Sa1Nt Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 od tebe niko nije ni ochekivao da to znash ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 (edited) od tebe niko nije ni ochekivao da to znash ;) ← Ali najjace...gleda lik gde je Iran...hmm, where are we....oh there we go - tup zastavica po sred australije... nije mi samo jasno da li je moguce da cak ne zna ni da cita...pa na atlasu je bre pisalo AUSTRALIA ja sam chak video a ne on ! Edited October 14, 2005 by cosmiC Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 Ne znam mene bi bilo sramota. Btw od kad pamtim za sebe imao sam karte sveta na zidu. Ali dobro nekog ne zanima nekog zanima. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 Moj drug iz razreda nije znao na karti Afrike da poka Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 ja nisam znao do pre godinu dana gde ne novi zeland sad sam bar naucio da je severno od japana... ← ROFL ne sinko pogreshio si Novi Zeland se granichi sa farskim ostrvima i grenlandom na jugu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted October 14, 2005 Author Report Share Posted October 14, 2005 @god: mozda je u njegovoj recenici bilo sarkazma, a mozda i gresim. Mozda i dalje ne zna... :)) Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 taj ko mu je na karti afrike trazio da pokaze afriku je isti kao on. idiot. ← istripovao si, verovatno je profesor izvalio da lik nema pojma ni o kom kontinentu priča, pa kao da proveri.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Ali najjace...gleda lik gde je Iran...hmm, where are we....oh there we go - tup zastavica po sred australije... nije mi samo jasno da li je moguce da cak ne zna ni da cita...pa na atlasu je bre pisalo AUSTRALIA ja sam chak video a ne on ! ← Ahm, onda si i ti slep, jel kako koju zemlju kazhu tako promeni ime austaliji ... Tj. da se bolje izrazim, posred australije je pisalo IRAN i to se dobro vidi, isto tako je pisalo i north korea, i france :)) U svakom sluchaju, najvishe ce stradati australija :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Strasno...pa cak i da su izbacili one koji su tacno odgovorili opet... @byp u pravu si kod nas je obrazovanje mnooogo jace neko tamo,veruj mi znam @svi Ameri JESU glupi..tj ne toliko glupi koliko njih boli qrac za sve ostalo...znam dosta amera i mogu vam reci da su strasno ogranicena nacija(u svakom pogledu) Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Bio bi trip da su celu Evro-Aziju nazvali Serbia.. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 moja drugarica nije znala da pokaze gde je Francuska na karti Evrope.... u gimnaziji ← Moja ortakinja u Osnovnoj (neki 7. razred, ako se dobro secam... ) nije znala da pokaze Evropu na karti Evrope... :) Jeste glupa i sve to, ali mislim da bi znala da ju je to pitao na pochetku ispitivanja, a ne posle niz pitanja na koje nije znala odogovre, pa smo joj se jos smejali... sva se izgubila, onda je neko dobacio, "gde je Evorpa..." i nastavnik je ladno to pita, a ona stala i gleda kartu... vrhunac :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 nastavnik debil Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Uffff ... kad se setim geografije... Nabroj mi zemlje balkana: Ortakinja iz odeljenja: -.....Sr...bi..ja -Da dobro, dalje -Hhhhhh ... rvatska ? -Lepo .. *okrece se ka meni* - Reci mi neshto, pomozi nemoj da si pi.ka - *u sebi: A pi.ka jeli?* ZIMBABVE -Zinbadne (ne nije greshka) -Molim ? -Pa Zinbadne -Sreca pa sam popila lekove .... Sedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 LOL kralju !!!! :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts