Guest Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Saw2 - samo sam na spanskom naso subtitle:( Three Extremes - japanski film prevod jedino na nekom jeziku neznam ni ja...tipa "moldavski" :)) Underworld:Evolution - jako losh zvuk,ZELIM subtitle !!!! Venom - ima na svim jezicima sem na engelskom/hrvatskom/srpskom :))) Cry Wolf - takodje... AeonFlux - isto ko predhodna dva :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (edited) da dodam jos i "FOG",imam par prevoda ali "baguju" ne znam sta im je :))) dajte mi neki vas da provam ?:D Edited November 2, 2005 by AyS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ako oces prevescu ti ja spanski :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ako oces prevescu ti ja spanski :) ← Aja-jaja-jaja-jaj :)))) @ays Najbolje da potrazxisx od onih koji su te filmove nabavili od "legalnih" distributera istih ;) na zxalost za vecinu filmova prvi put cxujem ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
KingLui[FOG] Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 http://www.subtitles-divx.net Boga mu jarca, ovde imas mnogo pa bi trebalo da se nadje bar nesto od toga ! Quote The only light at the end of the tunnel is light of upcoming train. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 link... eve ti... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 ako bi mi neko nashao Habana Blues titl bio bi mu prezahvalan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Covek verovatno zna linkove, ne pravite se pametni. Ima cak i topic gore o titlovima, ali je jednostavno neke naslove nemoguce naci. Meni treba prevod Mi deca sa stanice Zoo. I film. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts