Jump to content

DOD sors


spo(ghost)

Recommended Posts

Ako ima nekoga ko igra, neka kaze na kojim serverima i kada.

Sto se tice same igrice , keva je, hl2 endzin je ko stvoren za DoD, ragdoll, fizika i ambient totalno docaravaju drugi svetski rat, zvuk je neopisivo dobar (spasavanje redova rajana) , zvukovi se razlikuju u zavisnosti iz kojeg smera dolaze , na kojoj su razdaljini i iz kakvog okruzenja dolaze, npr nemacki smajser koji su nosili bata zivojinovic i drugari u nama poznatoj, domacoj, seriji, na 10 metara probija bubne opne, a kad su razdaljine preko 70 metara u nekoj zatvorenoj prostoriji onda zvuci kao pucketanje kokica, sto obimno docarava ambient u kome se nalazite, nikada netje biti tiho. Ragdoll je veoma prisutan kao u CS:S, i docarava bolest drugog svetskog rata, npr, bacish bombu iza tjoshka i u sledecoj sceni vidish 2 lika kako lete uz silu eksplozije i padaju tebi pred noge. Zvuk komadanja mesa pri udarom mitraljezkih metkova u tvoje saigrace je veoma ZAO i ledi krv u zilama kada imate dobre sluske i zvucnu karticu.

Sta vishe da vam kazem, nego da probate igricu, koja ce u pocetku biti malo naporna za igranje, posto je veoma tesko spaziti neprijatelja u gomili prasine i magle napravljene od strane bombi i mitraljeshke vatre. Ali posle nekih 3-4 sata igranja i gomilu smrti i malo ubistava, steknete osetjaj za igricu i onda kretje zezanje.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

slusaj muziku ako te tolko pali zvuk :D:D:DD:

маракана дал је пуна ил смо само ми,

наша ће те песма увек звездо носити,

не жалимо наша грла нити дланове,

а ти само храбро бори се.

http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/

Link to comment
Share on other sites

Pa ti to lepo pisi na forumu umesto pvp....

A oko DOD : D....super je i sve to stoji.

Ali COD izgleda bolje (nabudzeno vs nabudzeno).

Cod2 ima lepsu grafiku i pucanje, vishe je kvejkerski i sve to, npr lezanje / skok i cucanj se izvrshavaju 2 puta brze, dod je vishe stekarska igra, posto ce se retko kad desiti da ti izletish medju njih 5 i da ih sve poubijash, u cod2 mi se ne svidja atmosfera, sve je nekako veselo, nema puno tamnog okruzenja kao sto je u DoD:S uradjeno, nekako mi cod2 izgleda ko da idem na izlet a ne u rat. Da ne pricamo da u CoD2, da bi dobili na performansama, izbacen ragdoll, tako da ce neprijatelji umirati na 2-3 nacina maksimum, isto kao u kecu, a i zvukovi nisu nesto, jedino sto je perverzno uradjeno je dim, znaci dim u cod-u je mnogo bolje uradjen nego u dod-u, ali zato cim udjesh u njega framerate ide u minus.

Moj izbor bi ipak bio DoD:S, zbog feelinga prilikom igranja 20v20, u prevodu niko nezna sta se desava. [:D]

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...