Ice Q Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Ova igra je extra.Grafika je odlichna.Inema vishe glupih laznih imena u igrici. Nazalost nema Partizna a nema ni zvezde .Velika mana su nabudzen Brazil i Real Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Pro Evolution 4 jednostavno derem :D jedva cekam da kupim i 5...nisam ni znao da je izasla? jer je ima i kod nas ili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 nema za pc izlazi 21og valjda ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 da koliko znam 21...igram demo verziju skoro svaki dan :)) u pochetmu malo chudno ali pochinjem da se navikakvam _^ Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabukodonosor Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Za PC izlazi 28. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Ja dobijam sutra za playstation 2 ... iznecu vam komentare :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorsten Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Izasla je vec verzija za PC u Svabiji a izgleda da ima i da se downloaduje sa neta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 izaslo, tezina 2.13gb :D pochinjem download!! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Kooooonachno... Ovo se chekalo. Fifu nisam ni tako' zbog ovog PESa...valjda ce da opravda ochekivanja. Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Highli si skinuo,brateeeee????Pricaj... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Highli si skinuo,brateeeee????Pricaj... ← tek sam na 15%, igra je povelika, sacekajte malo :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 tooooooooooo tooooooooooo napokonnnnn :)) Nashao sam igru..danas/sutra idem da je pokupim :))) Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorsten Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Subo majstore, gde si nasao igricu. Aj reci i nama pa i mi da odemo brze, bolje da je pokupimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 heh.. kad bi smo mogli da udruzimo konekcije pa da skidamo zajedno:)) Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Samo par rechi: Jebem ti novosadski SBB... Puuuu bre! [:(!] Ovo sranje sa p2p-om traje vec predugo... Izgleda da cu morati pronadjem PES na neki drugi nachin... aaaaaaaaaaaaaaaa Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 Ja sam prvi na RUR-u kupio PES 5. Verujte nece te se razocarati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Na drugom forumu sam video da ti za igranje u mrezhi treba originalan kod :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 26, 2005 Author Report Share Posted October 26, 2005 Na drugom forumu sam video da ti za igranje u mrezhi treba originalan kod :) ← Ako mislish za comp to je zajebano,a ako mislish za playstation 2 u Srbiji ne moze da se priveze na online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Za komp, za komp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 27, 2005 Author Report Share Posted October 27, 2005 I kakvi su prvi utisci o PES 5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 mnogoooooooooooo dobri :) meni se svidja...utisci za dan/dva kad malo udjem u shtos _^ @Thorsten poslao sam ti PM... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorsten Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 E evo igram PES5 na kompu vec dva dana, pa da iznesem malo svoje utiske Igra je mnogo realnija ngo PES4 sto sa sobom nosi i dobre i lose strane. Pozitivne strane: -Driblinge je mnogo teze izvoditi nego ranije. Pogotovo driblinge u trku. Dalje, ona fora sa uletom po strani i onda naglim zaokretom unazad vise skoro uopste ne pali -Pasovi su mnogo neprecizniji. Vise nema onog "sitnog" veza na sredini terena. Takodje su i through pasovi, kako obicni tako i visoki, mnogo neprecizniji, pa ce se igraci koji su svoju igru zasnivali na visokim pasovima naci sada malo u "nebranom grozdju" Takodje vise nije tako lako izvesti centarsut sa strane, pogotovo onaj 2xO jer je i on mnogo neprecizniji. -Cini mi se da je poboljsan AI odbrambenih igraca. Tako da sada odbrambeni igraci koje vi ne vodite, mnogo bolje markiraju protivnicke igrace i mnogo bolje pokrivaju prazan prostor. -Pojedini napadaci nisu vise tako dominantni u odnosu na odbrambene igrace. Tako da ce sada u guranju odbrambeni igrac mnogo lakse zaustaviti napadaca, sto je i mnogo realnije. Vise se napad nece moci zasnivati samo na jednom ili dvojci napadaca. -Poslednje ali ne i najmanje bitno je poboljsanje netcoda. Cuo sam dakle da sada i oni koji imaju vezu 512/128Kbps, mogu opusteno da igraju. Generalno poboljsanja se odnose na povecanje realnosti, a samim tim ce se od igraca zahtevati veca raznolikost u napadu. Mane: -najveca mana koju sam ja primetio je preosetljivost dugmeta za sut.Mozda je to malo i zaostavstina PES4-ke ali meni je maltene svaki sut leteo "nebu pod oblake". Ovde je za efektan go iz daljine potreban samo kratki stisak dugmeta. -U 5-ici se golovi iz slobodnjaka daju lakse nego u 4-ki, ali to mozda i nije toliko lose s'obzirom da ce te ih ovako jako tesko postizati -I jos jedna mana je igra protiv kompjutera, koja je sada cini mi se nekako monotonija nego u prethodnom delu. Sada morate da budete Hudini ne bi li izbili sami ispred golmana, prakticno kompjuter je nezajebiv. Eto to su neki moji prvi utisci o igri. Petica je dosta realnija od cetvorke, dok je cetvorka cini mi se bila ipak igrivija. Uostalom vreme ce pokazati. Voleo bih da cujem jos necije utiske. Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 E evo igram PES5 na kompu vec dva dana, pa da iznesem malo svoje utiske Igra je mnogo realnija ngo PES4 sto sa sobom nosi i dobre i lose strane. Pozitivne strane: -Driblinge je mnogo teze izvoditi nego ranije. Pogotovo driblinge u trku. Dalje, ona fora sa uletom po strani i onda naglim zaokretom unazad vise skoro uopste ne pali -Pasovi su mnogo neprecizniji. Vise nema onog "sitnog" veza na sredini terena. Takodje su i through pasovi, kako obicni tako i visoki, mnogo neprecizniji, pa ce se igraci koji su svoju igru zasnivali na visokim pasovima naci sada malo u "nebranom grozdju" Takodje vise nije tako lako izvesti centarsut sa strane, pogotovo onaj 2xO jer je i on mnogo neprecizniji. -Cini mi se da je poboljsan AI odbrambenih igraca. Tako da sada odbrambeni igraci koje vi ne vodite, mnogo bolje markiraju protivnicke igrace i mnogo bolje pokrivaju prazan prostor. -Pojedini napadaci nisu vise tako dominantni u odnosu na odbrambene igrace. Tako da ce sada u guranju odbrambeni igrac mnogo lakse zaustaviti napadaca, sto je i mnogo realnije. Vise se napad nece moci zasnivati samo na jednom ili dvojci napadaca. -Poslednje ali ne i najmanje bitno je poboljsanje netcoda. Cuo sam dakle da sada i oni koji imaju vezu 512/128Kbps, mogu opusteno da igraju. Generalno poboljsanja se odnose na povecanje realnosti, a samim tim ce se od igraca zahtevati veca raznolikost u napadu. Mane: -najveca mana koju sam ja primetio je preosetljivost dugmeta za sut.Mozda je to malo i zaostavstina PES4-ke ali meni je maltene svaki sut leteo "nebu pod oblake". Ovde je za efektan go iz daljine potreban samo kratki stisak dugmeta. -U 5-ici se golovi iz slobodnjaka daju lakse nego u 4-ki, ali to mozda i nije toliko lose s'obzirom da ce te ih ovako jako tesko postizati -I jos jedna mana je igra protiv kompjutera, koja je sada cini mi se nekako monotonija nego u prethodnom delu. Sada morate da budete Hudini ne bi li izbili sami ispred golmana, prakticno kompjuter je nezajebiv. Eto to su neki moji prvi utisci o igri. Petica je dosta realnija od cetvorke, dok je cetvorka cini mi se bila ipak igrivija. Uostalom vreme ce pokazati. Voleo bih da cujem jos necije utiske. Pozdrav! ← Izostavio si naudzen Brazil i Real Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorsten Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 Nisi morao toliki quote, za jednu recenicu. Pa dobro Brazil je i u stvarnosti "nabudzen", a za Real ne znam, mada mi se po ocenama igraca cini da ima i jacih ekipa. E sad to treba videti u praksi. Na WCG-u tri polufinalista su vodila Real. Videcemo kako ce to izgledati u PES5! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 30, 2005 Author Report Share Posted October 30, 2005 (edited) Danas sam odigrao najchudniji mech ikada finale European cup-a England (ja)-Italy 4:5 Povedu Italijani izjednachim,povedu izjednachim, i ponovo .Pocese produzetci dam gol. Oni izjednace na samom kraju 1produzetka, i kasnije na kraju drugog zabiju pobedonosni gol. Staces desava se Edited October 30, 2005 by Ice Q Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts