Sajro Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 znam da sam zao ali morao sam da uradim ovo juche.. =)) ortak iz gilde, lvl 60 mage, smorim ga da mi napravi oko 20 stekova crystal watera i na kraju uradim /y Trig (ortak) is making crystal water for anyone at bank, he is in good mood, come he will make for everyone 300 crystal water. hahahaha, na kraju morao da stavi dnd jerbo ga whisperovalo pola ogrimara u sekundi.. zagushili mu vezu! hahahahhaahh :))) lol najjache je bilo shto me neki magovi msgovali kao tipa "u are evil man" "i would kill u" "i will ignore ur pathetic ass" "blacklisted".. pichke magovske, zdruzili se protiv jadnog priesta! :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 (edited) Kao kad bi rekao da je to pravljenje vode/hrane isto kao i warrioru da tenkuje ili rogueu da radi rogue dance... plus na sve to mag mora da se shiba i drzhi crowd control u partiju/instanci. ← Eee vidish tu nastaje problem , jer warr ne moze da drzhi aggro zbog mog dps-a... Da se bolje izrazim - Ja ownujem Edited November 7, 2005 by kurshlus Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 taunt, sunder armor, thunderclap, demoralising shout, i ne mozhe da drzhi aggro ? c'mon... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 znam da sam zao ali morao sam da uradim ovo juche.. =)) ortak iz gilde, lvl 60 mage, smorim ga da mi napravi oko 20 stekova crystal watera i na kraju uradim /y Trig (ortak) is making crystal water for anyone at bank, he is in good mood, come he will make for everyone 300 crystal water. hahahaha, na kraju morao da stavi dnd jerbo ga whisperovalo pola ogrimara u sekundi.. zagushili mu vezu! hahahahhaahh :))) lol najjache je bilo shto me neki magovi msgovali kao tipa "u are evil man" "i would kill u" "i will ignore ur pathetic ass" "blacklisted".. pichke magovske, zdruzili se protiv jadnog priesta! :(( ← Cyro zvanichno ti si najgori. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 taunt, sunder armor, thunderclap, demoralising shout, i ne mozhe da drzhi aggro ? c'mon... :) ← ahh nedostaje mi agrovanje:)) najlepse je ici u fajt kad imash ormalnog priesta... a ne enkog lika koji ti kaze pa nemogu ja da te hilujem kolko ti primash dmg\a :))) btw. ja makar skoro isam nikad trazio od mejdza hranu... ako mi treba boli me penis pre cu da je kupim nego da smaram nekog, mamu im vendorasku 40s za hranu :)) al ipak ume da bude smor kad ti mali milion ljdi trazi vodu i hranu... i posle se ljute ako nemash vremena da im svima napravish i odradish neki svoj poslic... :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 znam da sam zao ali morao sam da uradim ovo juche.. =)) ortak iz gilde, lvl 60 mage, smorim ga da mi napravi oko 20 stekova crystal watera i na kraju uradim /y Trig (ortak) is making crystal water for anyone at bank, he is in good mood, come he will make for everyone 300 crystal water. hahahaha, na kraju morao da stavi dnd jerbo ga whisperovalo pola ogrimara u sekundi.. zagushili mu vezu! hahahahhaahh :))) lol najjache je bilo shto me neki magovi msgovali kao tipa "u are evil man" "i would kill u" "i will ignore ur pathetic ass" "blacklisted".. pichke magovske, zdruzili se protiv jadnog priesta! :(( ← ovo je bas podmuklo, hehe Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ahh nedostaje mi agrovanje:)) najlepse je ici u fajt kad imash ormalnog priesta... a ne enkog lika koji ti kaze pa nemogu ja da te hilujem kolko ti primash dmg\a :))) btw. ja makar skoro isam nikad trazio od mejdza hranu... ako mi treba boli me penis pre cu da je kupim nego da smaram nekog, mamu im vendorasku 40s za hranu :)) al ipak ume da bude smor kad ti mali milion ljdi trazi vodu i hranu... i posle se ljute ako nemash vremena da im svima napravish i odradish neki svoj poslic... :) ( )... ← Pa naravno da brzo gines kad ides go naokolo a i onaj rank 1 lesser heal bash i ne leci nesto mnogo :D ali ubismo prvog bossa u uldamanu tako :DDDD Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 heh, dade mi ortak svoj acc da igram sa njegovim hunterom dok mi ne vrate moj, jer on jelte ima obaveze, dok mene boli q za iste :), nebitno, server: dragonmaw, horda, lik mag, nick mu je watervendor, i stavio chovek /dnd 40 crystal water 20s, wisperujem mu "Lol", kad on kaze da je zaradaio pun qrac para tako =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 jebiga, truli zapad, kapitalizam, ... lik se setio i ko voli nek izvoli Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 (edited) heh, dade mi ortak svoj acc da igram sa njegovim hunterom dok mi ne vrate moj, jer on jelte ima obaveze, dok mene boli q za iste :), nebitno, server: dragonmaw, horda, lik mag, nick mu je watervendor, i stavio chovek /dnd 40 crystal water 20s, wisperujem mu "Lol", kad on kaze da je zaradaio pun qrac para tako =oD ← Razni su nachini profitiranja u Wow-u... Edited November 10, 2005 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Pa naravno da brzo gines kad ides go naokolo a i onaj rank 1 lesser heal bash i ne leci nesto mnogo :D ali ubismo prvog bossa u uldamanu tako :DDDD ← ahahhahahahhah sad se setih toga,m ne nego mislioo sam na nekog lika igramo mi i ja izagrujem tu jednu grupicu tako da su samo mene peglali i nikog drugog i priest ne moze da me healuje, tj. kao aaa mnogo dmga primash...... strashno a tu sam bio u oklopu :)) naravno sa drugarima i ljudima koji me iznerviraju idem go kroz instancu ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts