Jump to content

Zanima me

H0t!x

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ee woone ajde da idigramo nedki cw voleo bih da gramo protiv ovog prepaljenog wanderera i njegove "ekipe"

hahah

decace nema wanderer ekipu,niti igra vise taj cs

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Pecarosi : sewAy, Roka, Dulle, zlaya i sale

Veritasi : lu, nebra, sonja (lol), insane i ultras

Gusari : sima, mitar, hunter, predator i <<STOJAN>>

hahahah mitar i sima gusari L!

OMFG [xx(][roflmao] (samo za imena klanova, nema veze sa ljudima koji su u njima)

Dejane sine moj , nisam bio u katakombi josh malo dajemo godinu dana....a opet da sednem da igram skochio bi vam na glavu sa dve noge bez jednog dana vezhbanja i onda se postavlja pitanje chemu zhivot tvoj?!?

kako seres da nisi bio u katakombi kad sam te video mozda nisi igrao cs ali znam da sam te video a i hocu da ti posaljem jednu sliku da vidis cisto pa ako ti nije frka za mail pa onda da das komentar za moj klan i moju igru !

Edited by Dejan J.

lA DPS FAMILY

Brate shta se deshava sa ovim novim chlanovima RUR-a?!?!

Onaj spamuje (55 Postova u 24 sata) ovaj double postuje...WTF is going on?!

Zato to ljudi zele mnogoooo postova...1000000000000000000

@laki Jelmozes ti nekom da "dodas" postove tipa da ima covek 9999999 .

hahahahah

kao sto bi moj drug hajduk i boki rekli :"marva je prsla" "a to je sve zbog bombardovanja"

LOL

al je poskupelo ovo meso u radnjama sad cu za rucak jesti makarone sa nicim i gibanicu bez jogurta

^^

NIKAD NIKOME IZVINI

...i ako jos na guzi

seva tetovaza

ti shvati da si onda

prava gotivaza...

kako seres da nisi bio u katakombi kad sam te video mozda nisi igrao cs ali znam da sam te video a i hocu da ti posaljem jednu sliku da vidis cisto pa ako ti nije frka za mail pa onda da das komentar za moj klan i moju igru !

Nisam mislio bukvalno da nisam bio nego da nisam seo za kanter skoro godinu dana na mail mi je djuserbtl@yahoo.com pa mi baci tu mighty slichicu da vidim taj screen shot protiv nekog vrlo mocnog pa da dam komentar za vashu igru....a mozemo da se skupimo sa patkom kao petim da dodjemo da vas shijemo po lobanji

Edited by btl ^ juicer

Gotta learn the rules

so i can break dem properly!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...