Immortalis Posted October 27, 2005 Author Report Share Posted October 27, 2005 (edited) dobijash mesec dana, kad nadogradi account Edited October 27, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ja neam nista protiv :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Evo stigao i meni mail :D Sad idem u potragu kome da posaljem :D Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_nsw Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 ja sam uzeo wow al nisam jos krenuo da igram pa ako neko hoce moze meni da posalje tih deset dana... :) evo mail pa da se dogovorimo marko_p92@yahoo.com sutra bi aktivirao nalog pa ako neko hoce ovo daj da odradimo... Quote .......O Pepelguzi ovo bila je balada Ka*ala se dok je bila mlada. Sad je nesto ostarila, u plucima je gusi ali svome princu jos presrecna pusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 mozhda nebi bilo loshe da moderatori stave sticky u koji cemo svi mi koji imam 10free guest key da se upishemo i da ljudi koji hoce da uzmu mogu lepo da vide ko sve ima na listi da izaberu ili po redu da se uzima tj, da se kontaktiraju vlasnisi guest key-ja koji ce po izvrshenoj transakciji editovati topic da su poslali svoj key, tako da unutar topica bude azhurirano ko sve stoji na raspolaganju eventualnim novajlijama. mislim da je bolje tako nego da se svi sad trpamo novajlijama da uzmu bash moj.. mislim na key... i naravno da novajlije putem PMa kontaktiraju vlasnike keyja i da ostave svoju emajl adresu.. :) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 mislim da je bolje tako nego da se svi sad trpamo novajlijama da uzmu bash moj.. mislim na key... Ccc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Hmmmm, da li ovo samo meni ili svima neshto zeza ona poruka od Blizza Naime sad vishe nema onog dugmeta da clikmesh za pochetak procedure za pozivanje prijatelja... Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 e nemoj neko da se zajebava, ja sam prvi postovao i moj je samo moj !!! :DDD, zezam se,imam problema sa creditnom pa bi mi dobro doshlo mesec dz, zato sam i otvorio ovaj topic. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 ma ok to, nego da li mozhesh da uopshte pokrenesh regrutovanje? Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 (edited) yup, upali html u mailu Edited October 28, 2005 by Immortalis Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 The HTML graphics in this message have been displayed. [Edit Preferences - What's This?] lepo sam imao to dugme i kada sam kliknu na njega otvori novi prozor i error 500 (internal server error) to je bilo jutros... a veceras nema dugmeta, a nisam nishta dirao u podeshavanjima... Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 jbg, mozda su se predomislili :D Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 mozhda :( ali mozhda nisu :) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Mo Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 Ja takodje treba da pocnem ovih dana..igrao sam do sad mesecima na piratskim servirama...ali oni su TOTALNO bezveze..ubagovani,pola stvari ne radi..nema vise od 100 ljudi na celom serveru i sl... dakle nista bez ORIGINALA...eh taj prokleti blizzard:)))koliko je samo para pokupio:)svaka mu cast ko hoce da mi posalje tih 10 free dana nek se javi na mail bojanbelgrade@yahoo.com posle toga kupujem original... Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 poslao sam ti mail Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 (edited) poslao sam ti mail ← izgleda da ne mogu da pokrenem EU server,jer imam US igru instaliranu... postavio sam topik o tome ali niko ne odgovara... to verovatno znaci da mi ostaje samo US varijanta??? DA LI NEKO ima US 10 day trial??? posto ne mogu da pokrenem EU (nije dovoljno da se samo promeni realmlist..;( ) Edited November 1, 2005 by qwert00 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts