Jump to content

Povodom hejta

Recommended Posts

Elem, zanimljivo bjase ova cetiri dana : procitah par knjiga viska i naucih par lekcija iz Rimskog koje ne bih nikad takao da sam imao dva sata slobodnog vremena manje...

Hvala Luckyju sto se kaznjavanje zadrzalo na novih 10%, samo da kazem da ni sad ne zalim sto sam ono postovao. Licno misljenje ne treba suzdrzati zbog straha od nekoga, pa makar zbog toga ispastali. Mada mi nekako cudan filing sad kad imam 30% warn-a [:D]

Mislim da je apsolutno nebitno sta Ivan ima trenutno da kaze : ko sto je vec receno - realno, osim novog hejta nista ne bi moglo da se doda u topic sa njegove strane. Iako sam ja ispusio za dobrobit ideje, zbog ove moje nesrecice je i pokrenut zesci razgovor o warn-systemu, tako da verujem da je to neka vrsta greater good-a za koju je vredelo popiti tri zujke...

I PITTY DA FOO

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ne znam da li si primetio ali tvoj post je bio tako koncipiran da niko (normalan) iovako ne bi imao sta da doda. Sigurno ti se nece javiti i reci "E ne, moj iPod je ipak lep". Ono sto bih ti ja savetovao jeste da malo pripazis sada sta radis kada si se vec vratio, jer sledeci set problema koji eventualno izniknu vrlo verovatno necu ja resavati vec onaj koji je mnogo trigger veseliji od mene.

^^ Yipe...

Ne, razumem to, samo sam hteo da kazem da sam uocio na par drugih postova na topicu da su neki ocekivali citav flame-war izmedju Ivana i mene, sto nije bila poenta posta. Zao mi je sto ne mogu da pristupim svima kao sebi ravnima, ali kad te neko ponizi ti ces kad-tad morati da uzvratis, zar ne?

Realno, samo jednu stvar vas SVE molim da uradite : zapitajte se ISKRENO kako bi ste vi reagovali

Edited by XCain

I PITTY DA FOO