modjo Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Pa neces sad preprichavati valjda svaki mech?:) Ja sam vecheras u pes4 odigrao tekmu 7-6 inter-juventus:) Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 mnogoooooooooooo dobri :) meni se svidja...utisci za dan/dva kad malo udjem u shtos _^ @Thorsten poslao sam ti PM... ← I Subo kakvi su utisci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 5, 2005 Report Share Posted November 5, 2005 Igram ovaj PES vec nekoliko dana, i konachno htedoh da odigram malo preko mrezhe kad ono prc... Trazhi nekakav password, pa ne mozhe da se igra ni u LANu ni u onoj p2p varijanti. Znachi kako stvari stoje trenutno nema igranja u mrezhi bez kupovine originala...fuckin shit man... [:(!] Ajde ako neko ima nekih drugih "saznanja" nek javi. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 6, 2005 Author Report Share Posted November 6, 2005 Pokushaj preko hamachi-ja preko koga mozes da igras online igrice koje nisu original. Z sve fanove PESW SERIJALA PREPORUCHUJEM OVAJ SAJT http://WWW.PES-SERBIA.CO.SR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 ^^Sad sam skinuo taj hamachi sa Therionovog linka u klejbezablama... Hvala za info anywayz... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 i, jel probao neko taj hamachi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 7, 2005 Author Report Share Posted November 7, 2005 Imash link na topilu virtual lan party Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 da, znam za taj link pitao sam da li je neko probao hamachi tj da li je uspeo da pokrene pes5 preko njega ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
expeRt Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Kao igrac CounterStike-a i kao veliki fan Konami fudbala mislim da je igrica PES5 najaca simulacija fudbala ikad napravljena.....starih bagova nema a onih kojih ima treba samo provaliti,i igra je malo sporija sto se mnogima ne svidja itd.... Daj nek neko uzme u svoje ruke i nek organizuje turnire ...... PES5 rules Quote Izvini,jel znash mozda gde je put za novu godinu? -Od Deda Mraza pa desno,e pa tu na uglu ti stoje neke sanke gde se nalazi kafana 2 irvasa... :pPpppPppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Posle gomile bezuspeshnih pokushaja igranja PESa u virtuelnom lanu preko hamachija opet sam doshao u staro stanje nervne napetosi i frustriranosti. [:(!] Ajde molim vas da neko ko igra PES preko hamachija objasni proceduru shta i kako podesiti da bi radilo. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Kolko sam ja skapirao na tom hamachi 4umu nije moguce igrati pes5 preko njega ... tako da icq nemoj da lozhish ljude ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 I, dakle nista od LAN igranja.... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 ochekuje se patch...vrlo brzo... _^ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Gol Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) pa ovako, pozdrav svima, eto ja do sad odigrao 230 tekmi online. Ne odvajam se od compa, igra je odlicna i online je drugaciji, tezi i bolji, kako i zasto, pa sporiji je i nemoguce je davati golove kao u offline! :) da bi se igralo online treba originalni kod, dakle kupiti original, igra se samo preko konamijevog lobija i to je to, svi igraci iz celog sveta na jednom mestu. BPL PES5 Online liga je inace pocela i odigrano je vec 2 kola, naravno, ide sporije jer ima malo igraca sa kodovima za online. BPL PES5 Online Liga i Turniri U svakom slucaju ja sam zadovoljan tokom stvari, u pocetku sam mislio da su zasrali igru a sad vidim, pricam o online, da su to majstorski odradili. :) Za PES5 je najbitnije naci zivog protivnika, igra protiv AI je smor. Dakle, PES5 je OK, za one koji vole i bolji je od 4-ke, WE9i treba valjda da izadje pa cemo videti, to bi ustvari trebao da bude najbolji prizvod! :) online: 128 upload, 512 download za sad provereno sljaka :) Edited November 17, 2005 by Bati Gol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ajde bati, posto si ti u tim krugovima... raspitaj se da li radi ljudima sa 256/64... Posto bih ja vrlo rado kupio original, samo moram da znam da li ce da bude igrivo... PES4 nije bash ishao najbolje... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bati Gol Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ajde bati, posto si ti u tim krugovima... raspitaj se da li radi ljudima sa 256/64... Posto bih ja vrlo rado kupio original, samo moram da znam da li ce da bude igrivo... PES4 nije bash ishao najbolje... ← minimum: 512/128, u stvari - ne znam sa download ali uplaod mora da bude 128, probali smo sa 64 i ne ide! zasto mora, pa u poluvremenu se smenjuju host i client, eto sranje, znam ali tako su napravili. dakle jedno poluvreme si host, dakle tvoj uplaod, ako imas 64 nista od igre za onog drugog a drugo si klijent, dakle sad ti je vazan download i upload tvog protivnika, dakle mora uplad 128 a opet kazem, ne znam bas je minimum downloada 512, ali kako god da ogrenes, ako imas 128 uplaoad ne moz manje od 512 download, takvi su paketi, ili ja nemam pojma sa zivotom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Gde mogu da skinem patch (dodatak gde su vec napravljeni nasi timovi) Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 (edited) @GHOSTFACE Poseti pes-serbia.co.sr Edited November 23, 2005 by Ice Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 ne znam ko zna. ko ne zna. za one sa jeftinijim kartama. www.pesfan.com -> ima patch sa real imenima, kitovima, stadionima... sve updateovano. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorsten Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Ajde bati, posto si ti u tim krugovima... raspitaj se da li radi ljudima sa 256/64... Posto bih ja vrlo rado kupio original, samo moram da znam da li ce da bude igrivo... PES4 nije bash ishao najbolje... ← Znam provereno da ide sa konekcijom 256/128. Ali definitivno ne moze sa slabijom vezom od te.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 minimum: 512/128, u stvari - ne znam sa download ali uplaod mora da bude 128, probali smo sa 64 i ne ide! zasto mora, pa u poluvremenu se smenjuju host i client, eto sranje, znam ali tako su napravili. dakle jedno poluvreme si host, dakle tvoj uplaod, ako imas 64 nista od igre za onog drugog a drugo si klijent, dakle sad ti je vazan download i upload tvog protivnika, dakle mora uplad 128 a opet kazem, ne znam bas je minimum downloada 512, ali kako god da ogrenes, ako imas 128 uplaoad ne moz manje od 512 download, takvi su paketi, ili ja nemam pojma sa zivotom :) ← Eto ti sranja... a rekli su da ce optimizovati net kod... Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
UneXpecTed Posted December 30, 2005 Report Share Posted December 30, 2005 Kazite mi da li moze sa originalom da se igra u mrezi ? (ili bilo kako ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts