Pura. Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Poz narode! iako nisam naviko da trazim pomoc od naroda pogotovo ne na javnom forumu to ipak moram uraditi! Znaci danas sam kupio novi cpu cooler 120mm i 960g tezak od zalmana! Normalno jedva sam ceko da ga vidim u akciji,pa sam se bacio na posao,skino stari cooler,namazo pastu na cpu e sad doso onaj "laksi" deo posla :zasarafiti cooler ! To sam fino radio i radio i radio i pri tome gledo u moju devojku. i sad ono sve gotovo palim ja pc kad ono prvo sto cuje zvuk =alarm= i pazi ovo sad nepali mi se monitor znaci nereaguje (po mom znanju to se desava ako je cpu ili maticna sjebana) ii posto imam abitovu maticnu koje poseduju post code video sam da mi maticna nemoze da obradi post code pod imenom AF ! Skinem ja cooler sa procesora kad ono kad sam video preseklo me ko katana:D sa leve i desne strane soceta 2 male rupice(ogrebotine od sarafa) posle toga mi sve bilo jasno Puro sebo si stvar maticna ti je u qrcu :D e sad posto sam vas smorio sa ovom pricom idemo na pravu stvar! Znaci u nameri da odigram sto vise meceva ove nedelje sa ekipom treba mi hitno neka dobra maticna da kupim a trenutno mi nista nepada na pamet! Od vas trazim da mi savetujte nesto dobro,sto bih mogao kupiti i objasnite zasto bas tu maticnu,) Molim vas bez glupih odgovora! Moja pc conf : Intel Pentium 4ht 3.0ghz Abit ai7 uGuru(dok je radila) 2x512/400 ram Leadtek GF 6600gt 120gb maxtor 8mb chache Audigy 2 zs CHietftec 360w + Chieftec Black Dragon Kuciste! Znaci treba mi hitno dobar savet koju maticnu da uzmem! Napomena:Mora biti neka od ASUS,ABIT,MSI ostale se u .at neuvoze! THX NARODE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Po mojoj proceni imash imash chetiri izbora: Gigabyte GA-81000-L ABIT IC7 MSI P4 NEO ASUS P4P800 Deluxe Pomenuti gigabyte sam lichno imao, i bio sam prezadovoljan sa plochom [gurala je moj intel 2.4 i do 3.2 stabilno], tako ti u prinicpu bilo koja plocha od navedenih radi posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 IC7 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Ako si imao Abita nastavi sa Abitom, dakle IC7. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 IC7 je super mada i gigabyte nije za bacanje...al evo moj glas ipak ide za IC7 Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 gigabajt naravno...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts