jabre Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 ali kako cu onda da izvadim aegis i divajn sa bubom,pa ne mogu nije fer ali ako pomerite za 10 min onda cu da vas pwnujem sve Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 trebalo bi da se napravi novi tread turnir u deusu "PARTIJA NE TRAJE 20 MIN" :) ← Cekaj......jel' se igra 20 ili 30 min...ne kapiram? Dajte ljudi UOZBILJIMO SE.... .....mada me interesuje koliko ce se jos ljudi primiti na daleko cuvene Igorove smicalice...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 ma zalepicemo na vrata partija traje 60 min... ko ima najvise sjebanih kula do tad pobedio je Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 ma zalepicemo na vrata partija traje 60 min... ko ima najvise sjebanih kula do tad pobedio je ← znaci , pustimo protivnika da nam srushi kule i dobijamo partiju nego ova nova verzija je zabagovana, gush na 3cem i 4om lvlu ne skida ni helat Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 To ja juce pricam tesli i hellionu, a oni neveruju tt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Gush je valjda popravljen u 6.21 kao i protectorov hide Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Nije gush, ne radi na 3 i 4 lvlu...Al u .22 sve lepo radi cini mi se ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicar Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 E koliko ce se kinta davati po ekipi ??? I da li mora 5 igraca ili moze 5+1 ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 e koliko ja vidim ni 6.22 nije skroz kako treba... ako se ne pojavi 6.23 onda ce se najverovatnije igrati stara dobra 6.19b sa lepim terenom :* Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Sto, sta joj fali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 E koliko ce se kinta davati po ekipi ??? I da li mora 5 igraca ili moze 5+1 ??? ← Da li vi citate sta pise u prvom postu? 1000 kinti po timu, a sto se mene tice, i pretpostavljam igora, mozete da dovedete jos 50 likova da igraju. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Dolazim da vidim kako ispada turnir, i da to lepo propratimo. Ako saberemo neke raspade, mozhda posaljemo i kakvu ekipu, cisto iz zezanja :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Dolazim da vidim kako ispada turnir, i da to lepo propratimo. Ako saberemo neke raspade, mozhda posaljemo i kakvu ekipu, cisto iz zezanja :)) ← lucky, platicesh, u deusu, sto si me banovao na 3 dana sa rur-a, buahahaha bacicu ti deni strajk i sasuke ward Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 lucky, platicesh, u deusu, sto si me banovao na 3 dana sa rur-a, buahahaha bacicu ti deni strajk i sasuke ward ← Pa kada te Lucky bash-uje na 20 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Pa kada te Lucky bash-uje na 20 min ← jbt joco , ti uvek morash da ubijesh moje zle planove u jednoj prostoprosirenoj recenici Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 (edited) Da li vi citate sta pise u prvom postu? 1000 kinti po timu, a sto se mene tice, i pretpostavljam igora, mozete da dovedete jos 50 likova da igraju. ← btw to ne pise u prvom postu , inace to je stvar dogovora ... mogli bi da napravimo poll , posto se razmisljamo da bude od 200 do 300 din po coveku ucesce (dakle njih 5 placa, a mozete da povedete zamene ...) Edited November 9, 2005 by DeuS.Tesla Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 (edited) poll tesla... POLL! nego, ako si mislio na ono drugo, daj reci da ponesem gumu za plivanje Edited November 9, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 samo ti iskoriscavaj moju nepismenost ^^ Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 poll tesla... POLL! nego, ako si mislio na ono drugo, daj reci da ponesem gumu za plivanje ← Trebace ti guma za plivanje,kroz masu, ako se budu dovodile mnogobrojne zamene.Dogovoricemo se i oko toga da ne bi bila guzva i ometanja igraca...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 kolko ima kompova u deusu ? i kolko ocekujete ekipa? kako ste zamislili ovo preko neta da se igra?da li ce se igrati grupe ili odma krecu single eleminacije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 20 kompova koliko ekipa?? svejedno... PO MENI... bice barem 10 komada.. BAREM... preko neta?? pa u sobicu u deus se zabode jedna ekipa ( u sobici je glavni komp koji jedini ima realnu ip) a protivnicki uleti kod njih na server bilo da je preko battleneta , hamachija ili lancrafta.. za eliminacije pogledaj prvi post MISLIM da ima nesto Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS.Tesla Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 e a sasuke skim ces ti da igras? ^^, sto se broja ekipa tice po nekoj mojoj slobodnoj proceni bice izmedju 15-25 , sto se igranja preko neta tice kao sto sasuke rece , samo sto nece biti hamachija ili lancrafta, nego samo battlenet, host bi trebao da bude jako dobar tako da bi lagovanje trebalo da bude minimalno .. Igrace se (u slucaju da bude preko 12 ekipa) 1. mech eliminacija, pa se onda prelazi na grupe ... Quote About WW. Germans (oh not Germans - Fashishsts(Gitler) hard to translate) kill many (OMG my english) kill many juice(Israel, hope i true translate this nation), but in WW2 dead millions russian. AND say me plz WHY germany and austria send israel money for that and in russia not? I not racist, i live in peace and i want what european must be more loality to russians. Childerns never not must cry if they paerents wars Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 jedno pitanje PerTuAmoru,ima li sanse da se opet uskoro organizuje neki LAN u warcraftu posle Dote,ovaj zadnji po komentarima bio odlican (ja nisam mogao da dodjem T_T) pa sam hteo da pitam ima li repete? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Naravno...kad god ste raspolozeni. Vidite kad vam odgovara i javite i reseno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Naravno...kad god ste raspolozeni. Vidite kad vam odgovara i javite i reseno ← cenim da svi koji igramo su raspolozeni uvek,tako da ako ti odgovara opusteno mozes da zakazes za sledecu ili onu tamo subotu... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts