Misha-King Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 biti realan je vrlina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 19, 2005 Author Report Share Posted October 19, 2005 jeste da svako vajnuje protiv svoje rase,bas zato kazem da human nije najslabiji,i da undeada moze da sabije na 3 nacina.am,mk,paladin,a kad bi ud poceo sa bilo kojim drugim herojem sem DKa to bi bilo jadno gledati...tako da postoji samo pitanje " Mozes li da kontriras ili ne?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 sve rase su smeshne protiv humana na lt-u. ← ja se ovde u potpunosti slazem sa tobom ako nije close spots svaki human sa boljom rutinom iste mape nebi trebalo da izgubi vs bilo koje rase i phill bot tuce sve na findove sto je na taktiku i cl prvi vs orca i power creep znaci ja ne govorim da decko nema skill daleko od toga ima skillchine ijuu ali mu je igra kao npr sharkiju i miletu zasnovana na taktici i elementu iznenadjenja a ne na samom skillu ponavljam ovo i toga imaju ovi igraci ali igra im nije zasnovana na tome sto je mozda i pametnije duno :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Vladice aj nemoj lupetati da philbot nema skilla, findovi nisu abuse nego cist skill..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 20, 2005 Author Report Share Posted October 20, 2005 da a philbot ih je usavrsio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 mile igra na taktiku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 mile igra na taktiku? ← Ne mile igra na abuse koji se counteruje samo skillom ili josh vecim abuseom tipa tenkici... Daleko od toga da za taj abuse ne terba skill.... Treba ali daleko manje neko kod drugih stvari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 shta,abusuje archerice od 200 i kusur helta i heroje sa sumonima ? :) get real, mile je jedini koji kod nas zna da igra sa tim low-hp jedinicama, da iskoristi skrol na vreme, i da se expanduje kad treba. Kad bi josh nauchio da koristi hanterke i da igra lt, bio bi vishe od top3 igracha u Srbiji, tj bio bi jedan od boljih elfova u Evropi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 totalno se slazem sa hajlijem, gogo da mozes i da umes i ti bi radio isto ali posto ne znas onda ne komentasi druge na taj nacin. LT i da koristi hunts poneki put i kao sto rece hajli jedan od boljih elfova u eu,realno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 i ja se slazem sa vama .. stvarno decko lepo igra , gledao sam mu dosta repova ovo ono ... samo reci hvale imam za njega :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 totalno se slazem sa hajlijem, gogo da mozes i da umes i ti bi radio isto ali posto ne znas onda ne komentasi druge na taj nacin. LT i da koristi hunts poneki put i kao sto rece hajli jedan od boljih elfova u eu,realno! ← Misho ponekad se zapitam da li ste ti i mile u nekakvoj emotivnoj vezi :), cudnim putem ide ovaj svet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 i da jesmo sta onda ?^^ vise riba za tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 shta,abusuje archerice od 200 i kusur helta i heroje sa sumonima ? :) get real, mile je jedini koji kod nas zna da igra sa tim low-hp jedinicama, da iskoristi skrol na vreme, i da se expanduje kad treba. Kad bi josh nauchio da koristi hanterke i da igra lt, bio bi vishe od top3 igracha u Srbiji, tj bio bi jedan od boljih elfova u Evropi. ← pa ne moze da igra lt kad nece da ga ukljuci na ladderu Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 (edited) zbog cega da ga ukljuci da bi igrao vs 75% humana koji ce da lamuju na ladderu ? ma vazi bre... Edited October 21, 2005 by Misha-King Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 zbog cega da ga ukljuci da bi igrao vs 75% humana koji ce da lamuju na ladderu ? ma vazi bre... ← Elf to moze da sabije za razliku od UDA i Orca koji ne mogu ni da expanduju ..... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 elf uvek moze da izvuce vise expanda od humana i counteruje mu sve.jedino ako smara sa tenkicima onda mnogo teze ali opet moze.Deadman sabija to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 poenta je bila zbog cega da gubi 1h vremena i da se smara sa tim sranjima kad za to vreme moze da odigra 3-4 partije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 21, 2005 Author Report Share Posted October 21, 2005 i onda igra normalne partije i dodje mu vladica i prebije ga na ovu foru...bolje da izgubi 10 i nauci da to pobedi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 eto ga prvi razlog a drugi je ako nauci da se brani od lejma na LT-u moci ce na svim ostalim posto na ltu nemas tavernu... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 ja nigde nisam jebnao reko da phill bot nema skilla ali je na tu taktiku cimanja postigo svoj uspeh a ne na skill.. a mile igra do jaja sa low hp jedinicama ali mu je glavna snaga u sablonu timingu i ne standardnoj elf taktici kao i sharkiju :) to je realno ko jos igra dr vs humana to je cisto iznenadjenje sa kojim je dobio insomniju a da je isao dh medvede drajade pitanje je da li bi ... ?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 ja nigde nisam jebnao reko da phill bot nema skilla ali je na tu taktiku cimanja postigo svoj uspeh a ne na skill.. a mile igra do jaja sa low hp jedinicama ali mu je glavna snaga u sablonu timingu i ne standardnoj elf taktici kao i sharkiju :) to je realno ko jos igra dr vs humana to je cisto iznenadjenje sa kojim je dobio insomniju a da je isao dh medvede drajade pitanje je da li bi ... ?:) ← sada vec previshe lupetash gluposti za philbota,ako cesh tako da gledash onda svako moze da kaze za Hmn rasu da nema 3 cuke da igra nego samo na taktiku @ LT samo mass twoers i onda tenkici ili ptice samo na taktiku no micro no nothing.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 pa jeste igra human na taktiku na lt igra na FE brate to nije tajna kao sto nije tajna da je phillbot uz svoj ogroman skill uklopio njegovu verizuju fiend taktike sa kojom je postao poznat pre toga je bio kerov kurac... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzontraVolta Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Evo Storm uzeo incup(a human je), pobedio fova izmedju ostalog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Evo Storm uzeo incup(a human je), pobedio fova izmedju ostalog. ← Dzontra, skapirah iz par postova da si pametan momak (za razliku od vecine ovde), te da ti uputim jedan savet, ne trudi se da objasnish glupacima neshto shto je ochigledno (da nema najslabije rase) jer ces se samo ti iznervirati. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Dzontra, skapirah iz par postova da si pametan momak (za razliku od vecine ovde), te da ti uputim jedan savet, ne trudi se da objasnish glupacima neshto shto je ochigledno (da nema najslabije rase) jer ces se samo ti iznervirati. ← hajli, to je anonymus iz mojoa ;)) ili kako se vetj podpisivao ;p Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts