevi o Bosancima......so true! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 pa daj brzo, sta je to , koji sajt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 pa daj brzo, sta je to , koji sajt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 joj bozhe, zashto pobogu? Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Znaci zlo! Popalili se ljudi ko budale. Najbolje je sto nisu skontali ni kad je "Bu" napravio ono za Pura Lazov, trebalo im 100 godina, budale...LOL Quote Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) pa daj brzo, sta je to , koji sajt ← Prvi post topika. ˇˇˇ evo da vidite zasto ČITAJ IZMEĐU REDOVA. OWNED ^^^ ← Edited November 13, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 stvarno ste smrdovi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 sede decko na penal. a izgleda da je starosedelac. ;>. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Au brate ovi skroz opravdavaju viceve o bosancima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 (edited) sto rece ivan ovaj je prevaziso sve Re: VELIKA VEST!!!!! Napisano: 12.11.05 u 11:57:57 Šta ti debilu pišeš VEST jel ? Kretenko piše se VIJEST. Edited November 13, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Gl00pavi bosancherosi... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ljudi bosanci su kraljine nemojte tako za njih pogotovo oni iz sarajeva. gde bi mi bili da nije njih. sad ce jos neko pomisliti da sam ja bosanac, al moram da kazem kako je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted November 13, 2005 Author Report Share Posted November 13, 2005 (edited) Reko sam vam ljudi mada fakin owned verujem ni sam bU(admin) nemoze da veruje u ono on pred masom napise tamo Pura lazov :D napravi link i oni neshvate foru posle likovi neki opet kazu kako je fora to obicna oni opet neshvataju ...... kod mene lik stavio na msn (njegov nick)-blade zasto ti je to trebalo. e ma bruka nemogu samo da verujem da se narod popalio na ono :D 10% je shvatilo foru :D kao sto sam napomeno OWNED BY ME :D btw onaj lik je najaci sto je napiso pise se vjest a ne vest .....ja mu odgovorim ,neki admin edituje moj comentar... Jos su ljudi sto nisu shvatili foru poceli da mi salju privat msg kako sam retard ovo ono(tacnije krivo im sto nisu shvatili) :D Edited November 13, 2005 by Pura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Ahahaha, do jaja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Znači strašno kako samo možeš tamo da visiš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 koje vune jbt.....lol..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ZLO! :)) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 pajseri.. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted November 13, 2005 Author Report Share Posted November 13, 2005 Znači stra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 pa bas zbog vakvih ispada ja tamo visim :D ← isprace ti mozak tolika kolicina 'pametnih' ljudi Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 ima da se stopish sa njima, pa ce da bude, 1. znate da su bosanci glupi ? 2. shta se desilo sa purom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts