Yellow Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 (edited) Vidim da se raspravljate kako ce Oblivian biti extra zahtevan... a sta kazete za ovo? oO http://www.actiontrip.com/features/gothic3.phtml http://www.strategyinformer.com/pc/gothic3/screenshots.html posetite oba sajta, nisu isti shotovi Ne verujem ni da deda mraz ima mashinu dovoljno jaku da pokrene ovo chudilo Edited October 19, 2005 by Yellow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 pa i ne razlikuje se nesto mnogo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Gothic kec,dvojka i expanzija za dvojku su mi najbolje igre!A za trojku znam da cu se nacekati tako da uopste vise necu da gledam slike.Samo cu se iznervirati.Veruj mi,engleska verzija nece pre aprila-maja sledece godine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Najbolje da se ne razlikuje lol... Mogu da zamislim sta ce trebati da se pokrene 3ci deo... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yellow Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 Gothic kec,dvojka i expanzija za dvojku su mi najbolje igre!A za trojku znam da cu se nacekati tako da uopste vise necu da gledam slike.Samo cu se iznervirati.Veruj mi,engleska verzija nece pre aprila-maja sledece godine. ← Upravo tako... presao sam kec jednom, dvojku 5 puta, NotR 1 , i evo ponovo igram NotR (ali sada eng verziju) Najbolje da se ne razlikuje lol... Mogu da zamislim sta ce trebati da se pokrene 3ci deo... ← Pa nista nam ne preostaje nego da zamolimo deda mraza za neku mashinu od 2000-3000 jura. btw... Procitao sam da je Blizzard odao "respect" JoWood-u i isto sam procitao da ce Gothic 3 biti najbolja igra ikada napravljena za PC i da ce biti potpuno nelinearna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Najbolje da se ne razlikuje lol... Mogu da zamislim sta ce trebati da se pokrene 3ci deo... ← Autenticxna masxina na kojoj je radjena igrica :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 polako bre lozane :) znati li vi koliko je igara do sada najavljivano kao totalno nelinearne i igre svih vremena pa smo dobijali jedno malo govance ima jos dosta dok se ovo ne pojavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yellow Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 Ja sam samo preneo feature nista drugo ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 morrowind je za mene bio LEGEND igra bre!!!! kakav li ce a bude oblivion... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 heh meni se vise svideo gothic, btw sad sam bacio oko na skrinove!?!?! wowo kakva mamojebacka grafika! gledao sam neke shotove od ranije i nisam bio impresioniran ali ovo sada zaista deluje mocno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Meni je Gothic bio bolji od Morrowinda iz mnogo razloga.svaki lik lepo ima svoj glas pa kad pricas s'nekim onda pricas a ne citas tekst.Borbeni sistem je daleko bolji kod Gothic-a ali je i on daleko od savrsenog.Doduse i Morrowind smatram za genijalnu igricu i Oblivion ce to definitivno takodje biti. Sta reci o Gothic-u 3?Ocekujem zaista mnogo.Da unaprede igru ali da to ostane to.Bas taj bezimeni junak sa svim sto je imao do sada. Igra sasvim sigurno nece biti nelinearna kao morrowind,nece biti ni blizu tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Morrowind u nekom momentu(20+ lvl) prestaje da bude izazov, jer nemas vise protivnika koji bi mogao da ti predstavlja problem. Samo lagani questovi s jednog na drugi kraj mape do iznemoglosti. Gothic je po tom pitanju perfektno izbalansiran do kraja. Ali plus ide Morrowindu zbog vece nelinearnosti. Mada verujem da ce Gothic napraviti ogroman bum sa 3cim delom. E sad se secam kolko sam ljudi terao da igraju ghotic 1/2, i evo svi koji su me poslusali nisu se pokajali :) Mada opet ponavljam, sve igre tog tipa, a da su single player, nemogu da se mere sa bilo kojim mmorpg-om, definitivno. Verujte mi, u odnosu na recimo wow, sve ostalo mi je sada tako smesno :) Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Sad ga ubi u pojam,jedno je igra kao Gotic a drugo MMO kao WOW. E sad MMO Gothic ... to bi bila igra za mase!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Kapiram ja sta je gothic sta je mmo. Ono sto hocu da kazem da nemam zelju da igram expanziju pored wowa. Kao sto ne bi niko od vas imao... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 ovde nije rec o expanziji vec trecem delu... a uostalom vecina ljudi ne moze da priusti sebi totalan nestanak sociajlnog zivota ma kako on siromasan bio :) ako nesto ruzno moze da se desi to je da ti igra postane obaveza a mmo upravo tome tezi jer nije bas ni jeftino da je igras kad god stignes onako opusteno, a tu je naravno i sam faktor zaraznosti... ma sta kenjam igrao bih i ja mmo samo da imam vremena :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Eh da sam ostao na single player igrama .... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 ma odvucicu se ja od wowa imam neki osecaj.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts