Cold Fingers Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Znaci igrao sam WoW oko mesec dana na 56k modemu.Ishlo je kako-tako,pomalo laga,ali ok.I evo pre par dana uzeo ja 256k adsl kod euneta i sad uopste ne mogu da igram wow.Stalno neki tripovi ,sve ok jedno vreme i onda pocne opasno da laguje,gore nego sa modemom.Mislio sam da je do firewall pa sam promenio par razlicitih i na kraju opet isto.Sad ne znam sta da radim,pomagajte ... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 slichno se i meni deshavalo kad sam tek pocheo da igram preko ADSLa. U principu to su dechije bolesti i to mora da se prelezhi... vreme lochi sve :( naime, i sad mi se deshava da me disuje bez nekog razloga na okrugao sat konekcije 2 ili 3 sata, a ako prezhivim 3i sat onda me na 4tom disuje 100,1%, Ali samo na okrugao sat... chudno... i naravno tu provajder nemozhe nishta (kazhu sve je do telekoma), pitash telekom oni kazhu da je do provajdera ili da se u tom delu grada trenutno radi na odrzavanju sistema i da ce sve biti uredu za 7dana. E sad to su moja iskustva, nemora da znachi i da je kod tebe ista stvar... proveri Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Probaj da dodelis staticni ili javni ip sto sam i ja uradio kad su poceli problemi. U prozoru sa usernameom dodaj /IP i to je to. Mozda pomogne... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 da, sad sam se setio i toga username/ip@provajder ja se tako logujem na beotel. Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 Aj malo preciznije :) Znaci ako mi je user: adsl.bilanov@eunet gde ja tu dodam i koji ip? Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 [korisnichko ima]/ip@[provajder] dodajesh /ip primer batina/ip@beotel Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 Ok ,mozda sam retardiran,ali koji IP? Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 128.168.2.90 Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 mozes i 2343.3445000.0.343 svejedno je :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 Znaci evo ovako mi izgleda user : adsl.bilanov/128.168.2.90@eunet i kaze Invalid user name or password itd. Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 HAHHAHA E ludak :)) adsl.bilanov/IP@eunet Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 ma jok srbine sam /ip [slovima: kroz-i-p] bukvalno tako treba da izgleda batina/ip@beotel znachi pishesh /ip bez brojeva i sl. Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 mozes i 2343.3445000.0.343 svejedno je :) ← znachi sabotazha nevidjena Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 ISDN je zakon bre,ja imam 64.0 Kbps,laguje mi jednom dnevno{logout-login}i sve je sredjeno,kazu da je 128.0 Kbps josh bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Samo da znash u vecini sluchajeva u zadnje vreme , ne lagujesh ti nego server na kome igrash . Budite srecni vi koji imate adsl , vi bar mozete da birate . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 Ne vredi ,ja sam prvo probao sa /IP ali kad nije moglo onda sam pitao koji ip :)))) Nece,i dalje kaze Invalid user name.... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 Vidim ja da mi ne ostaje nista drugo nego besenje... Quote Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 ili mozhda tehnichka podrshka... Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 bolje da se obesish nego da zovesh tehnichku podrshku =) Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 ma 100% je od silnih spywareova bre...kad se konektujes odma pogledaj koliko skida ...ako pocne ko nenormalno onda menjaj windows jer ces da poludis od silnih programa.....ja furam media centar zbog nekih sranja koja ima...ako nabavis media cewntar ne trebaju ti anti spyware programji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 ma bolje se obesi :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 e moj druze sve je to blizzard zajebao a poslece da nam uplate na WoW povise i tako dalje i onda ce da se obogate da jadnoj svetskoj mladezi sram ih bilo.....lol nemogu vise padoh sa stolice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts