Jump to content

Partizan Euroleague

Formica

Recommended Posts

Grupa A

Union Olimpija vs. Climamio 8 Dec. 19:00

Zalgiris Kaunas vs. Strasbourg 8 Dec. 18:15

Tau Ceramica vs. GHP Bamberg 7 Dec. 20:45

AEK vs. Benetton Treviso 7 Dec. 18:45

Grupa B

Maccabi Tel Aviv vs. Lietuvos Rytas 8 Dec. 19:45

Prokom Trefl vs. Efes Pilsen 8 Dec. 19:45

Cibona vs. Olympiacos 8 Dec. 18:30

AJ Milano vs. Winterthur FCB 8 Dec. 20:45

Group C

Partizan vs. Unicaja 7 Dec. 20:45

EB Pau-Orthez vs. Panathinaikos 7 Dec. 20:30

Real Madrid vs. Montepaschi 8 Dec. 19:45

Ulker vs. CSKA Moscow 7 Dec. 19:15

Dakle Partizan veceras u 20:45h... nadam se punijoj hali nego protiv Ulkera, i nadam se novoj pobedi... :))

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dakle nema potrebe vise da se postavljaju pitanja :"Da li ce biti prenosa?"

RTS je otkupila prava prenosa...

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

blago vama shto ste gledali na tv, chuo sam da je denda imao svoje veche...

realno, kosta je govno... kada je pekovic napustio doshlo je do totalnog kraha, do koga bi i ovako doshla par minuta kasnije, ne mozemo bez rezervnih igracha da se nosimo sa ekipom koja ima po 2 odlichna igracha na svakoj poziciji...

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

tesko onim ljudim koji su bili pored Mise kada se skinuo... :))

inache, svaka cast Kosti kada je onako dobro uspeo da minira ekipu... Ponavljam, decko nema motoriku, a dodajem, decko nema 2mg mozga...

Sledece, Luki bih preporucio da se za vreme napada sakrije iza reklama pored terena

Formica odustao od Duleta.Dobar znak da mu se sprema noga!

zamolio me je JetSet, na nekom drugom topicu, inache ga ne bih menjao, ali da ti priznam posle ove veceri u Pioniru iskreno mi je muka i da pomislim na KK...

Evo ovako. Dule je konachno zaigrao sa normalnom (iole) postavom - Brown, Lonchar, Shuput, Milojevitj, Perovitj, a u postavci napada je Kosta potpuno ignorisan u pochetku, shto je dovelo do bolje igre Partizana.

Ono shto me je zabrinulo su po dve lichne Miloja i Peje, poshto je bilo jasno da tje nas flis papir tanka klupa debelo koshtati.

Tako je bilo vetj u 2/4, ali smo konachno odbili da umremo na poluvremenu, pa smo igrali dokle smo mogli, i izjednachili na kraju 3/4.

To je, ipak, bilo sve poshto je na pochetku 4/4 izgledalo da samo Kosta mozhe da preuzme odgovornost na sebe, tako shto su mu lopte prolazile kroz ruke, shutevi promashivali obruch, a njegove nebeske skokove pod oba kosha bi nadvisio i sakati puzh. Odgovor na tu dominantnu igru je bio jednostavan - par ubitachnih kontri i rutinsko dovrshavanje do kraja utakmice.

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

...hehehe.... "sakati puz".... :))

vreme je za promene u KKu...

pre sezone Pavlovic je probao da izvrsi promene, hteo je da dovede sponzore koji bi ulozili u Partizan pod uslovom da iz Partizana odu Todoric i Colovic... medjutim Dule i Danilovic su stali na njihovu stranu tako da je Jovica oteran zajedno sa Beravsom(koji je doduse prebacen), dok je Sibin takodje bukvalno najuren.

Dovedena je nepismena zena koja se vidi za shta sluzi, kakvi bre odnosi sa javnoscu? Silobad je dovede, chovek koji izmedju dva ispita pokusava da dovede nekog mocnog sponzora...

Tako i u igrachom kadru...

Jako mi je zao sto "neko" gura Kostu do iznemoglosti na ustrb drugih, jos mi je zalije sto je Kostina retardiranost bezgranicna.

Odlicnu igru tokom cele utakmice anulirao je klipan svojom debilnoscu. idiot...

Edited by Formica

Danilovic ulaze novac,on zajedno sa Divcem 'odrzava"nekoliko mladjih igraca tj. snose troskove njihovih plata,ali sa druge strane njih dvojica uzimaju novac od prodaje tih igraca

ovo je jedna vrsta biznisa kod nas,gde razni menadzeri ili ljudi koji imaju novac,ulazu u mlade igrace,ti mladi igraci se preko klubova afirmisu i naravno kasnije se dobro prodaju...i tako u krug.

Pojava karakteristicna u svim sportovima, i to ne samo kod nas...

Koriste partizan kao klub dobar za afirmaciju mladih i eto ti novca.., ostalom nije Divac lud kada je odlucio da postane menadzer. Ovde i lezi jedan od razloga forsiranja Perovica, jer kakav god da je uvalice ga nekom Orlandu ili Torontu...

a ko na kraju gubi? Partizan...

zamolio me je JetSet, na nekom drugom topicu, inache ga ne bih menjao, ali da ti priznam posle ove veceri u Pioniru iskreno mi je muka i da pomislim na KK...

hvala matori ugojio sam se pet kila za 3 dana ;))

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

nemam obicaj da igram evroligu,ali stavio sam danas 500kinti na Ortez - Partizan(+6) 1...inace u medjuvremenu je skocio hendikep na +11,naravno svi znate zasto,odsustvo Miloja je ipak veoma bitan faktor,sad ne znam da li da zalim sto nisam stavio vise kinte,ali neka,ne treba biti pohlepan...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Dok sam se ja izvukao ;) Nisam odigrao u sredu, a juche je hendikep skochio sa -7 na -9 (u lavovima, gde jedino igram) i nije moglo da se igra u singlu... Spasio sam sebe gubitka par hiljada :D

#3 Candace Parker

#5 Robert Horry

#13 Dejan Milojevic

#23 Mark Teixeira

#66 Mario Lemieux

#87 Sidney Crosby

• 2 weeks later...

dakle lepa pobeda veceras

Partizan vs. Montepaschi 75-73

Panathinaikos 8-1 +98

Unicaja 7-2 +47

CSKA Moscow 6-3 +103

Real Madrid 5-4 +16

Montepaschi 3-6 -28

---------------------------------------------

Pau-Orthez 3-6 -56

Ulker 2-7 -77

Partizan 2-7 -103

pobedio je i Ortez protiv Reala u Madridu... Imajuci u vidu njihovu formu i mesto u ACB ligi(10) nije ni chudo. Takodje ocekivano je u Unikaja dobila Ulker u Istanbulu, dok je derbi odigran u Moskvi gde je Panatinaikos zahvaljujuci Lakovicu (21p i 5as) pobedio Holdena(25p) i drugove... :)) [kao neki novinar]

Edited by Formica

Ne, imajuci u vidu njihov kvalitet...

ako mislis na Real... licno mislim da imaju odlicnu ekipu, za razliku od prosle godine kada je Maljkovic bukvalno skrpio ekipu (uzgred, i osvojio titulu) ove godine je imao vremena da razmislja, i jako se zajebao u jednom - doveo Rakocevica