weasel Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Gde bre didi da je bolji od APMea I da je bolji u miroru(a i to neverujem) protiv UDa HUmana je daleko od apmea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 pa yurice necu da se ovo pretvori u raspravu izmedju tebe i mene ali brate svecka scena ti je koreanska sceni ni jedan ni drugi ne gube od evropljana (sem grubija) svi ostali protivnici ozbiljni su im koreanci sto fakticki znaci da ako je bolji u koreji bolji je u svetu.... ← slazem se sa ovim :p Quote it's time to raise the Flag of Hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Gledaju se trenutni uspesi na Lanovima po Evropi,Koreji itd na incupu itd,i po tim poenima Lucifer je ispred Fova sa samo 2 poena vishe,tako da dzaba sto je Fov bolji ako se ovaj malo bolje pokazao na svim online i offline turnirima po evropi i koreji... dosta vishe o tome smorili ste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 pa jebani cherry reign ima vise uspeha na evropskoj sceni sa osvojenim 3cim mestom na eswc-u od lucifera a ne fov realno gledano lucifer nije igrao ni OGN niti i jedan veci tur tipa wcg-a a mali bucko je uzeo i eswc jednom i ono jebe kevu tako da zasluzuje da bude ispred i farseera i lucifera IMHO Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Sve ok samo nerazumem gde stavise fova za treceg ← upravu si,nevredi za toliki rank,po meni je bolji philbot ili pak fury Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 MIslim da bi trebalo ubaciti insomniu umjesto go-stopa s obzirom da je insomnia osvojio WCG 2003 tako da coveku treba pruziti jos jednu sansu . . .inace ne shvatam zasto su stavili deadman-a na 4 mjesto kad se lik po mom mosljenju nije ni jednom dokazao . . .(mislim u posljednje 1-2 verzije !!!) A i puno je ruzan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 FoV je losiji undead samo od GoStopa po meni...ne gledajte wc3l sugavi to nije merilo skilla,gledajte WEG i druge LAN turove to je skill na 0 pinga se vidi ko je koliko dobar...GoStop decko izubijao sve na onom WEGu...ToDa za 9 min,izgubio od Ducka jer se igrao sa njima...mislim ide na 2 ToTD Bansheeje...Onda sabio magicyanga,shortrounda,moonu zamalo da uzme finale...a onda dodje i izgubi kao od Checka...mislim koji bre wc3l... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pwent Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Ono sto je Grubby je ispisao o WEGu je potpuno realno i vec davno davno se slazem sa tim. Mrzi me da pisem ovo ali WEG je mnogo vise baziran na lucku, nema tu bo3 itd. Ae kapiram da wc3l zajeban zbog pinga ali opet, WEG je mnogo vise baziraniji na lucku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 gostop je odigrao svedski na WEGu ali to je samo jedan turnir i fov je osvojio ESWC samo sto je fov pored toga ownovao jos mnogo vise svega dok gostop nije... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 da osvojio je eswc2004 a to je bilo pre godinu i po dana,to nema veze sa sadasnjom formom,i frog je bio 2 a sada ne moze da prodje quali za wcg,sweet je bio 4 (A HEMAN 3!!!) pa eno ga sada sluzi na WEGu da prodju grupe,kao freewin.FoV svarno sabija igru ali cenim da je GoStop bolji od njega 90% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 gostop je odigrao svedski na WEGu ali to je samo jedan turnir i fov je osvojio ESWC samo sto je fov pored toga ownovao jos mnogo vise svega dok gostop nije... ← znachi nije igrao koreanski nego shvedski ?:) nauchi da pishesh vec jednom, budalo. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Ma shta vam je ljudi nema nikakvog pravlia po kome su dobijali poene.Jednostavno ljudi koji su odabrni da glasaju,da li su svoje glasove po soptvenom kriterijumu/ukusu/mishljenju ili shta vec,i kao rezultat dobila se ove lista. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 znachi nije igrao koreanski nego shvedski ?:) nauchi da pishesh vec jednom, budalo. ← highli ja sam rekao da je odigrao SVECKI na wegu kakav sad svedski i koreanski nauci da citas :P Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Pa jebem li ga,onda reci sveTski,a ne svedski... ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 pa jebani cherry reign ima vise uspeha na evropskoj sceni sa osvojenim 3cim mestom na eswc-u od lucifera a ne fov realno gledano lucifer nije igrao ni OGN niti i jedan veci tur tipa wcg-a a mali bucko je uzeo i eswc jednom i ono jebe kevu tako da zasluzuje da bude ispred i farseera i lucifera IMHO ← bucko: ? me: sve u svemu mislim da je lucifer u boljoj formi od svih undedova trenutno na sceni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 fov je fov brate :) decko igra ko zmaj i ne gubi od elfa :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Ono sto je Grubby je ispisao o WEGu je potpuno realno i vec davno davno se slazem sa tim. Mrzi me da pisem ovo ali WEG je mnogo vise baziran na lucku, nema tu bo3 itd. Ae kapiram da wc3l zajeban zbog pinga ali opet, WEG je mnogo vise baziraniji na lucku. ← luck?moras da budes 100% koncentrisan i da ulozis sav trud u tu jednu partiju ne znam sta je tu sreca? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 fov je fov brate :) decko igra ko zmaj i ne gubi od elfa :) ← Fovu jedino ko moze da parira od elfova i to jako dobro je APM.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Fovu jedino ko moze da parira od elfova i to jako dobro je APM.... ← kome apm ne moze da parira? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Pa moze svima ali UD najvise u solou imao 60-0 vs uda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 10, 2005 Author Report Share Posted October 10, 2005 Fovu jedino ko moze da parira od elfova i to jako dobro je APM.... ← sta vise apm je dobio fova u svakom vaznijem duelu :) 3-2, 2-1 ali uvek dobije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 sta vise apm je dobio fova u svakom vaznijem duelu :) 3-2, 2-1 ali uvek dobije :) ← Znam zato i kazem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 luck?moras da budes 100% koncentrisan i da ulozis sav trud u tu jednu partiju ne znam sta je tu sreca? ← bash obrnuto, ko je gledao weg vodove video je da su neki mechevi odlucheni creepjackom i slichnim situacijama, npr sky protiv apm-a, sky mu ushao u bazu na t2, dok je apm kripovao, i tad mu prekinuo 2 lore-a i pushovao ga do kraja. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Ja to ne bi nazvao srecom,jer svaki dobar igrach mora da zna kada je dobro napasti,pogotovo na prelasku sa t1 na t2... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 ja samo ne kapiram kako APM ne zabada Grubbyja,video sam da vs moona nema teoretske sanse ali da moze da bude no.1 u evropi moze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts