nickwood Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 (edited) Ne znam dal' je iko bio, a jos gore sto ovde cini mi se nije spomenuto/najavljeno. U svakom slucaju, bilo je stvarno odlicno. Bez veze je sto je u pitanju SC, sedeli ljudi ko se nije stustio ispred bine na vreme, ali ko je bio dole, ihhhhh... Svirali su dva sata i npr 20 minuta, izuvaju. Edited October 22, 2005 by nickwood Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 2 sata i 20 minuta....ristekpa Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Kao sto Iguana rece 2+ sata. Extra je bilo. Nisu ljudi sedeli. Niko nije sedeo. Bilo bi bolje da je u nekoj hali bilo da se lepo iskacemo, ali i ovako su sabili. Iskreno ovo mi je prvi put da ih slusam uzivo :) i jako sam zadovoljan. Mnogo bolje nego cd u sobi. @Starbak: zajeb'o si se, zajeb'o si se, zajeb'o si se ... :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Ja hteo da idem ali kesh je bio problem..nisam ni pitao koliko je karta posto stekam pare za jazz fest :)A jbg evo sad slusam darkwoode za utehu :) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 22, 2005 Author Report Share Posted October 22, 2005 Kao sto Iguana rece 2+ sata. Extra je bilo. Nisu ljudi sedeli. Niko nije sedeo. Bilo bi bolje da je u nekoj hali bilo da se lepo iskacemo, ali i ovako su sabili. Iskreno ovo mi je prvi put da ih slusam uzivo :) i jako sam zadovoljan. Mnogo bolje nego cd u sobi. @Starbak: zajeb'o si se, zajeb'o si se, zajeb'o si se ... :) ← @Starbak: zajeb'o si se, zajeb'o si se, zajeb'o si se ... :) Sorry :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Bio. Prilicno se smorio. Samo par stvari su odradili u originalu. A ja niti sam bio spucan necim niti sam bio bas, bas ultra/mega/giga raspolozen pa da mogu da skacem uz te "nove" verzije. Slusao sam ih ranije u skcu/domuomladine/gdevec i na lidu. Tada su radili originalne verzije (ko na cd-u, jelte) i bilo je mnogo bolje. Sta vise... Znam ja koji su njihovi kapaciteti, da su umetnici, itd. al ja sam samo hteo da ispizdim uz Baobab. Na kraju sam bio jedan od onih sto su sedeli. Neka, karte sam ionako platio nista+posle sam bio u Perperu da vadim prosek veceri... P.S. Da ne bude zabune, razocarao sam se u cert kao cert, a ne u njih kao muzicare. I dalje su mi jedna od najomiljenijih grupa. P.P.S. SC kao prostor za ovakve koncerte uopste nije toliko los. Aj nek ti neko zabrani da djuskas. Ko je teo bas da luduje zabo se ispred bine. Ko je teo da iskulira blejo je na sedistima (mada se i tamo igralo. I po stepenistu. Ma svuda. Opet kazem, nemogu da ti zabrane da djuskas). P.P.P.S. Ispred sale sam dao svoj prvi intervju za TV. Voditeljka bila mnogo slatka, moro sam. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 (edited) Па то и јесте шмек концерта. Људи мало импровизују, свирају како их расположење и публика понесе. Ја бих реако да и јесте идеја да се чује нешто мало другачије а не оно шта се врти код куће. A Дарквуд је одрадио посао одлично. Волим оне сумануте завршнице када се публика прими на песму а то види, наравно, и онда фура неки соло на крају песме или је продужи. Лудница или што! чак и народњаци имају"концертне" верзије. Ко је слушао Секу уживо зна шта зборим Edited October 23, 2005 by oveRk1nd Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ma kapiram ja da uzivo i cd tesko mogu biti isti. Mozda je cak i glupo kad bi isto zvucali. Ali mi se nikako nisu svidele promene na delovima pesama koje bi trebale da te ponesu i nateraju da ludujes... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 25, 2005 Author Report Share Posted October 25, 2005 Meni se cini da je to namerno radjeno zbog ambijenta. Ustvari da je citav koncert experimentalni trip. Svi dodju u tu fazu. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts