ZeRoX- Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-pla...LastActionHuman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 ko to zna, treba josh neko vreme da prodje da vidimo repove i sl. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Da znash da je vrlo moguce.... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 pa ovo su njegovi tripovi accova,LastHopeOfHuman - LastActionHUman...gledao sma FGL i pogledao details i video da stalno koristi MK a to je HeMaNov style,ja cenim da jeste ,daj boze,on je najjaci human ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 heman 80% fatc 20% koji gledajuci da je izasao iz sk i da je neaktivan neverujem da je on verovatno heman ali sumnjam da ce on ista moci da uradi na evropskoj sceni vise kao i svaki drugi human gledam sk line up od 3humana(fatc insomnia heman) +1 ud mad frog na 2 elfa human i orca :P Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 (edited) na osnovu cega vi uopste zakljucujete da je to neki well known igrac koji pravi veliki come back LoL :) Edited October 9, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 9, 2005 Author Report Share Posted October 9, 2005 imao je 14-1 kad sam ja gledao plus sabio je sve dobre igrace vidi mu fgl pa prosudi da li moze biti neki random lik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 To ti je skriveni gogin acc, Goga pr0gamor :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 (edited) a sada je w/l 15-3 a pise mu "back, i am" hmm.. koji jos human razbijac u evropi je inactive pa se vraca? izgleda da je hemanu dosadio WOW uostalom, ne mora da ucini nista veliko, mozda se vratio zato sto se uzeleo akcije ono cisto da se razmrda bez velikih ambicija, ne ide mu lose za pocetak, ko god da je p.s. (dodatak) a da nije Vladica?? hehehehehehehehehe Edited October 9, 2005 by xWooLf Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 10, 2005 Author Report Share Posted October 10, 2005 ma moze biti i SurViVoR,FaTC,TaKe,Miou...ali niko ne koristi MKa toliko pa cenim da je heman ,daj boze :) obozavao sam da gledam kako zabada Sweeta na ESWCu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 sto rece neko sacekajmo da izbace koji njegov rep pa ce se videti Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 zeeroxo videcemo nema ti druge sem ako neznas hemana pa da ga pitas :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 10, 2005 Author Report Share Posted October 10, 2005 pa slabije znam ove iz SKint ali raspitacu se ako tebe interesuje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Ma koji bre jadni heman, shta se tripujete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 sad vise nema sanse da je heman 17-5 a heman je pravio 29-2 jedino ako je toliko izaso iza forme al cisto sumljam Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Novi AMM je prilichno onemogucio dobre statsove, tako da je 17-5 prilichno dobro, da ne kazem odlichno...recimo Insomnia je imao 23-5 (a on kao igra aktivno, i gosu je), tako da je ovo za HeMaN-a koji igra WOW i dalje dobar score, naravno pod uslovom da je to on. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 11, 2005 Author Report Share Posted October 11, 2005 hot je imao 17-9>stats koji napravi svaki idiot na bnetu tako da ne mora da znaci vise nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 (edited) Mada sumnjivo mi je jednio ako je vec on(ili neko drugi od ex-proa,we),zashto onda nije formalno primljen u SK,a ipak usudjuje se da i dalje stvalja sk-gaming za svoj homepage... EDIT:E nije heman provereno,u profiju mu pishe:" jesus ,what happened to this world?" :))))) Edited October 11, 2005 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 EDIT:E nije heman provereno,u profiju mu pishe:jesus what happened to this world? :))))) E, jesi kralj...aj da vidimo mozda na nekom vishem nivou uspemo da saznamo...da vidimo recimo koji mu lvl dostize treci heroj u igrama, poshto pravom hemanu nikad nije Paladin prelazio 3 (kad bi dolazio blizu 4, izadje). Bottom line: Ne pravite se Poaroi, sachekajte par dana, ili nedelju ili koliko god...sve ce se pokazati . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ma savke je aludirao na "jesus" nego ti green ne kapiras Heman je poreklom Iranac, pa bez obzira sto zivi u evropi, ne verujem da je bas hriscanin.. ustvari ne verujem da je i nesto posebno religiozno odredjen, ali mnogo mu je blizi Islam nego hriscanstvo (pa Iranac je... svi znamo za Iran i njihovu posvecenost veri).. ne verujem da ima naviku da koristi rec Isus (tj. Jesus) Savke... :) jesam li u pravu? Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ma savke je aludirao na "jesus" nego ti green ne kapiras Heman je poreklom Iranac, pa bez obzira sto zivi u evropi, ne verujem da je bas hriscanin.. ustvari ne verujem da je i nesto posebno religiozno odredjen, ali mnogo mu je blizi Islam nego hriscanstvo (pa Iranac je... svi znamo za Iran i njihovu posvecenost veri).. ne verujem da ima naviku da koristi rec Isus (tj. Jesus) Savke... :) jesam li u pravu? ← teshko, ko god da je chitao hemanove postove, chat iz replayeva ili neshto trece, video bi da on vrlo chesto pominje isusa :), tj rech jesus, kao i vecina stranaca, sa njihovom uzrecicom "jesus christ" i "god damn" , dok mi imamo jebiga :)) shto kaze grin ne pravite se detektivi bez potrebe, jer niste. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 ma savke je aludirao na "jesus" nego ti green ne kapiras Heman je poreklom Iranac, pa bez obzira sto zivi u evropi, ne verujem da je bas hriscanin.. ustvari ne verujem da je i nesto posebno religiozno odredjen, ali mnogo mu je blizi Islam nego hriscanstvo (pa Iranac je... svi znamo za Iran i njihovu posvecenost veri).. ne verujem da ima naviku da koristi rec Isus (tj. Jesus) Savke... :) jesam li u pravu? ← Nisam skapirao . Gaddemit...Pazi, poshto je velikim crvenim slovima napisao JESUS, mislim da imam bar 2 grama mozga da saberem 2 i 2...jeste Iranac, zove se Alborz Haidarian, i verovatno jeste muslija, ali poenta mog posta je bila, zar ne moze neki muslija da kaze Jesus u uzrechici, a posebno ako je to HeMaN, koji kao shto Highl1 kaze koristi to bash dosta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Ok je sve to,al nek mi neko pojasni ovo!!! http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-pla...Name=mtw-zerter Cek i on sad treba da igra u mtw-u? Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 12, 2005 Author Report Share Posted October 12, 2005 @savke i xwolf : heman na SK forumu nonstop vice jeez,i tako nesto nema ovo veze sa tim...i dalje mislim da je on jer sam cuo da ce probati da se plasira na WCG tj ici ce na SWE quali... @Grashoper : ako si gledao FGL bice ti sve jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Ok je sve to,al nek mi neko pojasni ovo!!! http://www.battle.net/war3/ladder/W3XP-pla...Name=mtw-zerter Cek i on sad treba da igra u mtw-u? ← Zerter u mtw-u igra 2 vs 2, mogli su da osvoje incup-2vs2, bili su drugi cak su uzeli jednu partiju todu i grubberu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts