el.Sendador Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 (edited) ,Oct 10 2005, 22:04]ja samo ne kapiram kako APM ne zabada Grubbyja,video sam da vs moona nema teoretske sanse ali da moze da bude no.1 u evropi moze. ← to se videlo na eswc-u,ne moze mu nista jes da je amp elf no.1 in europe grasshoper-haha^^ Edited October 10, 2005 by el.Sendador Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 to se videlo na eswc-u,nemozemu nista jes da je amp elf no.1 in europe ← Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 ja samo ne kapiram kako APM ne zabada Grubbyja,video sam da vs moona nema teoretske sanse ali da moze da bude no.1 u evropi moze. ← to ne mora da znachi, videlo se na eswc-u da je apm odigrao slabo i bukvalno da se predao, ko zna zbog chega a opet onaj showmatch esl-ov, kad je apm od 0-2 napravio, 3-2. Ja vishe gotivim rusa nego grubby-ja, mozda zato shto je grubby mnogo umishljen. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 brate i ti bi bio umisljen da igras kao on :) a i ja vise gotivim APM-a,ali realno Grubby je klasu iznad svih ostalih u evropi pa i APMa,jednio moze da mu parira Moon,Check ili neki bolji elf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Vladice aj nauci gramatiku vec jednom "svecki" looooooooooool , i josh neka rech je bila na pocetku ne mogu da se setim. Po meni ti stvarno do jaja igrash keve mi, ( josh samo da nisi toliki shtek al nema veze ) pa izgleda da ti je War3 uskratio malo osnovnog znanja iz srpskog Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 (edited) Iz nekog razloga ovaj Vlajko je od svih...nazovi gosua,najvishe interesantan ljudima da ga prozivaju/hvale/ucenjuju etc... A najvishe mi se svidjaju ovakvi tipa:vredjam te,ali sa najdubljim (straho)poshtovanjem lol :))) Edited October 11, 2005 by SavKe Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 all love me and wana be like me :) btw highlika skroz se slazem za apm sky partiju hmm zeroxche grubi sabija apm-a moon sabija apm-a = apm loshiji od grubija i moona tako je jebiga :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 all love me and wana be like me :) btw highlika skroz se slazem za apm sky partiju hmm zeroxche grubi sabija apm-a moon sabija apm-a = apm loshiji od grubija i moona tako je jebiga :) ← Erhm ... :) we all wanna be him :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 12, 2005 Report Share Posted October 12, 2005 dobro je sto si priznao realnost freemane :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 15, 2005 Report Share Posted October 15, 2005 Jeste Vladice priznajem da zelim da ti odradim jedan blajv ( ako moze? ) ali ipak nauci da pishesh. Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 sve u svoje vreme grinderko sve u svoje vreme :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 bash obrnuto, ko je gledao weg vodove video je da su neki mechevi odlucheni creepjackom i slichnim situacijama, npr sky protiv apm-a, sky mu ushao u bazu na t2, dok je apm kripovao, i tad mu prekinuo 2 lore-a i pushovao ga do kraja. ← pa ovo ti govori da je sky usao opreznije i skoncetrisanije u mec dok je ovaj rizikovao creep etc. ako igras oprezno i skoncetrisano niko ne moze da te krip jekuje Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 jednostavno apm je skupio petlje rizikovao je zaleteo na velike creepove da mu je proslo dobio bi verovatno a posto ju bio napadnut spusio je :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 pa ovo ti govori da je sky usao opreznije i skoncetrisanije u mec dok je ovaj rizikovao creep etc. ako igras oprezno i skoncetrisano niko ne moze da te krip jekuje ← glupost necu da se ubedjujem sa tobom, ovo shto si izjavio je totalna glupost. APM nije bio skoncentrisan, hell yeah. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 ne nije da nije bio skoncetrisan nego je napravio gresku i to ga je kostalo partije ili ti rizikovao je i nije mu se isplatio rizik :) ali sumnjam da bi druge 2 opet pogresio :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 greska != rizik != koncentrisanost. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 17, 2005 Report Share Posted October 17, 2005 highli ti znas da ja neznam sta je != :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 Moje misljenje je da su Humani sabili ovu igricu ← A moje mishljenje je da su Koreanci sabili ovu igru Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 nisi igrao starcraft pa neznas sta znaci kad koreanci sabiju igricu :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 E bash sam juche poceo da igram original Starcraft...Valjda cu videti kako sabijaju Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 neces jel klikcu brze nego sto oko moze da prati :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 (edited) Edited October 22, 2005 by Duka. Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 neces jel klikcu brze nego sto oko moze da prati :) ← A kako onda njihovo oko prati ? :) Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted October 23, 2005 Report Share Posted October 23, 2005 Ko kazhe da im oko prati njihove pokrete? :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts