Shale Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 sho? ← pa probaj da igrash do 60 i da vidim koliko ces normalan ostati posle :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serbia Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 pa probaj da igrash do 60 i da vidim koliko ces normalan ostati posle :P ← Ja sam normalan jos uvek, barem ja tako mislim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stinger Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 (edited) pa probaj da igrash do 60 i da vidim koliko ces normalan ostati posle :P ← lvl40 i super je ekipa ljudi sa kojima igram, bilo je problematicno stvarno ranije bio je jako veliki queue 300-400 ... al sad je bash brzo, laga ima jako retko i od kako su prebacili ljude uopste nema cekanja za ulaz, ne znam mozda su drugi imali losha iskustva meni je skroz ok, ko djuska na shadow moon-u neka se javi nick: wahwah p.s. ima barem 10-tak 45-60lvl nasih ljudi na serveru koje ja znam (verovatno ima i mnogo vishe) a da, ako ima neko vishka zlata neka me kontaktira da napravimo razmenu ;) Edited October 12, 2005 by stinger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 Manda obrisao lika...opa pa dobro ostaju mu josh 3 lvl 60ice i sada je on pocheo warra samnom (obojica warra) i ja dodjem do 15 i odem na ekskurziju, vracam se 2 dana kasnije kad on lvl 30 O_O.....pretvara se u kineza..... Ja kolko sam skontao on je pobriso jos neke likove, nije valjda da igra wara...Aj pozdravi ga i kazi mu da je cava sto je otiso sa Haumarusha...A ne znam sta je problem na SM serveru, svi su kukali u fazonu sve sami epic setovi i te price, a onda migrirali na novi server gde je jos gore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlax352 Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 u principu ukoliko hoces da igras na strani horde, cuo sam da ih ima dosta na dunemaulu, a ukoliko hoces da igras na strani alianse, shadowmoon je dobar izbor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanSu Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Bloodscalp i na strani Horde i na strani Aliance,mada mnogo vise ih je na strani Aliance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted October 26, 2005 Report Share Posted October 26, 2005 Ja kolko sam skontao on je pobriso jos neke likove, nije valjda da igra wara...Aj pozdravi ga i kazi mu da je cava sto je otiso sa Haumarusha...A ne znam sta je problem na SM serveru, svi su kukali u fazonu sve sami epic setovi i te price, a onda migrirali na novi server gde je jos gore. ← Ma ne kazem ja za magth. da je sranje po pitanju itema, ljudi, guildi, naprotiv serv je boles' po tom pitanju, sve epici na sve strane i pro ljudi, vec je problem lag koji se na svi srecu ovih dana stishao :) btw manda je sad lvl 57 :S ludak.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 Znaci ipak nije batalio, ccc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted October 28, 2005 Report Share Posted October 28, 2005 (edited) ko je bre taj manda?! :D his ruening maj moudzo :P Edited October 28, 2005 by Manda <die bitch> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 pa ima ne mnogo ali dosta likova i na harm.. sa po 60 lvl ali ono na kom god serveru da krenes moraces malo da prodjes to maltretiranje likova koji su veci lvl od tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 (edited) pa ima ne mnogo ali dosta likova i na harm.. sa po 60 lvl ali ono na kom god serveru da krenes moraces malo da prodjes to maltretiranje likova koji su veci lvl od tebe ← pa igra sa likovima veceg levela od tebe nije "maltretiranje",2 gathering profsss>money>dobra oprema>shaman i divota --mislim....doci cu i ja na 60-ili tad vec 70lvl Edited November 2, 2005 by Jackal90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts