Sim-A.Fuse Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Samo ukratko. Turnir se znachi netje odrzhati 29. i 30. oktobra kako je planirano, vetj je pomeren za dve nedelje kasnije.. znachi 12. i 13. novembar. Netje se igrati quake III arena, vetj quake IV. Za nagrade ne mogu da vam kazhem josh sve detalje, ali prva dva mesta dobijaju quake IV originale. Takodje tje biti par lepih iznenadjenja medju tim nagradama.. ali sachekajte do vikenda za zvanichnu najavu, ovo je samo da se neko ne zajebe i dodje u bg za ovaj vikend :) Iako je to i dalje quake, ipak je nova igra. Tako da favoriti na ovom turniru netje postojati i sve tje grupe biti totalno random. Chini mi se da tje sledetjih par meseci biti dosta tesno u top10, ali to tje uchiniti domatju q scenu mnogo interesantnijom.. najzad :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 Naravno ovde mislim na "Elektronske Sportske Lige SCG izazov! duel za 32 igracha" koji je najavljen pre nekih nedelju dana.. Da ne bude nekih zabuna :) any questions? Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGeR Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Vi niste normalni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ja se prijavljujem u svakom sluchaju... Nisam igrao na Kvejk turniru godinama. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 yay! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 i ja cu da se prijavim, chisto radi zabave :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGeR Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Simo potrudite se da objavite koje mape se igraju i pravila naravno.Ovo se podrazumeva kao prijava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 (edited) Какав, бре, Q4?!?!?!? Е свака вама част... Ништа, акo ме пусти бес пријавићу се :))) Edited October 26, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 I ja cu da se prijavim, cisto radi zabave :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 I ja cu da se prijavim, cisto radi zabave :) ← igi vs me, finale pre finala :) to hocu u grupi! :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 remedy sorry but ownage :))))) Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 bato jel to tvoj biceps, pico priznaj...a? ako jeste...zeni me..^____^ Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 Simo potrudite se da objavite koje mape se igraju i pravila naravno.Ovo se podrazumeva kao prijava :) ← Kao shto rekoh, u subotu tje biti zvanichna najava.. Sa mapama i ostalim dozvoljenim/nedozvoljenim stvarima, sa listom nagrada, i sa cenom prijave za tur (koja tje vrlo verovatno biti simbolichna, kao i do sada..) Malo strpljenja :) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 i'm in! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 me 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 mars u kotezh...^__^ Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stripy Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 samo ocu reci: svaka cast. Quote #quake.hr @ qnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 e bas ste me fino iznenadili... gogogo !!!! ako skontam neki kes , ili neki prevoz , seme , itd ... dolazim Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 chekaj, pa sto je onda Serg1o vezhbao svo ovo vreme q3....da bi ga vi otkazali.. nesto mi smrdi na trule misli, neke trule glavice...^____________________^ Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 tralalala :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 I ja cu da se prijavim, cisto radi zabave :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim-A.Fuse Posted October 27, 2005 Author Report Share Posted October 27, 2005 chestitam ti fnjuzovche:) Quote The Fuse Team Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 e bas smrdite ovo ste i planirali znam ja ovo je sve tiger skuvo jer je on vezbo po ceo dan q4 a mi q3 da da i istusiraj se Quote I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ne pada mu na pamet da se istusira jer pored skila bitan je i miris! Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 e bas smrdite ovo ste i planirali znam ja ovo je sve tiger skuvo jer je on vezbo po ceo dan q4 a mi q3 da da i istusiraj se ← Naravno ko bi drugi :)(vladar iz senke) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts