Jump to content

Bati Gol

The X
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bati Gol

  1. minimum: 512/128, u stvari - ne znam sa download ali uplaod mora da bude 128, probali smo sa 64 i ne ide! zasto mora, pa u poluvremenu se smenjuju host i client, eto sranje, znam ali tako su napravili. dakle jedno poluvreme si host, dakle tvoj uplaod, ako imas 64 nista od igre za onog drugog a drugo si klijent, dakle sad ti je vazan download i upload tvog protivnika, dakle mora uplad 128 a opet kazem, ne znam bas je minimum downloada 512, ali kako god da ogrenes, ako imas 128 uplaoad ne moz manje od 512 download, takvi su paketi, ili ja nemam pojma sa zivotom :)
  2. pa ovako, pozdrav svima, eto ja do sad odigrao 230 tekmi online. Ne odvajam se od compa, igra je odlicna i online je drugaciji, tezi i bolji, kako i zasto, pa sporiji je i nemoguce je davati golove kao u offline! :) da bi se igralo online treba originalni kod, dakle kupiti original, igra se samo preko konamijevog lobija i to je to, svi igraci iz celog sveta na jednom mestu. BPL PES5 Online liga je inace pocela i odigrano je vec 2 kola, naravno, ide sporije jer ima malo igraca sa kodovima za online. BPL PES5 Online Liga i Turniri U svakom slucaju ja sam zadovoljan tokom stvari, u pocetku sam mislio da su zasrali igru a sad vidim, pricam o online, da su to majstorski odradili. :) Za PES5 je najbitnije naci zivog protivnika, igra protiv AI je smor. Dakle, PES5 je OK, za one koji vole i bolji je od 4-ke, WE9i treba valjda da izadje pa cemo videti, to bi ustvari trebao da bude najbolji prizvod! :) online: 128 upload, 512 download za sad provereno sljaka :)
  3. turnire je bio ok, prvi put smo dosli u net+, sjajna je atmosfera i svi ste super! ja sam planirao da ispadnem, posto sam bio mrtav umoran, jos u kvalifikacijama i to sam i ostvario , ali me Cika Muka smotao posto je raspalio po protivnicima, tako da sam sedeo i blejao u ekran kako Cika Mika puni svoje protivnike mesto da odem kuci u 14h otisao sam u 19h, a Cika Mika se pokazao kao izuzetan talenat posto je u polufinalu igrao sa niklom i izgubio prvu sa 2:0 a drugu 0:0, moram da napomenem da cika mika nije na vreme pojeo senvich, pa je u pauzi izmedju 2 utakmice Murinjo dosao sa senvicima sto je Cika Miki dalo snagu da igra nereseno sa velikim Niklom i to celo drugo poluvreme sa 10 igraca! Ronnie se pokazao kao jedini koji moze da potera neki drugi tim sem reala do finala i to i na wcg-u i na net+ turniru, dakle inter, i stvarno je steta sto nije pruzio veci otpor u finalu, iako je u pocetku dobro izgledalo. Najvise me je inpresionirao trener Bayerna - veca, koji je non-stop davao podrsku svojim igracima na terenu, kad bi real imao takvog trenare stvarno ga niko nikad ne bi pobedio. Jedan od najdramaticnijih meceva je bio izmedju rodmana i kajle, gde se kajla provukao i prosao dalje, ali je rodman pokazao zavidno znanje obzirom da je igrao sa Liverpoolom, rodmane svaka cast! Kajla nije vise mogao da iscedi snage i volje iz svog bolesnog organizma, pa je izgubio od cika mike i otisao kuci da lezi i da se leci. (moram reci da je kajla stvarno neozbiljno shvatio svoje zdravstveno stanje i da ce odgovorni u net+ da mu zabrane dolazak u igraonicu dok ne ozdravi!) u svakom slucaju jedan lep turnir i svaka cast na gostoprimstvu! pozdrav Bati Gol
  4. ma sve je ok runi prijatelju!
  5. Nek mi je Kajla ziv i zdrav! Decko je super lik i jedan od boljih igraca. Mozda svratim u NET+, nije sigurno, samo mi reci u kolko pocinjete. Pozdrav
  6. evo i prvih utisaka sa turnira: Bati Gol prošao sa 9 poena znači sve pobede: BatiGol 1:0 Miksoni BatiGol 1:0 Mladja (bilo je 1:0 za Bati Gola u 45minutu prvog poluvremena, kada je nestalo struje na turniru, a Mladja nije mogao da čeka, tako da je ovaj rezultat zvaničan) BatiGol 2:1 GibanicA u 16-ni turnira igram sa Kajlom, koji je osvojio drugo mesto u 4-toj grupi. e, sad, malo kritika, pohvale se podrazumevaju. Mašine na kojima se igra nemaju dobru hercažu monitora, monitor treba da se tera na max 60Hertza inače igra koči, tako da je jedino moguće igrati u 640x480 rezoluciji LOW, što je užas za oči i menja igru iz korena! Drugo, u ovakvim uslovima, onaj ko je host, ako ne podesi na 640x480 LOW, već uzme višu rezoluciju pravi LAG onome ko je Client, standardna fora na NET-u , ali ni njemu, naravno, ne ide baš sjajno, pa se može reći da su snage skoro izjednačene, tj., uslovi za igru. Bilo je malo problema u početku turnira, jer nismo mogli da nateramo naše Logiteck rumblepad džoestike da prorade, što smo ipak uspeli na kraju Problem se pojavio i sa tastaturama, jer ko je doneo svoju tastaturu, nije mogao da je natera da radi? Čudno baš. Koliko sam ja obavešten, sutra u 09:45 počinju mečevi, malo rano ali šta da se radi. Nadam se da će se obezbediti da se Home&Away utakmice igraju po principu ja HOST pa ti HOST i da će organizatori na svim mašinama nalepiti nalepnice sa IP adresama kako ne bi došlo do nepotrebnih zastoja kao danas! Ja sam zadovoljan postignutim, bilo je fino društvo i nadam se da ću i sutra protiv Kajle postići dobre rezultate. Sretno svima! Pozdrav, BatiGol
  7. po grupama, koliko se utakmica igra 1 ili 2!
  8. Lepa se ovde debata razvila, što se mene tiče, mogli bi da igramo i "bliže" , samo da nam neko kaže kako igramo i postavi raspored utakmica, jel ima negde ili nema, mislim 25-ti je?! i imam jedno pitanje, čisto akademski, ko oće nek odgovori: Da li treba trenirati dan pred turnir (petak) ili ne?
  9. a, reci mi Medo, gde će biti izbačen raspored utakmica na turniru i po kom se sistemu igra, mislim definitivno. možda si negde i postovao, al bi bilo lepo i na BPL-u da postuješ, ako ti nije teško.
  10. hehe, mali je počeo sa 7 da igra! :) i sve nas puni!
  11. [bPL]Čika Mika ima 10 godina , tako da je tvoj klinac prilično "mator" pa očigledno nema problema. Treba da podržimo nove naraštaje, jer na njima ova predivna igra ostaje, a mi ćemo svi u trenere!
  12. i ubaci obaveštenje o tome ovde, pozadi, ne mogu stalno da skačem napred-nazad!
  13. tja, ja navijam za Fiorentinu, što je i za očekivati a drugi omiljeni tim mi je Crvena Zvezda, možda zbog stare slave od pre 14! godina bila je jedna verzija we7 u kome su bili i zvezda i partizan, i nije to bilo tako loše napravljeno, šteta što neko ne odradi naše timove u we9, a može: sedneš, praviš i pošalješ opšn fajl, dresove je bar lako napraviti, a voleo bi da igram sa OFK-om, Zemunom i Javorom (ostali dužni zvezdi, hehe) pa da vidiš kako Zemun dere Real! Ha-Ha-Ha Ajoj, al bi to bio doživljaj!
  14. naravno, poneću oba, ako niko iz [bPL]-ekipe ne bude imao problema sa opremom, daću ti, što da ne? znam kakva je muka, igrao sam sa tom opremom, fala bogu pa promenih sponzora...
  15. jel se to malo atmosfera zakuvava kako se turnir približava, ili mi se samo čini? ja sam mrtav-ladan jedva čekam da istrčim na teren i dam sve od sebe, jel mislite da je bolje da ponesem bežični ili žični Logitec Ramble Pad, pošto samo to imam, nemam sonijev sa adapterom jer nemam adapter. I sa kojim će drugi kontrolerima da igraju, ajde, baš me zanima izbor opreme!
  16. tja, nema potreba da živčaniš na forumu, pa ni ne na mene [:(!] , meni se baš dopada turnir i podrzao sam ga 100%, a higli sigurno nije mislio na mene. a predloge i svoje mišljenje valjda mogu da postavljam? nadam se da cemo se sresti na turniru >> "jedan k!Ng, molim!"
  17. tja, ja igram PES4, WE8 i WE9 sad, na sreću imam i PC i PS2 a biće i PS3, a i X-Box mi je vrlo dostupan. Sad igram i na PC i to PES4, zbog online igranja i lige u kojoj učestvujem i većih mogućnosti pronalaženja igrača na netu nego da idem, a ne idem, u igraonicu ili da mi društvo dolazi kući ili ja idem kod njih. Ali mi je uvek super, igrao preko neta, pozvao društvo ili otišao kod kuma koji ima video bim, pa preko compa igramo na dijagonali od 2m, eh što je doživljaj i to bilo sa compa ili sa PS2! Fala proizvođačima video bima na proširenim mogućnostima. Trenutno vidim prednost u compu, jer imam bežični džoestik, pa mogu da se zavalim gde god oću, i grafika je neuporedivo bolja, ali sam odrastao uz PS1 i 2, i samo ga imam zbog Wining Elevena!
  18. e sad, moras da budes u dobrom raspolozenju da bi ti se ovo dopalo , a ja bi bas voleo da jednog dana, a 100% ce uvesti, igramo 11 na 11, eh ludila!
  19. Pa evo, ja opet ko schvabo tra-la-la! po meni nije bitno kojim principom, ali mi nekako bezveze da igram sa Barselonom protiv Barselone, dajte ljudi reshite to! nek se pred mech prijave timovi, a onda ako su dva ista nek se baca novchic, eto sudija valjda zna kako se to radi ! i kolko sam ja shvatio, ja nechu znati sa kojim timom mi igra protivnik dok obojica ne prijavimo timove sudijama? i niko nista da mi odgovori za moj predlog za finale 2x10min ???
  20. eh, ima i najbolja opcija a to je 2 na 2 al svako izabere svog igrača, dakle, uzeli smo mođo i ja Romu, i ja sam Toti a mođo je Montela, ostali igrači su AI, dakle kontroli
  21. Ćao svima, ima predlog, a Vi razmislite. Za turnir u PES4, svaki igrač treba u napred da odredi 2 tima sa kojima će da igra i to po sledećem principu: 1. Osnovni tim 2. Rezervni Tim ukoliko se desi da se dva igrača sretnu i obojica hoće da igraju sa Barselonom, idemo sistemom pismo-glava, daklem jedan će biti Barselona a drugi, onaj ko je izgubio Roma. primer 1. Dakle, to je princip u sledećem slučaju: igrač A je naveo u prijavi da su mu timovi 1. Barselona 2. Roma igrač Bje naveo u prijavi da su mu timovi 1. Barselona 2. Roma ta dva igrača treba da igraju, znači idemo pismo - glava! primer 2. igrač A je naveo u prijavi da su mu timovi 1. Barselona 2. Roma igrač B je naveo u prijavi da su mu timovi 1. Real Madrid 2. Juventus ovde je stvar jasna ko suza: igraju Barselona - Real Madrid i u ovom slučaju, ne mo
  22. ha-ha, a sta cu ja da budem, baldivan!
×
×
  • Create New...