Lucky Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Skrenuta mi je paznja da se odredjenom korisniku foruma (a mozda i jos nekima) "nepostojeci broj" mobilnog telefona, samo sa tekstom KlanRUR u Form: polju javio sa sledecom porukom: Gospodine *****, dobitnik ste nagrade: Logitech mx510 u izvlacenju nagrada. Za informacije o podizanju nagrade obratite se administratorima KlanRUR-a. Hvala From: KlanRUR Date: 06/11/2005 Time: 12:37 Type: Text message Ja znam da popularnost povlaci i ovakve stvari, ali sam duzan da vam kazem da KlanRUR NE STOJI iza ovih poruka niti da u ovom trenutku KlanRUR / RUR !ndustries organizuje bilo kakvu nagradnu igru, niti se na nasem sajtu u bilo kojoj sekciji trenutno deli MX510 Logitech mish. Meni je takodje jasno da je u pitanju verovatno samo sala ortaka tog pomenutog clana foruma koji bi malo da se zabave na njegov racun, ali sam duzan da o ovome obavestim jos ljudi za slucaj da se sala prosiri i na jos nekoga, cisto kako ne biste zaista pomislili da ste dobili nagradu i da ne bismo imali nekih dodatnih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts