Dusan_k Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 scione drzi se wow-a...mada ni tu nisi bog zna sta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 Omg ne verujem sta citam tt ae da je neko drugi iz tvoje ekipe reko al ti :) shame on u ... Akasha, vestica,zevs lich i furion NE VALJAJU ?!?! Akasha sabija, lich i vesica su uvek dobri, pugna sa guinsoom ima blizu 200 dmga+2 disablea(ako decreptify racunash u disable, posto ipak magije mogu da se bacaju iz njega), maidenka isto rastura sa aghanimom+blink+avatar ili tako nesto, Zevs da ne pricam sta moze da uradi...Jedino furion kao ajde, ali i njemu isto ako napravis hex desolator ili slicno ubija ← Najezim se kad vidim da neko inteligenciji pravi desolator.... strashno... Za 4500 mozes da kupis eul's (2500) + oblivion staff (2000) i jos ti fali 400 za recept, a dezolator daje, koliko, 50 damage-a? Guinsoo 60, + jos ima neku funkciju: regenerise manu ko blesav, i imas hex. Orb od desolatora je po meni medju losijim orbovima, tu je negde sa maim-om, malo bolji. Nisam rekao da je lich los heroj, ali u late-game-u, ako imamo 3 svinje, i te 3 svinje prime 3 chainfrosta, creepovi neka prime 2, ovi low hp (pretpostavicemo da ih ima u late game-u) primaju samo 2. Dobro je to ako gangujete 2 heroja pre pusha, pa im picku polupate, ali to necete uspeti da odradite nekoj boljoj ekipi, to mozete samo nama da prodajete... Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Moze Scion da se drzi wow-a kolko oce , al je u pravu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 (edited) u pravu je ali se dzaba pravi pametan kad niko nije rekao da su neki heroji beskorisni...tako da je odvalio glupost... pujke reko sam prvo uvek furionu hex(to ti je guinsoo :P) a posle mozes sta oces,da li dagon,ili aganim ili desolator ili nesto peto :) to je tvoja stvar ^^ Edited November 10, 2005 by LoSmi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 u pravu je ali se dzaba pravi pametan kad niko nije rekao da su neki heroji beskorisni...tako da je odvalio glupost... pujke reko sam prvo uvek furionu hex(to ti je guinsoo :P) a posle mozes sta oces,da li dagon,ili aganim ili desolator ili nesto peto :) to je tvoja stvar ^^ ← Nemoj sad da se vadis! Rekao si hex, desolator ILI slicno! :P Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 e desolator je mnogo cool praviti sa slardarom, i jos ako imas tu nekog heroja tipa nevermora onda to postaje bolesno , na 14. lvlu mozete protivnicima da skidate 25 armora !! Sto se pugne tice, danas sam mu napravio aegis ^^ Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Kad pomenu slardara, meni jako budjav (tj. ja ne znam s njim). Ajde dajte neke taktike/bildove/equipove/whatever za njega. Koji poso mogu s njim u timu da radim? Ako navatam nekog solo ne mogu mu nishta poshto svi uspeju da zbrishu, ako naletim na grupu naprave mi redaljku i ugase me. WHAT TO DO? Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 11, 2005 Author Report Share Posted November 11, 2005 Kad pomenu slardara, meni jako budjav (tj. ja ne znam s njim). Ajde dajte neke taktike/bildove/equipove/whatever za njega. Koji poso mogu s njim u timu da radim? Ako navatam nekog solo ne mogu mu nishta poshto svi uspeju da zbrishu, ako naletim na grupu naprave mi redaljku i ugase me. WHAT TO DO? ← Garant igras ko moj drug Chetnik stomp + krst! Sprint zabija! Ako imaju puno vracheva, ides na avatara, dobar je s&y, blink ne smes da zaboravis, a ako imate puno tenkova, moze i da bije, sa nekim mkb-om, basherom ili sta vec, i naravno, ako ne mogu da (vam) gurnu na pocetku, napravis midasha, mozes masku ili neki health da mu kupis. Kombinuj. Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Znachi sprint je kech. Tjem probam. thx Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ma pugna je govno od heroja uvek bila i ostala i tu nema spasa ← [ok2] [ok2] [ok2] Konacno neko normalan... [minigun] Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Meni je bolja mka od ak47 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Igore idi spavaj vidim da ti nije dobro :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts