Sasuke-kun Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 jednom sam bio balanar lvl 9... dakle onaj haste na maximumu,.. zaletim se u mass pvp i ojade me do jaja na 3hp... necro baci DEATH PULSE... ja reko fak umrecu a posto je i meni i magiji bio isti speed ja sam od toga bezao do fontane kada me je to sranje ubilo...:) dok sam se hilao ovi su preko mape mogli da vide samo lobanju koja me ganja i kada su videli kill pocpali su se.. bruka Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Trebalo je da trcis u krug ;) Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 jednom sam bio balanar lvl 9... dakle onaj haste na maximumu,.. zaletim se u mass pvp i ojade me do jaja na 3hp... necro baci DEATH PULSE... ja reko fak umrecu a posto je i meni i magiji bio isti speed ja sam od toga bezao do fontane kada me je to sranje ubilo...:) dok sam se hilao ovi su preko mape mogli da vide samo lobanju koja me ganja i kada su videli kill pocpali su se.. bruka ← ahahahaha?? Kako je dobro nevera -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pishkavac Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 najsmesnije je kada micko dobije strength heroja .... Quote don`t eat yellow snow !!!!! play hard go tard if noob would airplane bnet will be airport Link to comment Share on other sites More sharing options...
I7APTI/I3AH Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 najsmesnije je kada micko dobije strength heroja .... ← Najsmeshnije je kad Micko uzme Earthshakera i igra fissure + krst, sa obaveznih 5 talismana, a "aftershock i enchant totem su neupotrebljive magije" :P Quote Ne dajte mi divine u ruke! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Trebalo je da trcis u krug ;) ← Trebao je da trci dok ne zahiluje hp... ...ili da uzme flask... Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 4, 2005 Author Report Share Posted November 4, 2005 fora je sto je omniknight pushovao drugu stranu i nije mogao da me hila... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 fora je sto je omniknight pushovao drugu stranu i nije mogao da me hila... ← sto nisi trcao ka njemu? prosla bi ti noc verovatno ma nisi trebao uopste da pvpujes da ti ostane 3 hpa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spellbound(BTD) Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 sto nisi trcao ka njemu? prosla bi ti noc verovatno ma nisi trebao uopste da pvpujes da ti ostane 3 hpa ← Jbg...kad ne zna... Ali,ono,na greskama se uci... ;))))) Quote Ne zaklinji se da ces hodati tamom pre nego sto si video spustanje noci... www.joyofsatan.com Be quick or be lanced... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts