Corey Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 lol, isto sam imao trip kada sam se spremao da izađem i navlačio duks a pri tom mi je bio upaljen gta...još nisam bio provukao glavu kad čujem neko zviždi i peva a glas ne prepoznajem i znam da sam sam u sobi i usro se sav živ koji mi je kurac i tako u panici da što pre provučem glavu da vidim o čemu se radi i kad sam nekako uspeo od panike vidim da onaj kreten u gta kada se ostavi duže vreme krene da zviždi....ajoj blama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 shta ces u italiji? ja cu da idem u argentinu, meksiko ili japan, gledao sam na teveu da mi ne treba viza =) samo josh pare da skupim =) ← za japan ne treba viza...sumnjam, pre ce biti da je koreja u pitanju:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Bilo je brda situacija gde sam se bash prepala...Posle Ringa i milion drugih stvari, poshto se po prirodi strashno tripujem i plashim od nepostojecih stvari... Pre par meseci sam usred noci ishla sa ortakom iz 63. bloka peshke do bezhanije, i to onom stazicom koja prolazi tik pored groblja...znachi ne znam kako me srchka nije strefila Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiDrA Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 Sada mi ne pada nista na pamet, ali sto se tice tripovanja...auuu :) Pozdrav Quote Gidra Tauren Warrior @ Dunemaul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 mene je najgore bilo kada je mogo da me pregazi onaj kamion s onom meshalicom pozadi o_O vishe puta mi se to desilo ← mene pregazio bus a posle 2 godine i kola... nije nista strasno Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 eh da udario sam psa kolima prosle godine i tobash nekom brzinom 90 na sat usro sam se ziv mislio sam da sam pregazio dete jer je tu bio peshacki al mi je zato otkino branik i resetku za hladnjak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 jednom me je ortak isprepadao dok sam isao iza zgrde u potpunom mraku...znaci pretrnuo sam od straha.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts