Jump to content

Treba mi Hitno vas savet!

Pura.

Recommended Posts

Poz narode!

iako nisam naviko da trazim pomoc od naroda pogotovo ne na javnom forumu to ipak moram uraditi!

Znaci danas sam kupio novi cpu cooler 120mm i 960g tezak od zalmana!

Normalno jedva sam ceko da ga vidim u akciji,pa sam se bacio na posao,skino stari cooler,namazo pastu na cpu e sad doso onaj "laksi" deo posla :zasarafiti cooler !

To sam fino radio i radio i radio i pri tome gledo u moju devojku. i sad ono sve gotovo palim ja pc kad ono prvo sto cuje zvuk =alarm= i pazi ovo sad nepali mi se monitor znaci nereaguje (po mom znanju to se desava ako je cpu ili maticna sjebana) ii posto imam abitovu maticnu koje poseduju post code video sam da mi maticna nemoze da obradi post code pod imenom AF !

Skinem ja cooler sa procesora kad ono kad sam video preseklo me ko katana:D sa leve i desne strane soceta 2 male rupice(ogrebotine od sarafa) posle toga mi sve bilo jasno Puro sebo si stvar maticna ti je u qrcu :D e sad posto sam vas smorio sa ovom pricom idemo na pravu stvar!

Znaci u nameri da odigram sto vise meceva ove nedelje sa ekipom treba mi hitno neka dobra maticna da kupim a trenutno mi nista nepada na pamet!

Od vas trazim da mi savetujte nesto dobro,sto bih mogao kupiti i objasnite zasto bas tu maticnu,)

Molim vas bez glupih odgovora!

Moja pc conf :

Intel Pentium 4ht 3.0ghz

Abit ai7 uGuru(dok je radila)

2x512/400 ram

Leadtek GF 6600gt

120gb maxtor 8mb chache

Audigy 2 zs

CHietftec 360w + Chieftec Black Dragon Kuciste!

Znaci treba mi hitno dobar savet koju maticnu da uzmem!

Napomena:Mora biti neka od ASUS,ABIT,MSI ostale se u .at neuvoze!

THX NARODE!

Po mojoj proceni imash imash chetiri izbora:

Gigabyte GA-81000-L

ABIT IC7

MSI P4 NEO

ASUS P4P800 Deluxe

Pomenuti gigabyte sam lichno imao, i bio sam prezadovoljan sa plochom [gurala je moj intel 2.4 i do 3.2 stabilno], tako ti u prinicpu bilo koja plocha od navedenih radi posao.

• Create New...