juicer. Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 ima jedna ekipa iz Babusnice ako bude tur ← r u 4 real ? Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted October 21, 2005 Report Share Posted October 21, 2005 oce biti nesto od ovog turnira ? ne ? ← Kako je krenulo, bice al u mesecu limburgu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 I sad ce pola teamleadera da trazi po kalendaru limburg :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 ^ surovo ... ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleFlag.heavy Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 Ja imam jedno pitanje koji je to mesec LIMBURG ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted October 22, 2005 Report Share Posted October 22, 2005 (edited) Kako je krenulo, bice al u mesecu limburgu... ← polako bratac nije ti ovo BG ovde moras da se okozish da bi nasho sponzora :D Edited October 22, 2005 by UNKNOWN TALIJAN Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted October 23, 2005 Author Report Share Posted October 23, 2005 i molim bez prozivanja! mi se ovde cimamo da organizujemo nesto,a vi tu ovo-ono... bixe ako se neko otvori za nagrade i to je to! Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceQL Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 Kako napreduje organizacija za turnir... Ima li neki neformalni spsak ekipa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babusnica Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 r u 4 real ? ← mrtav ozbiljan....a ako ne bude tur. mozemo da se dogovorimo da dodjemo da odigramo mec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 molEm vas recite mi hoce biti nesto tog turnira Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 24, 2005 Report Share Posted October 24, 2005 mislim da je najbolje da se organizuje dugo(davno) najavljivani metro esl 2 ili sta vec !? Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 Nemojte da se cimate , mislim na Mocu i te tu , znaju oni ko su .. mislim ako mene pitash za mishljenje ;) p.s. ko mene pita a'a ? ;) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 (edited) mi (Battleflag), dedamrazova ekipa (IGS team) i neki mix zajebancije radi (old thc 1-2 mix) ← Ej be odakle ti to ? koja crna ekipa ? =) 3 puta u mesec dana dodjem da se igram .. i tolko ;) Edited October 25, 2005 by Eskimo Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted October 25, 2005 Author Report Share Posted October 25, 2005 @eskimo pa dobro, ali o5 kolko-tolko igrate cs... shto se tura tiche josh uvek se nishta sigurno nezna... Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 dajte ljudi nema nista od tur-a posto nema ekipa mislim svaka cast sto se cimate ali jednostavno ko ce da vam dodje na taj tur? kolko ja znam osim ekipa koje igraju mediteran ligu ostalih nema... :( Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ajde ti ne davi... znas ? uvek ce biti ekipa i ne smaraj to sto u bg-u igraju 2-3 ne znaci da nema ekipa sigurno ima preko 30 ali su sve debili :)) aka kobrica :) a i ta mediteran liga mi je skroz show ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 ha nisam bio ovde neko vreme i nista se nije promenilo ;) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted October 25, 2005 Report Share Posted October 25, 2005 (edited) dragi kanterasi konacni info o turniru cete dobiti do kraja nedelje dakle ne smarajte vise ako tur bude bio najavicemo ga bar 20 dana ranije aj baj :D mitchubisi Edited October 28, 2005 by UNKNOWN TALIJAN Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted October 27, 2005 Report Share Posted October 27, 2005 ajde ti ne davi... znas ? uvek ce biti ekipa i ne smaraj to sto u bg-u igraju 2-3 ne znaci da nema ekipa sigurno ima preko 30 ali su sve debili :)) aka kobrica :) a i ta mediteran liga mi je skroz show ! ← ok ja smaram i ima ekipa izvini samo ako ti nije cim oces li da mi kazes kojih? (narocito onih van bg-a) plz uzasno sam nestrpljiv da cujem ta imena. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillingMachine Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 Pa, mozda bih i ja mogao da sastavim neku ekipicu i da dodjem, ako neshto znachi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m*Mafia Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 E mrzi me da citam sve ..... OCE BITI TURA ILI NE ???? FPozni DOLAZE 100% AJDE PA DA LOMIMO KAFANE I POTAPAMO SPLAVOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE I VELIKI POZDRAV ZA NASHE DRUGARE IZ KRAGUJEVCA !!!! OOOOOOOOOOOOoooooooooooooooo turciiiiiIIIIIIIiiii!!!! :D aj poz za sveeeeee Quote ... AIR MAX ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted October 29, 2005 Report Share Posted October 29, 2005 @MAFIA Jel ti znas da veslas ? AKO NE ONDA VOZI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted October 30, 2005 Report Share Posted October 30, 2005 xoxo nemanja pale prozivke :D Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vF|tRanquiL Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 vu<ko nemoj da mi ne kupish tu pljeku odavno je cekam , bilo bi lepo malo da se organizuju turniri sa strane , da se podsetimo malo starih dana kada je bio G and GcV [ turniri u krushevacu , nish , novom sadu itd . ] eh to su bila vremena. Samo vi organizujte tur mora malo da probijemo led posle ovoliko vremena. RESPECT !!! :D Quote HtAnjE NemA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 brate mrzi me u nis da idem... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts