Misha-King Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 WORD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 gogo grubi ima 19 god moje je godiste :) a svuda u svetu zivis ko lord sa parama koje on obrce nema bentlija od 120 k funti ali ima sasvim dobar zivot gledajuci da nema nikakve troskove super zivi ili nebi radio to sto radi logicki.. Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 a u topicu uchestvuju vladica i goga :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 prvu stranu otvorim pa dvanaestu stranu otvorim i pomislim "ovde treba mnogo dece banovati" :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 prvu stranu otvorim pa dvanaestu stranu otvorim i pomislim "ovde treba mnogo dece banovati" :) ← no shit sherlock :) ne da mi laki opciju da banujem sa foruma, blah :( Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 brate h1 zato imas statorov mob, posalji mu sms as simple as that :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 u sve mu se cima :) da zove statora da banuje ljude no :) gl 4gl u wplu :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ne da se cima da ga zove nego onako dok se oblizuje koga ce da banuje, kaze ono njegova aha!!! i upise poruku banuj vladicu npr :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 gl 4gl u wplu :) ← ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 zazeleo sam im srecu yurice sta je tu cudno ?:) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 28, 2005 Author Report Share Posted October 28, 2005 Ja mislio da se H1 zeza da Vladica nije 4gl vise... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 4goga: da nije slucajno nosio gajbice, ili je mozda prvi milion zaradio na auto trkama. MOjne se lazemo.... Jedino ako Goga ne misli da krene njegovim (njihovim, ako ih ima vise) stopama, pa ne zeli da vam proda foru for "first million" :) ← znate onu pricu pitaju milionera kako je poceo biznis, i kaze on pa kupio ja jednu jabuku i prodam je i od toga kupim 2 i onda prodam njih i kupim 4 i tako... "i tako ste stvorili milione?" a on kaze "ne, dobio sam nasledstvo" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 znate onu pricu pitaju milionera kako je poceo biznis, i kaze on pa kupio ja jednu jabuku i prodam je i od toga kupim 2 i onda prodam njih i kupim 4 i tako... "i tako ste stvorili milione?" a on kaze "ne, dobio sam nasledstvo" :) ← lol ownage :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 hehe :) to je fora za rokfelera posto mi je tetka ostavili ihaaaa, tako ce i goga jedan dan :P Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 videcemo gogo za par godina :) kakvu ces sliku o svemu da imas Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
1mPacT Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 aj gl u toj ligi od mene i u prvom minutu gg za njih! xD -mama,mama mogu li da gledam TV. -moze sine samo nemoj da ga palis. Quote .............PLAY THE BEST DIE LIKE REST.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts