Jump to content

Rocky VI

iguana

Recommended Posts

posle velikih uspeha hit filmova poput Driven i zapazenih sporednih uloga u filmovima poput Taxi 3, velikan americhkog glumista, covek koji je rodjen sa disleksijom i delimichnom paralizom lica, Italijanski pastuv, odnosno niko drugi do Silvester "Slaj" Stalone je odluchio da se vrati korenima i snimi Rocky-a 6. A da stvari budu josh zanimljivije, ako je to ikako moguce, Slaj je sam napisao scenario a film ce sam i rezirati. Snimanje pocinje u decembru....

o mon dieu...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Hej Stalone je extra, nemoj ga dirate :D. Jedva cekam Ramboi 6...ko zna mozda jednog srecnog dana kada budem otac drzacu svog sina u naruciju i gledati Rambo 13 i secacu se divnih dana kada sam gledao Rambo 1,2 i 3...

eh...shta ti je zivot :).

Edited by Sting

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

Ok, namerno nisam editovao post cisto da bi ljudi ovde videli koliko sam puko...prvo sam napisao Roki pa onda prepravio u Rambo. Ako bi me neko pitao zashto sam to uradi ne znam...

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

shta pokushavash reci ovim linkom?

Pokusavam reci da ce se snimati Rambo Sest i da ce biti u bioskopima a pre toga na torrent downloadu iduce godine. Nekako me je mrzelo da pisem ova tri reda, jednostavnije je bilo da samo kliknes i skontas sve ovo.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

' izgleda da je lobovanje Bin Ladena upalilo! '

ovo si napisao pa si okachio link do imdba koji kazhe da ce se rambo 4 snimati - mi to sve vec znamo, samo kakve to veze ima sa tvojom prethodnom rechenicom? chak sam zbog jednostavnosti stavio na pochetku posta u navodnike da lakshe skontash [;)]