zEki Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 brate dacu ti ja da vodis Game Over jednom mesecno ako hoces??? ← Tnx but no. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 ^^ ti si lud covek! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Kjoote evo ja i doca vodićemo za 500 sati u MOJO-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 zashto ne pobogu??? 0.o ne slushaj ka kojote, ne zna dete shta pricha, shok ga je zguzio, ovaj zbunio Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 Vidi ove ludjake. Pa nije zato sto je kojot nego sto sam hteo nesto vezano za ziku i zato sto je b92 da budem iskren. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 zashto ne pobogu??? 0.o ne slushaj ka kojote, ne zna dete shta pricha, shok ga je zguzio, ovaj zbunio ← Lozis me da bi zaista radio na b92? Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 ^^Nemojte samo opet da pocnete o televizijama, molim vas... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 (edited) U knokursu za MTV Adria JEDAN mora da bude iz makedonije...tako to je vec 2 za srbiju. Rachunajte da je jedan nameshten ako ne i oba...tako za MTV Adria su shanse veoma male... @Kojot: E brate otju ja, moze i jednom u 2 mesece totalno ne bitno - dokle god je to to :) P.S. Inache ja sad neshto kombinujem za RTS...jbg papanska televizija al mora se od nekud pocheti... Edited November 3, 2005 by Lord[SKG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts