YuRi- Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 (edited) http://www.wcreplays.com/articles.php?get=347 od 10 na world sceni 3 su non korean, nije lose : ) misljenja >< Edited October 7, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 jedini human je ToD ovde,a i realno pojeo bi ga Remind...nisu stavili SoJua koji trese sve ove bez problema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Moje misljenje je da su Humani sabili ovu igricu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 (edited) mislim da su zaboravili roterdama u europe rankings-u, ja bi mu dao prednost nad spellom, i gde je Insomnia..., a mislim i da je Zacard podcenjen Edited October 7, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Ok je ranking...moje mishljenje je isto da je Soju trebao da uleti, ali kapiram da je ovo vishe bazirano na wc3l mechevima i LAN-ovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 pa i ja bi glasao za moona,pa grubbyja....samo a oce moon da se baci po toorevima jeste li procitali koje sve glaso? Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 (edited) ,Oct 7 2005, 18:40]jedini human je ToD ovde,a i realno pojeo bi ga Remind...nisu stavili SoJua koji trese sve ove bez problema ← generalno kao igrac tod je bolji od reminda, a i mislim da bi soju uglavnom popusio od vecine tu, i gde je freedom ;/ Edited October 7, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Ok je ranking...moje mishljenje je isto da je Soju trebao da uleti, ali kapiram da je ovo vishe bazirano na wc3l mechevima i LAN-ovima. ← Moon ne igra wc3l .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vunda. Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Insomnia bi izdrkao ovog spella. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 lupetate Spell je mozda top3 human kad se gleda miror u svetu smejali se vi ili ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 7, 2005 Author Report Share Posted October 7, 2005 (edited) ,Oct 7 2005, 19:14]lupetate Spell je mozda top3 human kad se gleda miror u svetu smejali se vi ili ne... ← bjarke,ciara,vankor,roterdam,abver,happy,terror ovo su samo par imena protiv kojih bi se spell mnogo pomucio i diskutabilno je od koga je uopste on tu i bolji, a seti se onog loghrama ili kako vec lik je bio najbolji u orc mirroru ali to ga nije proslavilo, sam grubby je bio priznao da je popusio dosta puta od njega orc mirror, eto lik sabijao mirrora a sada vise niko ni nezna njegov nick : ) Edited October 7, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 (edited) Sve ok samo nerazumem gde stavise fova za treceg Edited October 7, 2005 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 (edited) a dayfly je losh? edit: uzmite toda koji je top3 sa podosta bodova, od svih likova tamo ne bi mogo da bije 3cu Edited October 7, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 humani sabili world i euro ranking ;) ima samo 1 human koji nemoze nikom od ovih uzeti partiju hehe :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 @ Yuri : Da ali gledas overall,Spell se vratio iz koreje zajedno sa HasuObsom pre nekih mesec dana i sigurno bije Insomniju,a mogu ti reci da od tog spiska koji si nabrojao moze da ga sabije Bjarke i mozda Rotterdam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Ok je ranking...moje mishljenje je isto da je Soju trebao da uleti, ali kapiram da je ovo vishe bazirano na wc3l mechevima i LAN-ovima. ← Moon ne igra wc3l .... ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 ← greene je li tebi dobro? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 pazi ako su ovo pravi po trenutnom skillu onda moze ali ako su pravili po nekim lan turnir uspesima svih vremena nije dobro :)farseer se nigde nije dokazao i to njegovo mesto je donekle odoka on je zabo xxx gosu-a ali isto tako je i phillbot pa ga nema na listi Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 fov je na svetskoj listi ispred lucifera , a na azijskoj iza njega oO??? ovo dokazuje sposobnost sudija :p Quote it's time to raise the Flag of Hate Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 fov je na svetskoj listi ispred lucifera , a na azijskoj iza njega oO??? ovo dokazuje sposobnost sudija :p ← nemora to nista da znaci, mozda se lucifer u koreji pokazao bolje od fova, dok ga je fov generalno sabio, problem je sto se tu verovatno gleda trenutno generalno stanje igraca, sto neznaci da onaj remind koji je 10. nebi objasnio todu ili nekim drugima koji su ispred njega, ali problem je sto mu on nije objasnio i sto se tod bolje pokazao i vise isticao od njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 yuri ovo sto si napisao je debilno ako sam ja bolji od tebe na srpskoj sceni bicu bolji od tebe i na balkanskoj i na evropskoj.... :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted October 8, 2005 Author Report Share Posted October 8, 2005 (edited) yuri ovo sto si napisao je debilno ako sam ja bolji od tebe na srpskoj sceni bicu bolji od tebe i na balkanskoj i na evropskoj.... :) ← bices bolji sto neznaci da ces imati bolje uspehe na obe scene Edited October 8, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 pa yurice necu da se ovo pretvori u raspravu izmedju tebe i mene ali brate svecka scena ti je koreanska sceni ni jedan ni drugi ne gube od evropljana (sem grubija) svi ostali protivnici ozbiljni su im koreanci sto fakticki znaci da ako je bolji u koreji bolji je u svetu.... Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Brate ovi japanizeri izgledaju ko iz njihovih crtaca :) Inache moje misljenjeje da DIDI>apm a u world rankings ga uopste nema :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Brate ovi japanizeri izgledaju ko iz njihovih crtaca :) Inache moje misljenjeje da DIDI>apm a u world rankings ga uopste nema :( ← Bash zato shto je to samo tvoje mishljenje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts