Wulfgar Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 ok josh jedna devojka na forumu... mushki... nedajte da nam razbiju redove!!! ( )... ← Ne brini Shmigi. Dok je u mene srce od junaka... ne brini. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Ne brini Shmigi. Dok je u mene srce od junaka... ne brini. ← !!!!! vratio se the man... tj. greshim... uvek je bio medju nama i shtitio nas od spoljashnjih uticaja!!! wugiiiiii ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 OMG, Wulfgar is back !!! Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Ajde da prichamo o Wulfiju sada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 wulfi, koji omekshivach za rublje koristi svaki pravi mushkarac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 [quote name='Ivan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 @Ivanko Slabo, jadno... zatvori prozor, upucavaju te ta isparenja bash gadno. :D @cali Pravim mushkarcima, zene opijene njihovom sharamantnoshcu i muzevnoshcu, svakodnevno kidaju rublje u bezumnom zanosu koji ne poznaje razum i ustaljene norme ponashanja, zudeci da shto pre pochnu da se nasladjuju i uzivaju u velichanstvenosti njihovog mushkog mesa. Shto ce reci, ne znam, nijedno rublje ne pozivi dovoljno dugo da bi ishlo na pranje... to me podseti, treba da kupim neke stvari za sutra. Eh, takav vam je zivot nas Alfa muzjaka... @darijan Get a clue. :))))))) Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 pa zbog ovoga ← Znaci ovaj Darijan je car keve mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Jebote, neshto se razmishljam... pogledajte ovu sedmu stranu na shta lichi... zagovnali smo skroz, treba nas sve banovati... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 :))) darijane, darijane.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Devojkama nije mesto na ovom forumu!!! Cali nestani! Gresnik i Misha ionako vise ne postuju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Ja sam ovde sve vreme i nigde ne idem! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Znaci ovaj Darijan je car keve mi ← :))) darijane, darijane.. ← ok ok jos cu da se nafuram Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Devojkama nije mesto na ovom forumu!!! Cali nestani! Gresnik i Misha ionako vise ne postuju! ← samo nam jos misha fali ..... ali on je sada ko ljuba iz "one" pesme ;))) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 Joj Dunja razmisljam koliko da budem losa, na koji nacina da prokomentarisem ovo za mishu...ali cutacu...cutacu Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 (edited) Devojkama nije mesto na ovom forumu!!! Cali nestani! Gresnik i Misha ionako vise ne postuju! ← ...osim kad je WCG Edited November 17, 2005 by mjau_ Quote _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Jel Darijan ime ili nick ?!??! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ...osim kad je WCG ← Tamo su vise krali koktu i podloge nego sto su postovali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) @Ivanko Slabo, jadno... zatvori prozor, upucavaju te ta isparenja bash gadno. :D Izvini. :( @cali Pravim mushkarcima, zene opijene njihovom sharamantnoshcu i muzevnoshcu, svakodnevno kidaju rublje u bezumnom zanosu koji ne poznaje razum i ustaljene norme ponashanja, zudeci da shto pre pochnu da se nasladjuju i uzivaju u velichanstvenosti njihovog mushkog mesa. Shto ce reci, ne znam, nijedno rublje ne pozivi dovoljno dugo da bi ishlo na pranje... to me podseti, treba da kupim neke stvari za sutra. Eh, takav vam je zivot nas Alfa muzjaka... ← Edited November 17, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 lepo sto mislite na mene. :) evo malo rozih slova. nemojte se tako lizati medjusobom. :p porasle su mi sike malkice, pocela sam da licim na zensko. :) :) Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ...osim kad je WCG ← wc grupnjak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 pa zbog ovoga ← A-ha. Sad mi je jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 pogledajte ovu sedmu stranu na shta lichi... zagovnali smo skroz, treba nas sve banovati... ← yea right ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ^Jedan ban manje-vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts