Jump to content

Recommended Posts

,Oct 10 2005, 22:04]ja samo ne kapiram kako APM ne zabada Grubbyja,video sam da vs moona nema teoretske sanse ali da moze da bude no.1 u evropi moze.

to se videlo na eswc-u,ne moze mu nista jes da je amp elf no.1 in europe

grasshoper-haha^^

Edited by el.Sendador

I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko!

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja samo ne kapiram kako APM ne zabada Grubbyja,video sam da vs moona nema teoretske sanse ali da moze da bude no.1 u evropi moze.

to ne mora da znachi, videlo se na eswc-u da je apm odigrao slabo i bukvalno da se predao, ko zna zbog chega

a opet onaj showmatch esl-ov, kad je apm od 0-2 napravio, 3-2. Ja vishe gotivim rusa nego grubby-ja, mozda zato shto je grubby mnogo umishljen.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Vladice aj nauci gramatiku vec jednom "svecki" looooooooooool , i josh neka rech je bila na pocetku ne mogu da se setim. Po meni ti stvarno do jaja igrash keve mi, ( josh samo da nisi toliki shtek al nema veze ) pa izgleda da ti je War3 uskratio malo osnovnog znanja iz srpskog [8D]

Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita

Iz nekog razloga ovaj Vlajko je od svih...nazovi gosua,najvishe interesantan ljudima da ga prozivaju/hvale/ucenjuju etc...

A najvishe mi se svidjaju ovakvi tipa:vredjam te,ali sa najdubljim (straho)poshtovanjem lol :)))

Edited by SavKe

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

bash obrnuto, ko je gledao weg vodove video je da su neki mechevi odlucheni creepjackom i slichnim situacijama, npr sky protiv apm-a, sky mu ushao u bazu na t2, dok je apm kripovao, i tad mu prekinuo 2 lore-a i pushovao ga do kraja.

pa ovo ti govori da je sky usao opreznije i skoncetrisanije u mec dok je ovaj rizikovao creep etc. ako igras oprezno i skoncetrisano niko ne moze da te krip jekuje

prevelik ti avatar m8

pa ovo ti govori da je sky usao opreznije i skoncetrisanije u mec dok je ovaj rizikovao creep etc. ako igras oprezno i skoncetrisano niko ne moze da te krip jekuje

glupost

necu da se ubedjujem sa tobom, ovo shto si izjavio je totalna glupost. APM nije bio skoncentrisan, hell yeah.

[21:00] <vudu> jebacemo svi

greska != rizik != koncentrisanost.