Jump to content

Krokodil vs Tiger

Recommended Posts

Surovo...

Bash kurchevit onaj tigar jbt, a chudi me da krokodil nije stigao da ga zakachi malo.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

Pih, imam uzasnu konekciju, pa necu ni da pokusavam ovo da odgledam... inache, gledao sam jednom emisiju na tv-u... Pola sata pricha o nekom tamo nakurchenom krokodilu, koji jebe kevu svima u toj okolini i samo na kraju emisije, postoji samo jedno stvorenje koje moze da ga nadjacha... muk... ulazi anakonda u vodu, i baja samo kaze "i to u kolikoj meri"... i samo gledash... posle samo par sekundi, anakonda ga guta... nisam mogao da verujem kad sam to video... Inache mrzim emisije gde tigrovi/lavovi... jure zebre/jelene... Ovo je ipak bila manje vishe ravnopravna borba, a i jedno i drugo su ljigavi pa mi ne bi bilo zao nijedne strane xD

^^Ju ju ju...znachi gledao sam samo taj deo kad anakonda guta krokodila...jedna od ubedljivo najsurovijih scena iz prirode kou sam video na TVu. To je tek strava i uzhas.

FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful...

there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out.

nice , ali sam popizdeo kada je na battle of the beasts sa diskaverija jebeni piton pobedio jaguara i to totalno debilno , nema sanse da je to moguce :) ... tt

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Borba krokodila i tigra ili anakonde i kajmana (u Amazoniji nema drugih krokodila osim kajmana koji nisu bash tako veliki u odnosu na druge vrste krokodila) je lutrija, kao naprimer borba bogomoljke i pauka. Tigar je ovde imao srece zato shto je uspeo da uhvati krokodila sa ledja, a da ga je krokodil zakachio bio bi gotov. BTW stisak vilice krokodila je 3000 funti na kvadratni inch ili oko 240 kilograma na kvadratni santimetar.

А в чем сила, брат?

Pa da.. realno tako gledano otprilike i fajtovi u divljini lice na fajtove u ljudskim naseobinama : bitan je pristup.

Nego kad si vec pomenuo bogomoljku i pauka... ja sam imao bogomoljke koje nisu naisle na sebi ravne osim par tvrdokrilaca, a bile su i preveliki zalogaj za paukove (ostajale bi samo nozice), ali sta bi se desilo kada bi npr. indijska bogomoljka naletela na tarantulu?

I PITTY DA FOO