Jump to content

filozofija

Recommended Posts

volim da  zapalim (al cigaru, ne cigaretu) posle dobrog hasa.

care.

ali ne stvarno care.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

prva jutarnja iz kreveta, posle hasa, posle DRKANJA :))))) , dok kenjas, POSLE SEXA, dok cirkas neku zestu, kad odmaras.... cigara je zakon i volimo je svi najvise na svetu!!!! jeeeee

crni davidoff najlepsi

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

ja vala drkam kad se kupam :))) napunim kad u fullu vrele vode i lezim tamo od prilike 1h i sta da radim :)))

inace, kad imam kres varijantu ili devojku cesce drkam... da duze izdrzim.... da ne potrosim sva 3 kondoma za sat vremena ffs.

...yes, ur unique...

ja vala drkam kad se kupam :))) napunim kad u fullu vrele vode i lezim tamo od prilike 1h i sta da radim :)))

inace, kad imam kres varijantu ili devojku cesce drkam... da duze izdrzim.... da ne potrosim sva 3 kondoma za sat vremena ffs.

i onda se qpash u svojoj hmmm kako to da kazhem a da bude pristojno... ma fcuk it... u svojoj spermi..?

Ph0r3w3r0-va privremena signa:

(u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?")

Incest is the best, put your sister to the test

ofkors not... ne (kako da kazem a da bude pristojno)..... ma fuck it... ne svrsavam u kadi.... mrzi me da pricam, mafija sam

posla kupanja od 1h u vreloj vodi ide i tusiranje u ladnoj.... mislim to je sve uvece.

ujutru ide samo obicno tusiranje. posle cega naravno dobro sedne.. sta..? cigara

Edited by darijan

...yes, ur unique...

umrite pushachi.

ne samo sebe da trujete vetj trujete i ljude koji su oko vas. jednog dana tjete chuti da je neko od ljudi koje poznajete dobio rak plutja a netje vam ni na kraj pameti biti da ga je dobio delom zbog vas koji ste pushili u njegovom prisustvu.

pomodarstvo. samo me zanima da li u 100 pushacha ima dvojca koji pushe jer im se stvarno pushi.

ajd i ja bajpe da ti zagovnjam topic

tjiro javi se ponekad, upali msn/icq leba ti..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

umrite pushachi.

ne samo sebe da trujete vetj trujete i ljude koji su oko vas. jednog dana tjete chuti da je neko od ljudi koje poznajete dobio rak plutja a netje vam ni na kraj pameti biti da ga je dobio delom zbog vas koji ste pushili u njegovom prisustvu.

pomodarstvo. samo me zanima da li u 100 pushacha ima dvojca koji pushe jer im se stvarno pushi.

ja. stvarno volim pushenje (cigareta da se razumemo [:D]), kad bude prestalo da mi svidja, prestacu i ja da pushim..