Formica Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 Grupa A Union Olimpija vs. Climamio 8 Dec. 19:00 Zalgiris Kaunas vs. Strasbourg 8 Dec. 18:15 Tau Ceramica vs. GHP Bamberg 7 Dec. 20:45 AEK vs. Benetton Treviso 7 Dec. 18:45 Grupa B Maccabi Tel Aviv vs. Lietuvos Rytas 8 Dec. 19:45 Prokom Trefl vs. Efes Pilsen 8 Dec. 19:45 Cibona vs. Olympiacos 8 Dec. 18:30 AJ Milano vs. Winterthur FCB 8 Dec. 20:45 Group C Partizan vs. Unicaja 7 Dec. 20:45 EB Pau-Orthez vs. Panathinaikos 7 Dec. 20:30 Real Madrid vs. Montepaschi 8 Dec. 19:45 Ulker vs. CSKA Moscow 7 Dec. 19:15 Dakle Partizan veceras u 20:45h... nadam se punijoj hali nego protiv Ulkera, i nadam se novoj pobedi... :)) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Veceras na unikahu bice tesko a i oni su dobili barsu za vikend ali uvek se nadam pobedi Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Veceras na unikahu bice tesko a i oni su dobili barsu za vikend ali uvek se nadam pobedi ← Oce biti prenosa ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Oce biti prenosa ? ← naravnoda hoce valjda na drugom Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 dakle nema potrebe vise da se postavljaju pitanja :"Da li ce biti prenosa?" RTS je otkupila prava prenosa... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 blago vama shto ste gledali na tv, chuo sam da je denda imao svoje veche... realno, kosta je govno... kada je pekovic napustio doshlo je do totalnog kraha, do koga bi i ovako doshla par minuta kasnije, ne mozemo bez rezervnih igracha da se nosimo sa ekipom koja ima po 2 odlichna igracha na svakoj poziciji... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 tesko onim ljudim koji su bili pored Mise kada se skinuo... :)) inache, svaka cast Kosti kada je onako dobro uspeo da minira ekipu... Ponavljam, decko nema motoriku, a dodajem, decko nema 2mg mozga... Sledece, Luki bih preporucio da se za vreme napada sakrije iza reklama pored terena Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Formica odustao od Duleta.Dobar znak da mu se sprema noga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 Formica odustao od Duleta.Dobar znak da mu se sprema noga! ← zamolio me je JetSet, na nekom drugom topicu, inache ga ne bih menjao, ali da ti priznam posle ove veceri u Pioniru iskreno mi je muka i da pomislim na KK... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Sad vidis kako je meni bilo zadnjih par godina.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Evo ovako. Dule je konachno zaigrao sa normalnom (iole) postavom - Brown, Lonchar, Shuput, Milojevitj, Perovitj, a u postavci napada je Kosta potpuno ignorisan u pochetku, shto je dovelo do bolje igre Partizana. Ono shto me je zabrinulo su po dve lichne Miloja i Peje, poshto je bilo jasno da tje nas flis papir tanka klupa debelo koshtati. Tako je bilo vetj u 2/4, ali smo konachno odbili da umremo na poluvremenu, pa smo igrali dokle smo mogli, i izjednachili na kraju 3/4. To je, ipak, bilo sve poshto je na pochetku 4/4 izgledalo da samo Kosta mozhe da preuzme odgovornost na sebe, tako shto su mu lopte prolazile kroz ruke, shutevi promashivali obruch, a njegove nebeske skokove pod oba kosha bi nadvisio i sakati puzh. Odgovor na tu dominantnu igru je bio jednostavan - par ubitachnih kontri i rutinsko dovrshavanje do kraja utakmice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 8, 2005 Author Report Share Posted December 8, 2005 (edited) ...hehehe.... "sakati puz".... :)) vreme je za promene u KKu... pre sezone Pavlovic je probao da izvrsi promene, hteo je da dovede sponzore koji bi ulozili u Partizan pod uslovom da iz Partizana odu Todoric i Colovic... medjutim Dule i Danilovic su stali na njihovu stranu tako da je Jovica oteran zajedno sa Beravsom(koji je doduse prebacen), dok je Sibin takodje bukvalno najuren. Dovedena je nepismena zena koja se vidi za shta sluzi, kakvi bre odnosi sa javnoscu? Silobad je dovede, chovek koji izmedju dva ispita pokusava da dovede nekog mocnog sponzora... Tako i u igrachom kadru... Jako mi je zao sto "neko" gura Kostu do iznemoglosti na ustrb drugih, jos mi je zalije sto je Kostina retardiranost bezgranicna. Odlicnu igru tokom cele utakmice anulirao je klipan svojom debilnoscu. idiot... Edited December 8, 2005 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Kada si vec pomenuo... Portparolka nam je retko glupa zena... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Misha tumbas legenda. Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 8, 2005 Author Report Share Posted December 8, 2005 Misha tumbas legenda. ← wow... topla voda!! Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Moskva nas odrala mogli su da izgube bar malo pristojnije bas su ugazeni Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Druze, ne mora na svakom topicu poslednji odgovor da bude tvoj... Dakle, ako nemash shta pametno da kazesh, ne odgovaraj na topic... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 Danilovic ulaze novac,on zajedno sa Divcem 'odrzava"nekoliko mladjih igraca tj. snose troskove njihovih plata,ali sa druge strane njih dvojica uzimaju novac od prodaje tih igraca ovo je jedna vrsta biznisa kod nas,gde razni menadzeri ili ljudi koji imaju novac,ulazu u mlade igrace,ti mladi igraci se preko klubova afirmisu i naravno kasnije se dobro prodaju...i tako u krug. Pojava karakteristicna u svim sportovima, i to ne samo kod nas... Koriste partizan kao klub dobar za afirmaciju mladih i eto ti novca.., ostalom nije Divac lud kada je odlucio da postane menadzer. Ovde i lezi jedan od razloga forsiranja Perovica, jer kakav god da je uvalice ga nekom Orlandu ili Torontu... a ko na kraju gubi? Partizan... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 zamolio me je JetSet, na nekom drugom topicu, inache ga ne bih menjao, ali da ti priznam posle ove veceri u Pioniru iskreno mi je muka i da pomislim na KK... ← hvala matori ugojio sam se pet kila za 3 dana ;)) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 22, 2005 Report Share Posted December 22, 2005 nemam obicaj da igram evroligu,ali stavio sam danas 500kinti na Ortez - Partizan(+6) 1...inace u medjuvremenu je skocio hendikep na +11,naravno svi znate zasto,odsustvo Miloja je ipak veoma bitan faktor,sad ne znam da li da zalim sto nisam stavio vise kinte,ali neka,ne treba biti pohlepan... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 Dok sam se ja izvukao ;) Nisam odigrao u sredu, a juche je hendikep skochio sa -7 na -9 (u lavovima, gde jedino igram) i nije moglo da se igra u singlu... Spasio sam sebe gubitka par hiljada :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2005 Report Share Posted December 23, 2005 tamni vilajet kazem ja... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 (edited) dakle lepa pobeda veceras Partizan vs. Montepaschi 75-73 Panathinaikos 8-1 +98 Unicaja 7-2 +47 CSKA Moscow 6-3 +103 Real Madrid 5-4 +16 Montepaschi 3-6 -28 --------------------------------------------- Pau-Orthez 3-6 -56 Ulker 2-7 -77 Partizan 2-7 -103 pobedio je i Ortez protiv Reala u Madridu... Imajuci u vidu njihovu formu i mesto u ACB ligi(10) nije ni chudo. Takodje ocekivano je u Unikaja dobila Ulker u Istanbulu, dok je derbi odigran u Moskvi gde je Panatinaikos zahvaljujuci Lakovicu (21p i 5as) pobedio Holdena(25p) i drugove... :)) [kao neki novinar] Edited January 5, 2006 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Imajuci u vidu njihovu formu i mesto u ACB ligi(10) nije ni chudo. ← Ne, imajuci u vidu njihov kvalitet... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 Ne, imajuci u vidu njihov kvalitet... ← ako mislis na Real... licno mislim da imaju odlicnu ekipu, za razliku od prosle godine kada je Maljkovic bukvalno skrpio ekipu (uzgred, i osvojio titulu) ove godine je imao vremena da razmislja, i jako se zajebao u jednom - doveo Rakocevica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts