VoOdoO_MaN Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Nekada najbolji Orc na svetu DayFly je otishao iz WE. (mada vecina njih misli da su ga izbacili) Kao fora nije ispunio ochekivanja... U svakom sluchaju WE nema Orc igracha... Ja da sam na njihovom mestu uhvatio bih Focus-a ili xiaOt-a... Imate vishe info-a na http://www.wcreplays.com/scene.php?get=291 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 (edited) ako on nije ispunio ocekivanja nece ni jedan od ove dvojcie tek :) hehe o and voodo ducui je orc tako da nisu ostali bez orca :) Edited October 27, 2005 by Vladica Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 27, 2005 Author Report Share Posted October 27, 2005 Mislim da je xiaOt trenutno bolji od DayFly-a. Zaboravio sam da je DuCui Orc :) Check je Orc ili NE? Koliko ja znam on sada igra sa NE-om ali ako nije tako onda imaju 2 Orca :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Mislim da je xiaOt trenutno bolji od DayFly-a. Zaboravio sam da je DuCui Orc :) Check je Orc ili NE? Koliko ja znam on sada igra sa NE-om ali ako nije tako onda imaju 2 Orca :) ← check menja rasu od zavisnosti od mu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 (edited) check menja rasu od zavisnosti od mu :) ← npr ako si UD onda se spremi da namazesh guzu vs orca Edited October 27, 2005 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 (edited) vest je ko da je umro drug tito! Edited October 27, 2005 by Attila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 xiaOt je PO MENI top 3 orc u svetu,samo Grubby i FarSeer mogu da ga dobiju,i mozda Zacard u formi...npr vs Moona je odigrao bez greske i sabio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Ta pratija vs moona je cisto sranje bre, moon je odigro ko debil,skaut mu je bio 0+je imo ako se dobro secam sve heroje 2,2,2 a xiaot blade 5 i sh 4-5 i nabio ga xiaot ko nekog prosecnog igraca...U zivotu nisam video da moon losije odigra tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 stvarno je ta partiaj xiot mooon bila govno a to sta xiot zna pokazao je na wegu ili gde vec de je ispampracen najstrasine i da je tako dobar bio da onom spisku top10 svet ili top10 azija... cudo nije Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 posle WEGa 2 je usao u formu...a i a WEGu je izgubio od Shortrounda i WinneRa koji su bili u zivotnim formama...i igrali su extra...kazem svidja mi se decko kako igra,kao i FroG i Inso ili ElakeDuck,a niko od njih nije top,samo kazem da ne moraju uvek da igraju shablon koji je mnogo smorio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 posle WEGa 2 je usao u formu...a i a WEGu je izgubio od Shortrounda i WinneRa koji su bili u zivotnim formama...i igrali su extra...kazem svidja mi se decko kako igra,kao i FroG i Inso ili ElakeDuck,a niko od njih nije top,samo kazem da ne moraju uvek da igraju shablon koji je mnogo smorio. ← Frog je druga prica,njegove repove je uvek extra gledati,ali opet od svih UDa Fov>all :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Frog je druga prica,njegove repove je uvek extra gledati,ali opet od svih UDa Fov>all :) ← znam da je FoV top1 undead ali sam i u onom proslom topicu govorio da ne volim da ga gledam kako uvek igra isto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts