XCain Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 www.jokaroo.com/extremevideos/tigervscroc.html Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 navijao sam za tigra, al da me je neko pitao kakav će biti ishod, ne bih pogodio.. btw, direktan link: http://images2.jokaroo.net/videos/tigervscroc.wmv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 opako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 IMao sam ranije ovaj snimak i bas sam ga studirao. Mislim da tigar uopste nije ubio krokodila i da ovaj samo kenja. Ne znam meni ne izgleda tako, pogotovo sto nije bas lako probiti kozu krokodila i mislim da su se malo igrali i onda svako na svoju stranu !!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 29, 2005 Author Report Share Posted October 29, 2005 Zapravo, STAVLJENU kozu krokodila je maltene nemoguce probiti, ali sam citao negde da je tigar odmah posle krokodila, ajkule i belog medveda po snazi vilice. A i ne verujem da bi tigar nesto napao osim da bi ubio ili pojeo. Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Ja sam mislimo da ce krokodil da ubije tigra Ali ipak je brzina vaznija od snage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Auu brate zlo , al da ga je croc uhvatio GG...do jaja Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Surovo... Bash kurchevit onaj tigar jbt, a chudi me da krokodil nije stigao da ga zakachi malo. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Zestoko !!! Nemam reci majke mi ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Pih, imam uzasnu konekciju, pa necu ni da pokusavam ovo da odgledam... inache, gledao sam jednom emisiju na tv-u... Pola sata pricha o nekom tamo nakurchenom krokodilu, koji jebe kevu svima u toj okolini i samo na kraju emisije, postoji samo jedno stvorenje koje moze da ga nadjacha... muk... ulazi anakonda u vodu, i baja samo kaze "i to u kolikoj meri"... i samo gledash... posle samo par sekundi, anakonda ga guta... nisam mogao da verujem kad sam to video... Inache mrzim emisije gde tigrovi/lavovi... jure zebre/jelene... Ovo je ipak bila manje vishe ravnopravna borba, a i jedno i drugo su ljigavi pa mi ne bi bilo zao nijedne strane xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 ^^Ju ju ju...znachi gledao sam samo taj deo kad anakonda guta krokodila...jedna od ubedljivo najsurovijih scena iz prirode kou sam video na TVu. To je tek strava i uzhas. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 ^^ Ali nikad mi nece biti jasno (jebi ga nisam gledao emisiju) kako ga je uhvatila? Mislim, krokodil vazi za jedne od najboljih plivaca (gledao sam onajk film o aligatorima u Oki Finoki mocvari - pice k'o ludi), pa kako je ova stigla da ga obmota? Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Izvaljuje se da ga tigar nije ubio... pogledajte poslednju sekundu klipa kako krokodil mahne repom! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 nice , ali sam popizdeo kada je na battle of the beasts sa diskaverija jebeni piton pobedio jaguara i to totalno debilno , nema sanse da je to moguce :) ... tt Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Borba krokodila i tigra ili anakonde i kajmana (u Amazoniji nema drugih krokodila osim kajmana koji nisu bash tako veliki u odnosu na druge vrste krokodila) je lutrija, kao naprimer borba bogomoljke i pauka. Tigar je ovde imao srece zato shto je uspeo da uhvati krokodila sa ledja, a da ga je krokodil zakachio bio bi gotov. BTW stisak vilice krokodila je 3000 funti na kvadratni inch ili oko 240 kilograma na kvadratni santimetar. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCain Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 Pa da.. realno tako gledano otprilike i fajtovi u divljini lice na fajtove u ljudskim naseobinama : bitan je pristup. Nego kad si vec pomenuo bogomoljku i pauka... ja sam imao bogomoljke koje nisu naisle na sebi ravne osim par tvrdokrilaca, a bile su i preveliki zalogaj za paukove (ostajale bi samo nozice), ali sta bi se desilo kada bi npr. indijska bogomoljka naletela na tarantulu? Quote I PITTY DA FOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 ma krodza se sjebao...da ga je uhvatio odma,ove mace vise ne bi bilo... Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 au,zajebana makljaza,ali je onaj komentator baron,vidi se da je croc ziv Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts