Jump to content

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa yurice necu da se ovo pretvori u raspravu izmedju tebe i mene ali brate svecka scena ti je koreanska sceni ni jedan ni drugi ne gube od evropljana (sem grubija) svi ostali protivnici ozbiljni su im koreanci sto fakticki znaci da ako je bolji u koreji bolji je u svetu....

slazem se sa ovim :p

it's time to raise the Flag of Hate

pa jebani cherry reign ima vise uspeha na evropskoj sceni sa osvojenim 3cim mestom na eswc-u od lucifera a ne fov realno gledano lucifer nije igrao ni OGN niti i jedan veci tur tipa wcg-a a mali bucko je uzeo i eswc jednom i ono jebe kevu tako da zasluzuje da bude ispred i farseera i lucifera IMHO

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

Sve ok samo nerazumem gde stavise fova za treceg

upravu si,nevredi za toliki rank,po meni je bolji philbot ili pak fury

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

MIslim da bi trebalo ubaciti insomniu umjesto go-stopa s obzirom da je insomnia osvojio WCG 2003 tako da coveku treba pruziti jos jednu sansu . . .inace ne shvatam zasto su stavili deadman-a na 4 mjesto kad se lik po mom mosljenju nije ni jednom dokazao . . .(mislim u posljednje 1-2 verzije !!!) A i puno je ruzan [:D]

blays2-200x75.jpg

FoV je losiji undead samo od GoStopa po meni...ne gledajte wc3l sugavi to nije merilo skilla,gledajte WEG i druge LAN turove to je skill na 0 pinga se vidi ko je koliko dobar...GoStop decko izubijao sve na onom WEGu...ToDa za 9 min,izgubio od Ducka jer se igrao sa njima...mislim ide na 2 ToTD Bansheeje...Onda sabio magicyanga,shortrounda,moonu zamalo da uzme finale...a onda dodje i izgubi kao od Checka...mislim koji bre wc3l...

da osvojio je eswc2004 a to je bilo pre godinu i po dana,to nema veze sa sadasnjom formom,i frog je bio 2 a sada ne moze da prodje quali za wcg,sweet je bio 4 (A HEMAN 3!!!) pa eno ga sada sluzi na WEGu da prodju grupe,kao freewin.FoV svarno sabija igru ali cenim da je GoStop bolji od njega 90%

gostop je odigrao svedski na WEGu ali to je samo jedan turnir i fov je osvojio ESWC samo sto je fov pored toga ownovao jos mnogo vise svega dok gostop nije...

znachi nije igrao koreanski nego shvedski ?:)

nauchi da pishesh vec jednom, budalo.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ma shta vam je ljudi nema nikakvog pravlia po kome su dobijali poene.Jednostavno ljudi koji su odabrni da glasaju,da li su svoje glasove po soptvenom kriterijumu/ukusu/mishljenju ili shta vec,i kao rezultat dobila se ove lista.

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

pa jebani cherry reign ima vise uspeha na evropskoj sceni sa osvojenim 3cim mestom na eswc-u od lucifera a ne fov realno gledano lucifer nije igrao ni OGN niti i jedan veci tur tipa wcg-a a mali bucko je uzeo i eswc jednom i ono jebe kevu tako da zasluzuje da bude ispred i farseera i lucifera IMHO

bucko: ?

me: sve u svemu mislim da je lucifer u boljoj formi od svih undedova trenutno na sceni

Ono sto je Grubby je ispisao o WEGu je potpuno realno i vec davno davno se slazem sa tim.

Mrzi me da pisem ovo ali WEG je mnogo vise baziran na lucku, nema tu bo3 itd. Ae kapiram da wc3l zajeban zbog pinga ali opet, WEG je mnogo vise baziraniji na lucku.

luck?moras da budes 100% koncentrisan i da ulozis sav trud u tu jednu partiju ne znam sta je tu sreca?

prevelik ti avatar m8

luck?moras da budes 100% koncentrisan i da ulozis sav trud u tu jednu partiju ne znam sta je tu sreca?

bash obrnuto, ko je gledao weg vodove video je da su neki mechevi odlucheni creepjackom i slichnim situacijama, npr sky protiv apm-a, sky mu ushao u bazu na t2, dok je apm kripovao, i tad mu prekinuo 2 lore-a i pushovao ga do kraja.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ja to ne bi nazvao srecom,jer svaki dobar igrach mora da zna kada je dobro napasti,pogotovo na prelasku sa t1 na t2...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -