Sasuke-kun Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 www.dota-allstars.com icefrog je izmedju ostalog rekao da ce da smara sa fixovima dok "sve" ne ispravi sto primeti ili sto drugi na forumu postaju... i da ce onda da napravi nove taverne za obe strane sa novim herojima hmmmmmmmm :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Zanimljivo, s obzirom da je isqstvo pokazalo da novi heroji zahtevaju nove bug fix-ove, balance itd.... Dok on to sve ne bude namestio, mislim da cu igrati 6.19b, a ove cu igrati samo toliko da znam kad je popravio sve bugove..... BTW, jel zaradjuje on nesto na toj doti? Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 mislim da dota postala nesto kao zvanican warcraft mod ili tako nesto i mislim da dobija neki cash od toga ali nisam siguran. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 sve sto ja znam je da ce DotA biti na blizzconu ali MISLIM da je to pod nekim uslovima a to je da se svi oni zvukovi izbace ( koji su UKRADENI iz ut-a ) first blood double kill monster kill ITD. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Moguce je da Blizz uzme dotu, i otkupi je recimo, ali dok se to ne desi, mislim da nema nekih velikih para od toga ... Mada, ko bi ga znao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 A i zasto se Guinsoo nadrkao? Bilo je nesto tipa, Blizzard nece da im da bota, ili sta vec.... Mislim da je to nepotrebno, jer mi se cini da je dota najpopularniji mod (dosta vidjam i da se igra footmen wars i battleships), po mom misljenju bi trebali da im daju sve sto traze (dobro, ne bas sve)... Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Nema tu sta, cinjenica da je da je DOTA "sklepan" mod i sa se samim tim dosta krshi sa nekim kopirajtovima po svetu. OK, recimo da ce Blizzard "oprostiti" sve sto su pozajmili iz wca, diabla i slicno, ali ostaje veliki deo drugih stvari. Cinjenica je da Blizzard ne sme bas da prihvati takvu dotu za svoju, jer bi odma' svi pohrlili da tuzbama uzmu svoj deo kolacha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Mogu bar da je brane, posto sigurno nije smanjila kolicinu igranja Warcrafta u svetu, a i ne BNet-u.... Sigurno ne postoji niko ko je zbog dote resio da ne kupi warcraft, a mozda postoje oni koji su zbog dote kupili..... Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 pa nemora da postane njihov ali mogu finansiski da pomognu projekat ili tako nesto mislim da je to realno sobzirom da je warcraft sigurno jos uvek isplativ (i pored wow-a). i da ovako neke stvari odrzavaju battlenet punim Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 sve sto ja znam je da ce DotA biti na blizzconu ali MISLIM da je to pod nekim uslovima a to je da se svi oni zvukovi izbace ( koji su UKRADENI iz ut-a ) first blood double kill monster kill ITD. ← care blizzcon je proshao.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 care blizzcon je proshao.. ← jebiga nije bilo obavestenje na ruru ,posto koliko vidim ostale sajtove ne posecuje :) btw:bice para i od dote posto koliko vidim bas se rasplamsalo pogotova sa sveckim toorovima ,online i u lanu Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts